ARKET

8.1
9.6

Bestellen

8

Service

7.2

Prijs

7.6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ARKET

Ben je op zoek naar een organisatie welke kleding, accessoires en toebehoren voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's verkoopt? Wellicht is ARKET een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  

Wat is ARKET?

 

ARKET is een bedrijf waar je kleding, accessoires en toebehoren kunt kopen voor vrouwen, mannen, kinderen en baby's. ARKET is een moderne (online) markt met essentiële producten. ARKET's missie is om kwaliteit te leveren. Dit stellen ze te doen door middel van algemeen toegankelijke, goed gemaakte en duurzame producten. Deze zijn ontworpen om lange tijd te worden gebruikt. ARKET is een moderne markt die kwaliteitskleding, schoenen en accessoires en een selectie van huishoudelijke artikelen en schrijfwaren aanbiedt. De speciale ARKET winkels hebben ook een vegetarisch café.

Arket legt de focus op een langdurig ontwerp en een goede productie. Daarnaast is duurzaamheid en de ontwikkeling van de producten van het ARKET-merk een belangrijk aspect. Het bedrijf legt zijn focus op de keuze van leveranciers en materialen en vindt het van belang om hun klanten goed te informeren over de producten. Het bedrijf speelt in op de seizoenen met verschillende materialen en kleuren.

Ontwikkelingen van het merk

 

ARKET betekent vel papier in het Zweeds. Het combineert concepten die vaak terugkomen bij de ontwikkeling van het merk. Het uitgangspunt bij elke productie is het definiëren van de kwaliteit die men wil bereiken. Het bedrijf wil voortbouwen op de sterke punten van iedere productie. Dat jij waar zult krijgen voor je geld wordt bereikt door schaalvoordelen, het gebruik van initiatieven zoals de garenprojecten en vooral door duurzame stijlen vast te stellen. Het resultaat is volgens het bedrijf een seizoenloze productiestroom met lagere ontwikkelingskosten en het vermogen om in de loop van de tijd de productie te verfijnen. 

Het belang van kwaliteit

 

Er wordt door ARKET aangegeven dat het uitgangspunt definiëren van de kwaliteit is. Dit geldt voor iedere productie. Dit wil het bedrijf bereiken en ze willen voortbouwen op de sterke punten van elke productie die ze doen. Het belangrijkste is dat het helpt bij het bereiken van sterke, langdurige relaties met leveranciers, die samenwerken om hetzelfde doel te bereiken.

Verzendingen

 

Het bedrijf biedt internationale verzendingen aan naar meer dan 65 bestemmingen, waaronder Australië, Canada, Hong Kong, Japan, Rusland en Zuid-Korea. Mocht je willen weten wat de andere landen zijn, dien je een kijkje te nemen op de website van ARKET.  

Onderzoek en ontwikkeling

 

Het bedrijf wil proberen producten met een langere levensduur te maken. Er wordt tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling daarvan. Dit kan in de vorm zijn van het bestuderen van vintage kleding en bronmateriaal om de archetypische kwaliteiten van een bepaalde stijl of print te identificeren. De ontwikkeling van de op maat gemaakte garen en stoffen zal worden gerealiseerd door de technicus van het bedrijf. Er wordt ook langdurig samengewerkt met experts zoals Japanse leveranciers van bovenkledingstoffen of Italiaanse pakfabrikanten.  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Ben je klant bij ARKET? We zijn reuze benieuwd naar jouw bevindingen bij dit bedrijf. Welke producten heb jij bij ARKET gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van deze producten? Ga je vaker iets bij ARKET kopen? Zijn de producten op tijd bij je afgeleverd? Wat vind je van de service bij ARKET? Laat via NederlandReview weten welke klant ervaringen er bij ARKET bekend zijn. Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.      

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

ARKET

Vergelijk reviews en bekijk ARKET