2dekansje.com

6.1

Bestellen

4.6

Service

5.8

Prijs

4.8

Levering

48.8%

Zou hier weer kopen

2dekansje.com

Ben jij op zoek naar een koopje en vind je het niet erg dat een product al eerder is gebruikt? Via 2dekansje.com kun je retour gestuurde producten kopen tegen een spotprijsje. Deze webshop belooft dat alle producten die zij verkopen werkend zijn. Dit hebben ze namelijk getest. Maar klopt deze claim? Zijn de producten die je ontvangt inderdaad zo goed als zij beloven?


NederlandReview beantwoordt deze vragen. Hier lees je betrouwbare reviews en ervaringen van mensen die jou voorgingen en een bestelling hebben geplaatst bij deze winkel. Zo weet je zeker het bedrijf betrouwbaar is. Heb je al eens iets besteld bij 2dekansje.com? Laat dan ook zeker jouw ervaringen weten, zodat anderen weer kunnen profiteren van jouw beoordelingen.

Over 2dekansje.com

2dekansje.com is een vrij jong bedrijf dat in 2018 is opgericht, met het doel om de retourmarkt te innoveren. Er worden volgens hen teveel producten teruggestuurd die vervolgens niet meer kunnen worden verkocht terwijl de producten nog prima in orde zijn.


2dekansje.com geeft retourgestuurde producten dus een tweede kans. Zij kopen bij verschillende webshops de producten op die retour zijn gestuurd. Deze producten kunnen niet meer als nieuw worden verkocht, omdat de verpakking geopend is geweest. Vervolgens worden de producten door 2dekansje.com getest; er wordt gekeken of het product niet beschadigd is en of alle onderdelen aanwezig zijn. Als ze nog goed werken, worden ze tegen een zacht prijsje doorverkocht aan consumenten. De korting die wordt gegeven is per product verschillend, maar is minstens 15%.

Duurzame keuze

Door te kiezen voor een 2dekansje ben je duurzaam bezig: er worden hierdoor namelijk minder artikelen die eigenlijk nog prima kunnen worden gebruikt weggegooid. Dit is dus een echte win-win situatie: goed voor jouw portemonnee én goed voor het milieu.

Service en contact

Vragen aan deze webshop kunnen op verschillende manieren worden gesteld. Op de site is bijvoorbeeld een chatfunctie aanwezig. Daarnaast is het ook mogelijk om 2dekansje.com te bereiken via email, telefoon of via WhatsApp. Ook hebben ze social media, zoals Twitter, Facebook en zelfs een eigen Instagram kanaal waar regelmatig informatie over het bedrijf wordt gedeeld. Een klein nadeel is dat de webshop alleen tijdens kantooruren bereikbaar is. In de weekenden is de klantenservice gesloten. Natuurlijk is het dan wel mogelijk om berichten te sturen, maar deze worden pas na het weekend in behandeling genomen.

Wat is jouw ervaring met 2dekansje.com

Deze webshop klinkt natuurlijk goed: geld besparen en iets goeds doen voor het milieu, wie wil dat nou niet? Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen met deze webshop. Zijn de producten inderdaad nog zo goed als nieuw, of blijkt dit toch tegen te vallen? Als jij ervaringen hebt met deze webshop, deel jouw reviews dan op NederlandReview. Hier kun je natuurlijk ook de beoordelingen van andere mensen lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (43)

ORD486211

Bestelling nog steeds niet terecht

C

Christel krug

27-03-2024

1

Koffiemachine

Het meegeleverde koffiezetapparaat was defect. Kan gebeuren. Ik heb toen de retourservice aangeschreven. Eigenlijk had ik ingestemd met een omruiling. Er werd mij gevraagd welk vervangend onderdeel ze mij moesten sturen? Hoe moet ik nou weten wat er kapot is? Ik wilde geen vervangend onderdeel dat ik zelf zou moeten installeren! Ik had de machine graag omgeruild. Tot op de dag van vandaag, enkele weken later, heeft 2dekansje niet gereageerd op mijn berichten en vragen! Ik zal zeker niet meer bij ze kopen.

C

Claudia

11-11-2023

0

een kniestoel

Geen ster. Wat er mis is, is dat ik ,vier maanden nadat ik het artikel, een kniestoel, geretourneerd heb, nog altijd geen restitutie heb ontvangen, t.w. 71 euro. Mi. is het een door en door malafide bedrijf waar je geen zaken mee wilt doen en kan doen. Dieven zijn het. Ze hebben een standaard zinnetje wat ze op elk bericht antwoorden....

K

Kooi

28-10-2023

0

Ultrasone muizenverjager

Het idee achter dit bedrijf spreekt me aan, maar ik bestelde een artikel en krijg een heel ander merk. Toen ik dit aangaf via de mail kreeg ik een automatisch gegenereerde mail terug. Men is verder nauwelijks te bereiken, bij elk contact komt dezelfde automatische mail. Ik heb het product teruggestuurd. Het zou fijn zijn als de mail naar een klantenservice ook echt gelezen wordt en niet steeds wordt beantwoord met dezelfde automatisch gegenereerde mail. Dan zou er samen met de klant wellicht naar een oplossing gezocht kunnen worden.

H

H. van Eijk

04-10-2023

0

Rijstkoker

Zou onbeschadigd zijn maar bevatte een grote deuk. Veel gedoe en 6 euro moeten betalen na retour. Waardeloos, absolute afrader Bij mij geen 2e kansje voor 2dekansje.

R

Ruth

30-09-2023

0

Boekenkast

Geen levering, gebrekkige communicatie. Op 11 augustus boekenkast besteld. Leveringstermijn 3-5 werkdagen. Eerst lang wachten op het product, daarna in de app wordt gemeld, dat product gaat terug naar leverancier. Zelf achter info aan. Mijn juiste adres klopt ineens niet volgens klantenservice. Nu wachten op koopsom met smoes, dat eerst product moet terugkomen. Waar is de boekenkast momenteel verblijft geen idee. Ellende duurt inmiddels bijna een maand. Geen geld, geen boekenkast, wel hoofdpijn en conclusie om niet meer gebruik maken van 2dekansje.

O

Olga

05-09-2023

0

Warmtedeken

Vreemd, dat het niet lukt om met een creditcard af te rekenen, terwijl dat wel als betaalmogelijkheid wordt aangeboden. Nu ik de revi

J

Juul

22-08-2023

0

plasticzak of tafelcirkelzaag

Verkeerde artikel geleverd, retour aangemaakt maar geen reactie. Dan moet ik ook nog kosten betalen voor het retourneren van de plasticzak

P

Pieter

16-08-2023

0

gietijzeren pan

Product besteld, betaald maar niet geleverd, klantenservice niet bereikbaar (telefonisch en e-mail). Ik vrees dat dit een oplichter is.

R

Roger Koeleveld

15-08-2023

0

Wasrek

Product nooit ontvangen terwijl de belofte was dat het de volgende geleverd zou worden. Klantenservice geeft niet thuis. Bedrag werd eindelijk gedeeltelijk (zonder verzendkosten) gecrediteerd.

L

Liesbeth

13-08-2023

0

Graswals

Ik heb eind juni een graswals besteld. Tot op heden geen graswals ontvangen en op meerdere verzoeken ook geen geld retour ontvangen. Wel communicatie gehad via email, maar het is nu verdacht stil geworden. Nu maar hopen dat ze in actie komen na het lezen van deze review.

J

Jaap Flendrie

05-08-2023

0

Borstkolf pomp

Absoluut walgelijk bedrijf! Ze logen op hun website en verkochten me een product dat een gezondheidsrisico vormt voor een pasgeboren baby. Gelukkig hebben we hem voor gebruik eerst door een professional laten nakijken. Wanneer u probeert te retourneren, krijgt u alleen automatische reacties en kunt u geen contact opnemen met de klantenservice. Schokkend gedrag!

B

Boban

04-08-2023

0

Drone

Top service en product

N

Niek

29-07-2023

0

Tent

Festivalstent besteld met tekst 'voor 17u besteld, morgen in huis', helaas bleek niets minder waar. Telefonisch, app en mailcontact met dit bedrijf leverende niets op. Er wordt niet gereageerd, sta 30 min + in de wachtrij en via de app wordt gemeld dat het artikel verzonden is. Contact met de verzender; zij blijken niks te hebben ontvangen. 

Jammer van de 100 euro, ik zou iedereen afraden hier iets te bestellen. Zelden zo'n waardeloze service meegemaakt, echt in en in triest dat dit soort bedrijven kunnen bestaan in Nederland.

G

Gerben

18-07-2023

0

Tuinstoel

!&?@! inmiddels 6 mailtjes verder, 4 belletjes en nog steeds geen oplossing. Valse beloftes dat er een retour code wordt opgestuurd maar nog steeds niks ontvangen. Nog steeds geen oplossing voor de kapotte stoel die ik heb ontvangen. Blijf in rondjes mailen. Moet een onderdeel code opsturen van het onderdeel wat mist… maar er mist niks!! STOEL IS STUK!! Los het gewoon op en doe geen valse belofte!!

J

Justin

12-07-2023

0

oppottafel bij 2e kansje.com

We kochten bij u een oppottafel inclusief verzending voor 42,98. Een van de twee zijframen werd geleverd met diverse afgebroken pen en gatverbindingen. De poten waren op diverse plaatsen versplinterd. De pennen waren afgebroken en zaten in het gat. We hadden sterk de indruk dat dit deel al eens in elkaar gezet was en vernield. 2ekansje was zo vriendelijk geweest om de versplinterde houtsnippers in een plastic zakje mee te sturen! We schreven dat de oppottafel kapot was en niet in elkaar te zetten was. Met foto's. Men deed ons een aanbod van eerst 10 euro compensatie en toen 20 euro compensatie. Een vreemd aanbod want de tafel kon nog steeds niet in elkaar gezet worden. Hierna bood 2ekansje aan om het betreffende onderdeel opnieuw op te sturen. We stuurden een foto van het onderdeel en van de onderdelen lijst. Helaas ontvingen we twee rechterpoten (waardoor bij een poot de gaten niet op de goede plek zaten) en weer afgebroken pen en gat verbindingen. Met kunst en vliegwerk, het verwijderen van de pennen uit de gaten, de paar reserveonderdelen die wel goed waren, staat er nu een oppottafel. Wij vinden met zoveel malheur, 6 mails die slecht gelezen werden, kapotte onderdelen, dat we alsnog wel recht hebben op de compensatie. We zouden het hele bedrag terugkrijgen, we hebben niets ontvangen. Maar u begrijpt wel, koop nooit bij 2e kansje!!! .

J

J.Koppers

04-07-2023

0

kledingrek met schoenenopbergruimte

Heel erg jammer dat de parcel niet worden afgeleverd op de afleveradres. Als dat ik eerder weten had ik maar beter niet betaald!! Via track en tracé link kon ik ook geen parcelshop vinden waar het pakker is afgeleverd! Heel slechte service dit is.Jammer dat ik nog een keer gefaald ben voor deze soort online oplichterij. gr. Rahul

R

Rahu

05-06-2023

0

Verzwaringsdeken

Uitstekende service en snelle levering

J

Johan

11-05-2023

0

Pan

Erg goed geholpen door de medewerkers van 2dekansje! Ik had een pan besteld en deze was helaas door de verzending beschadigd aangeleverd. Kwam wel optijd aan, zoals op de site werd aangegeven. Ik heb gemaild en ben uitstekend geholpen! Nu kan ik genieten van mijn nieuwe onbeschadigde pan. Erg bedankt! Ik raad jullie zeker aan!

I

Isabel

06-04-2023

0

Hoffmanns Kofferset 3-delig - Diamant Roségoud

Suuuuper mooie koffers en een korte levertijd. Nu kunnen mijn vrouw Ans en ik eindelijk weer eens op vakantie naar Spanje. Ik zal hier zeker terugkomen! Dank jullie wel! Groetjes Henk en Ans

H

Henk en Ans

05-04-2023

0