Condoomfabriek

6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Condoomfabriek

Wil je condooms en glijmiddel bestellen? Wellicht is Condoomfabriek voor jou dan wel een interessante organisatie. Condoomfabriek is een condoom- en glijmiddelspecialist. Via condoomfabriek.nl kun je eveneens speeltjes, lingerie en producten uit de drogisterij bestellen. Je kunt de producten via de webshop op condoomfabriek.nl bestellen. De bestellingen zullen honderd procent anoniem geleverd worden. Bestellingen die voor 23:30 uur worden gedaan, zullen volgens Condoomfabriek de volgende dag bij je worden afgeleverd. De condoom- en glijmiddelspecialist laat weten dat je bij hun condooms van topmerken kunt kopen. Er wordt 7 dagen per week discreet en anoniem geleverd. 


Bestelproces

 


Anonimiteit en discretie staan bij Condoomfabriek.nl hoog in het vaandel. Vandaar dat je bestelling wordt verzonden zonder dat je buren doorhebben wat je besteld hebt. Mocht je voor meer dan € 30,- bestellen, zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Je zult dit direct zien in je online winkelmandje. Na het doorlopen van de bestelprocedure is het tijd om af te rekenen. Je kunt betalen doormiddel van verschillende betaalmethodes. Enkele voorbeelden van betaalmethodes zijn iDEAL, Creditcard, per bankoverschrijving en achteraf via Afterpay. De prijzen die op de website staan vermeld zijn inclusief BTW.


Retourneringen

 


Er gelden speciale regels met betrekking tot het retour sturen of ruilen van producten. Het is goed om te weten dat niet alle producten teruggestuurd mogen worden. Een item mag retour gestuurd worden als deze bij ontvangst al defect is. Als je niet tevreden bent met je aankoop mag deze teruggestuurd worden mits het product nog in de originele verpakking zit en de verzegeling niet is verbroken. Condoomfabriek ruilt je aankoop graag om voor een ander product. In verband met hygiënische redenen mag lingerie niet retour gestuurd worden. Dit geldt eveneens voor producten zoals condooms, vibrators, dildo's en andere erotische items. Op de website van Condoomfabriek lees je alle voorwaarden met betrekking tot retourneringen. 


Retourinstructies 


Mocht je iets retour willen sturen dan dien je een retourformulier in te vullen. Dit formulier is online benaderbaar via Condoomfabriek.nl. Op het moment dat de retour is ontvangen zal deze in behandeling worden genomen. Je zult hiervan op de hoogte gehouden worden door de klantenservice. Als je een ongebruikt item terug wilt sturen zijn de verzendkosten voor eigen rekening. 


Voordelen 


Volgens deze onderneming levert Condoomfabriek al 10 jaar de beste kwaliteit. De condooms die je bij het bedrijf kunt kopen zijn voorzien van het CE-keurmerk. Bestellingen zullen te allen tijde discreet in anonieme verpakking naar je worden verstuurd. Bij de e-mailwisselingen tussen klant en bedrijf wordt discretie eveneens in acht genomen. Je kunt een keuze maken uit een ruim en gevarieerd assortiment. Er wordt aangegeven dat er geregeld leuke acties worden georganiseerd. Kwaliteit wil niet zeggen dat je veel geld voor een product moet betalen. Het is altijd belangrijk om goed voorbereid een date aan te gaan. 


Klachten 


Er is een klachtenregeling van kracht. De medewerkers van Condoomfabriek stellen allereerst klanten zo goed mogelijk van dienst te willen zijn. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat je niet helemaal content met een product en/of service bent. Je kunt dan een klacht indienen bij de klantenservice. De personeelsleden van Condoomfabriek stellen vervolgens alles in het werk om dit op een zo goed mogelijke manier op te lossen. Het bedrijf geeft aan klanten doorgaans binnen 24 uur te beantwoorden.


Ervaringen 


Heb je weleens een bestelling bij Condoomfabriek gedaan? De bezoekers van dit platform zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb je bij Condoomfabriek gekocht? Ben je tevreden over je aankopen? Zijn je producten op tijd bij je afgeleverd? Ga je in de toekomst vaker iets bij Condoomfabriek bestellen?  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Diverse dingen

Geld krijg je NIET terug bij bij een retourzending. Alles was nog in de originele verpakking. - Alles ONGEOPEND nog terwijl deze club beweerd dat van meerdere dingen de seal verbroken van is. - Zeer onbeschoft , onprofessioneel en zeer onbeleefd. Viswijven zijn het. Het klopt wat anderen hier aangeven. ? DIT ZIJN OPLICHTERS !!! ?

S

Steve

19-01-2021

1