De Liefdesbonbon

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Liefdesbonbon

Ben je op zoek naar een bonbon ter bevordering van je liefdesleven? Wellicht is Liefdesbonbon een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is de Liefdesbonbon?

 


Liefdesbonbon is een bonbon die zorgt voor liefde, aandacht en ontspanning, voor jezelf en elkaar. Je kunt er nog meer producten die je liefdesleven een boost geven kopen. Volgens de organisatie achter de Liefdesbonbon zijn dit de belangrijke elementen voor een lang, gezond en gelukkig leven. Dat wordt door Liefdesbonbon graag met iedereen gedeeld. De liefdesbonbon intensiveert de seksuele beleving, geeft passie en energie, is lustopwekkend en libido verhogend. De liefdesbonbon zorgt voor een betere gemoedstoestand en fijner welzijnsgevoel.


De liefdesbonbon heeft een relaxerend effect op de geest en stimuleert het lichaam. De bloedsomloop zal worden verbeterd waardoor het bloed volgens het bedrijf makkelijker naar de intieme delen stroomt. De liefdesbonbon heeft volgens dit bedrijf een positief effect op de intensiteit van het orgasme. Het gaat hier om eclectisch samengestelde ingrediënten die zorgen voor een goede en gezonde hormonale balans en weerstand. De Liefdesbonbon kent drie varianten met ieder specifieke eigenschappen.  


De werking

 


Het bedrijf krijgt vaak de vraag of de Liefdesbonbon echt werkt. Het is een vraag die ze ontzettend vaak gesteld krijgen. Ze hebben daar ook begrip voor. Op de website staat beschreven welke ingrediënten er in de producten zitten. Er wordt aangegeven dat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt. De ingrediënten zijn puur natuur. De kruiden staan er om bekend dat ze een ardoiserende werking hebben. Onlangs is ook ontdekt dat de kruiden elkaar versterken.  


Loversland

 


Loversland is een beurs voor de erotische liefde. De nieuwe Liefdesbonbons zijn op Loversland gepresenteerd. De nieuwe en opwindende bonbons zijn gepresenteerd aan het grote publiek. Over interesse hebben de bonbons weinig te klagen. De beurs duurde drie dagen en volgens Loversland stonden er drie dagen lang mensen in hun stand die benieuwd waren. Deze personen wilde graag meer te weten komen over de speciale Liefdesbonbons. Er zijn toen heel veel bonbons met mensen mee naar huis gegaan. Het waren vaak verliefde stelletjes die door het eten van de bonbonnetjes samen van een passievolle avond konden genieten. Dat is volgens het bedrijf iets waar mensen vrolijk van worden.  


Contact opnemen

 


De liefdesbonbon is onderdeel van bedrijf The Chocolate Love Factory. Mocht je contact willen opnemen is dit mogelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Het telefoonnummer dat je kunt gebruiken is 06 46 33 47 50 en het e-mail adres is info@liefdesbonbon.nl.  


Winkels

 


De Liefdesbonbon wordt ondertussen in een aantal winkels verkocht. De Liefdesbonbon wordt door steeds meer winkels ontdekt. Doordat er vele positieve reacties zijn en de vraag groot is, zul je de Liefdesbonbon op meerdere plekken kunnen kopen. Op het moment van schrijven kun je de Liefdesbonbon verkrijgen bij de smartshops in Deventer, Roermond, Maastricht, Winterswijk, Nijmegen, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Je kunt de producten ook kopen bij de webwinkel Female & Partners.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij de Liefdesbonbon? We zijn dan reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Hoe vaak heb jij producten bij de Liefdesbonbon gekocht? Voldeden de producten aan je verwachtingen? Ga je in de toekomkst vaker een artikel kopen via de Liefdesbonbon? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen op dit platform help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Moeten ze wel of geen aankopen doen bij dit bedrijf?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Pack chocolates

I was simply blown away by your wonderful customer service because of your willingness to help the customer. There was a problem with my order and by mistake my neighbour who is on holiday received it and in less than three hours they sorted it out and I received the item in my mailbox. I am looking forward to the weekend and trying the products with my partner, if they work as well as I have read, they will have a customer for life. I wish all companies had such a wonderful and efficient service, thank you!!!!

K

Kevin Simo

22-06-2022

0