Anotherwoman.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Anotherwoman.nl

Wil je online damesmode aanschaffen? Wellicht is de collectie van Anotherwoman voor jou dan wel een interessante optie. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er bij Anotherwoman.nl bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Anotherwoman.nl?


Anotherwoman.nl is de webshop van Anotherwoman, een Nederlands damesmode merk. Er wordt vier keer per jaar een nieuwe collectie uitgebracht. Zo kent de zomer, winter, herfst en lente steeds haar eigen collectie. De kledingstukken worden omschreven als 'eyecatchers' waarbij er aandacht is voor details. Er worden ook tijdloze items gemaakt. In het assortiment tref je onder andere tops in vrolijke kleuren die je kunt dragen bij jasjes, jurken, rokken en broeken. De kleuren die gebruikt worden sluiten aan met de laatste modetrends. In de webshop zie je welke producten er worden verkocht en lees je bijbehorende details.


Duurzaamheid


Duurzaamheid staat bij Anotherwoman hoog in het vaandel. Ze vinden dat de mode-industrie een behoorlijke impact heeft op het milieu. Ze stellen dit graag te willen beperken en werken daarom met duurzame producten. Met samenwerkende leveranciers worden hier afspraken over gemaakt. Dit is een proces wat altijd gaande is. Ze blijven hier constant over in gesprek. Op de site worden de doelen genoemd die al zijn gebruikt.


Bestelinformatie


Orders zijn binnen een aantal stappen al te plaatsen. Er kan met en zonder account besteld worden. Betalingen kunnen online verricht worden. Dit kan via diverse betaalmethodes. Enkele methodes zijn via iDEAL, een overschrijving of met de creditcard. Belgische klanten hebben de mogelijkheid om met Mister Cash te betalen.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. Voor bestellingen naar andere landen is het minimale bestelbedrag voor gratis verzending € 100,-. Op de verzendkosten lees je nog meer details over de verzendingen en bijbehorende kosten. Als je voor 15:00 uur besteld gaat je pakket nog dezelfde dag de deur uit. In de regel ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag. De gemiddelde levertijd naar andere EU-landen staat op twee werkdagen.


Garantie


Het personeel van Anotherwoman zien hun klanten graag tevreden zijn. Mocht je ontevreden zijn kun je een retour in gang zetten. De termijn voor retourneringen is vastgesteld op 14 dagen. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen die zijn gekocht in een outletshop. Er zijn wel retourvoorwaarden van kracht. Zo mag een kledingstuk op redelijke wijze gepast worden. Zorg dat een retouritem met zorg wordt teruggestuurd. Mocht je een verkeerd product hebben ontvangen is het verzoek contact op te nemen met de klantenservice. Deze afdeling is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur. Er wordt gratis gezorgd dat je een nieuw item ontvangt. Op alle aankopen geldt de wettelijke garantie. Als iets niet deugd vanuit de kant van het bedrijf nemen ze de retourkosten voor hun rekening.


Klachten


Heb je een klacht over een product of de dienstverlening? Dan verzoeken ze je dit kenbaar te maken via e-mail. Klachten hebben maximaal een onderzoek tijd van een week nodig. Binnen deze termijn zal er een inhoudelijke reactie naar je worden verstuurd. Het kan voorkomen dat je als klant niet tevreden bent met de voorgestelde oplossing. Er zijn dan meerdere opties. Een mogelijkheid is de klacht voor te dragen bij het ODR-platform van de Europese commissie.


Klantervaringen


Heb jij weleens een item uit de webshop van Anotherwoman aangeschaft? Breng je geregeld een bezoekje aan Anotherwoman.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de kwaliteit van de kleding? Zijn je bestellingen op tijd bij je afgeleverd? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)