Spiru

6.8

Bestellen

5.6

Service

5.9

Prijs

6.8

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Spiru

Tegenwoordig heeft iedereen wel een druk leven waarin we van afspraak naar verlichting en andere afspraak gaan. Veel dingen zijn natuurlijk leuk, maar toch zou je misschien wel iets meer zen willen zijn in plaats van constant op de tijd te letten. Je leven anders inrichten kan een oplossing zijn, maar ook Spiru kan je helpen een beetje zen en spiritualiteit aan je leven toe te voegen. Maar wat voor een kwaliteit yogabenodigdheden zullen ze verkopen? Zullen die edelstenen en mineralen nou echt wel wat doen? Zul je lang moeten wachten tot Spiru’s bezorgservice jouw sieraad bezorgd? En zal die klantenservice van Spiru nou zelf wel zo zen zijn als je een klacht over hun schrijfwaar hebt? Alleen mensen die al eens kleding of wierook van Spiru hebben gekocht kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Spiru echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien wat Spiru nou echt aanbiedt.


Over Spiru

Spiru is een online winkel die producten voor een zenvol leven aanbiedt. Het leven kan immers best stressvol zijn. Ze weten ook dat je met de meditatie, yoga en wellness zoals die in Nepal zo beleefd wordt in een staat van totale rust kunt komen. Spiru heeft producten die je hierbij kunnen helpen. Zo is eer een selectie edelstenen & mineralen die bestaat uit fossielen, raamhangers, obelisken, chakra stenen, ruwe edelstenen, windmobielen, edelstenen engeltjes, zakstenen en nog veel meer. Ook beeldjes, onderzetters en schijven kun je hier vinden. In hun categorie home & living vind je kaarsen, regenboogkristallen, kristallen bollen, kaarsen, decoratie, dromenvangers, kleden, en sfeerlichten. Ze hebben ook een selectie wierook inclusief kerkwierook, wierook kegels, hars en blokjes. Ze hebben ook een afdeling spiritualiteit met daarin gebedsmolens, beschermingshangers, feng shui, wicca, pendels, rituele voorwerken, heksenketels, wichelroedes, Tibetaanse gebedsvlaggetjes en nog veel meer. Ook sieraden kunnen je een bepaalde rust en stilte geven. Spiru heeft hiervoor magnetische sieraden, edelsteen kettingen, oorbellen, hangers, kralen, gelukshangers, ringen enzovoort. Natuurlijk is wellness een groot deel van een ontspannen leven. Je kunt een beetje wellness in huis brengen met hun vegan verzorging, massageolie, geurproducten, etherische oliën, geurstenen en biologische thee. Ze hebben ook de kleding, matten en handdoeken die je nodig hebt om yoga te kunnen beoefenen. Daar komt ook soms wel wat meditatie bij kunnen waar je dan weer omslagdoeken, bankjes of kussens voor nodig hebt. En verder heeft Spiru nog wat losse producten zoals ansichtkaarten, kleurboeken, stickers, ronde strandlakens, tassen en T-shirts.


 


Diensten van Spiru

Er is zowel een Spiru bezorgservice als klantenservice die je zo goed mogelijk van dienst zal proberen te zijn.


KJachten, Complimenten en Tips voor Spiru

Als je ooit eens de geurkaarsen, verzorgingsproducten of spirituele huisdecoratie van Spiru hebt gekocht willen wij graag meer weten over jouw ervaring met Spiru. Heb je door hun beeldjes en edelstenen echt de ontspanning op kunnen zoeken? Hoe prettig zit die kleding van ze nou eigenlijk? En helpen die edelstenen en kaarsen nou echt wel om zen te worden? Schrijf een Spiru review en laat weten wat je van deze winkel, hun producten, hun klantenservice en bezorgservice vind.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Gua sha kammen

Verschrikkelijke service!! Raadt het ten zeerste af om hier te bestellen. Gelukkig zijn er genoeg andere edelstenen webshops/winkels met geweldige service. Ik heb 2 artikelen besteld waarvan ik me meteen bedacht na het plaatsen over 1. Nou dan loop je al tegen het eerste aan: je hebt geen mogelijkheid om te annuleren (ze geven aan dat je moet mailen om te annuleren, maar dat heeft natuurlijk geen zin als ze het artikel de dag erna al versturen en jouw email met verzoek tot annuleren pas na 5!! dagen beantwoorden) Nou prima, beide pakketten naar het afhaalpunt gegaan waarvan ik die ene die ik wilde annuleren heb laten liggen en de ander wel heb opgehaald. Kom ik thuis is het kapot.. kan gebeuren, geen probleem. Ik vervolgens weer mailen hierover met DUIDELIJK vermeld dat omdat ik het de dag daarna nodig had dus niet nagestuurd wilde hebben en alleen een kosteloze retour (ja want voor het retourneren moet je ook nog eens betalen ondanks dat de fout bij hun ligt) voor de kapotte wilde. Naar dat mailtje werd geweldig goed gekeken.. NOT! Sturen ze me gewoon na enkele dagen alsnog een nieuwe op?! ‘Ja ons beleid blahblah’ ahh.. dus klant is geen koning en zij bepalen maar hoe en wat over jouw portomee, duidelijk! Vervolgens weiger ik het pakket dus aan de deur en is de stand van zaken dat er 2 pakketten retour zijn gegaan: 1 bij het afhaalpunt en de ander aan de deur met de bezorger. Na 2 weken stuur ik ze een mail met de vraag hoe het met de retouren zit en krijg ik een schandalige ‘we hebben niks ontvangen en kunnen (willen eigenlijk, want kunnen, kan zeker wel) je dus niet helpen, retour is verantwoordelijkheid van de klant’ en ja hier zou ik mee akkoord gaan als de retouren ook vanuit mij kwamen maar nee.. beide retouren kwamen omdat zij mijn mailtjes of niet op tijd lezen of gewoon maar voor de helft.. dus kortom de moto: Spiru is het merk voor een Zenvol Leven’ klopt voor geen meter!! Ze hebben me alleen maar stress en verloren geld bezorgd. Zorgeloos shoppen zal je dus bij een andere webshop/winkel moeten doen.

C

Claudia

08-10-2023

0

Edelstenen zoutlamp

Mooie shop

S

Suhil

30-07-2023

0

Zoutlamp

Bestelling ging super, website is ook prima. Veel video en tekst dus helpt wel bij maken van de keuze!

S

Suhandi

14-04-2023

0

cadeaubon

Deel 2 van 'De cadeaubon van Spiru : Kadobon 2 ; Nu is het gelukt om mijn cadeaubon in te voeren omdat er een mailtje kwam waar in stond dat ik ook het woord cadeaubon vóór de code in moest tikken ...OK , dat gedaan dus.... Ik had een cadeaubon voor € 25, - De klopper kostte € 14,95 dus moet lukken zou je denken...welnu , toen ik de bestelling plaatste bleek er door siru een 'vast tarief' van € 5,95 te worden ingehouden...er blijf dus maar € 12,39 over van 'mijn bon' van € 25,- Dan kwamen er nog portokosten bij , dus moest ik nog € 5,95 bijbetalen bovenop mijn cadeaubon van € 25,- en betaal ik dus € 30,95 voor een klopper van € 14,95 !!!! Dat heb ik dus niet gedaan...ze mogen mijn gehele cadeaubon in hun zal steken. Ik wil geen spullen van dit bedrijf, ze mogen mijn bon in hun 'zen-namasté-soep' oplossen !

J

Jan de Groen

21-12-2022

0

Kadobon

Ik heb een kadobon gekregen voor spiru.nl met een code. Toen ik een artikel wilde betalen met deze bon vanuit de winkelwagen werd deze code (van hun eigen mail) afgewezen en niet herkend. Ik heb daarop geprobeerd contact te krijgen met de klanten service maar kreeg meteen te lezen (via mail) dat er geen telefonisch contact mogelijk was en dat een reactie per mail minimaal 5 werkdagen zou duren.. Ook zijn er allerlei voorwaarden verbonden aan het gebruik van een kadobon, zo moet je hem in 1 keer besteden, is geen terugbetaling mogelijk, ook is het niet mogelijk om een 'tegoed ' in je account te houden. ook bij eventueel retourneren van verkeerd geleverde of beschadigde artikelen moet je als klant de retourkosten zelf betalen ! Vervolgens kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat 'de magazijnmonnikken mijn winkelwagen bewaken' (omdat ik nog niet kon betalen (omdat mijn kadobon niet werd geaccepteerd) alsof ik en kleuter ben die nog in Sinterklaas gelooft. Kortom , bijzonder klantonvriendelijk ! Kijk , gewoon zoveel mogelijk geld verdienen mag, maar giet daar dan geen 'spiritueel sausje; overheen om mensen te lokken. Kortom ! Mijdt deze site ! Er zijn veeeel betere alternatieven !

J

Jan de Groen

18-12-2022

1

Koperen drinkfles (hand geslagen)

Ik heb 2 flessen gekocht, met een lange levertijd. De levertijd was te verwachten, omdat het van ver kwam en dit hebben ze duidelijk aangegeven. Toen de flessen aankwamen, kreeg ik 1 fles met een deuk in de dop en een heel hard piepend geluid bij het opendraaien, deze moest dus sowieso terug want ze konden niet alleen een nieuwe dop opsturen. De andere fles had dit niet, en ben ik gaan gebruiken. Vervolgens na een aantal keren gebruikt te hebben (alleen in de gym dus nog niet vaak en niet lang), sloot de dop binnen 3 weken niet meer goed en als ik de dop (om lekken te voorkomen) wel stevig dichtdraaide, kreeg ik de fles niet meer open. Ik heb beide producten teruggestuurd en vervolgens heeft Spiru aangegeven dat ze de gebruikte fles niet kunnen innemen, vanwege dat het dus gebruikt is. Maar de dop draaide pas niet goed dicht na het een aantal keren gebruikt te hebben. Wat had ik met de fles moeten doen? Alleen neerzetten als decoratie? Ik heb juist de fles gekocht om te gebruiken en het open en dicht draaien hoort gewoon goed te gaan en de fles hoort niet te lekken (zoals zij ook pretenderen op de website: lekvrij) Blijkbaar heb ik niet op tijd op hun beide mails gereageerd, waarin ze vroegen of ik het product nog terug wilde hebben. Nu, nog geen maand later hebben ze aangegeven dat ze het, door mij betaalde product(!), tot hun eigendom rekenen. Ook willen ze het geld dus niet teruggeven. Erg slechte service én ook de manier waarop ik te woord wordt gestaan per mail vind ik erg denigrerend. Ik wil ze graag bellen, om het samen op te lossen en ook natuurlijk om mijn betaalde product terug te krijgen, maar dit kan niet omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn (je krijgt een antwoordapparaat). In mijn laatste mail heb ik hen gevraagd om mij te bellen, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd.

S

Sanne

19-08-2022

0

Boedha kegel wierook houder 2 x

Helaas zat in een verpakking maar 1 houder terwijl ik er twee heb besteld na meerdere malen contact hierover is men niet bereid mij tegemoet te komen om de tweede houder toe te sturen of het geld terug te storten. Ze beroepen zich op het feit dat ze een foto willen zien wat er allemaal in de doos zat maar dat is onmogelijk omdat er ook heel veel wierook kegels in zaten die ik allang gebruikt heb. Dit levert ook helemaal geen relevante informatie op Omdat ik al had aangegeven dat de rest van de bestelling compleet was maar dan nog volharden ze in hun starre visie en komen ze mij niet tegemoet. Om die reden Zal ik daar nooit meer iets kopen en vind ik het een waardeloze organisatie.

L

Luciën Leenders

15-08-2022

1

Mala en steen

Echt een mooie subtiele mala, precies wat ik zocht. En de steen die ik kocht is heel mooi en iets groter dan verwacht. Ik maakte gebruik van de optie om een langere levertijd te kiezen zodat het milieu gespaard word. Top dat er zulke opties zijn, en het pakje was er alsnog binnen een week.

A

Anna

16-01-2022

0

Zoutlamp

Totaal niet te spreken over deze site. Belofte dat als je voor 9 uur besteld het pakket de volgende dag in huis hebt. Dit is niet nagekomen. Telefonisch 12x gebeld en niet te bereiken. Je staat 10 min in de wacht en wanneer je de eerst volgende bent word de haak erop gegooid en heb je voor niks gewacht. Daarnaast ook meerdere mails gestuurd maar geen reactie ontvangen. Ben er tot nu toe dus ook zeker niet over te spreken en hopelijk wordt dit snel opgelost. Dan zal ik dit ook laten weten.

M

Macha

14-01-2022

0

Armbandjes.

Alles wat ik besteld heb is van PRIMA KWALITEIT! Altijd zorgvuldig verpakt en heel snel ontvangen!!! TOP webshop ?

E

Ellis Mourits van Loon

27-12-2021

0

Kussen, lotusdoos

Trap er svp niet in! Meditatiekussen gekocht. Symbool F.O.L. veel kleiner formaat dan op foto! Opdruk niet geborduurd»soort sticker is niet duurzaam! (blijft matig zitten zie ik) (hoe is dat na 2jr/veel gebruik...?) Tarotdoos/lotus is beschadigd en sluit slecht (duidelijk geen controle voor verzending, had niet verkocht mogen worden!) Onzin over magazijnmonnik e.d. gelooft hopelijk niemand..., goed voorbeeld van spirituele vibe gebruiken voor platte commercie. Bah! Reacties kl.serv social media zijn erg algemeen/inhoudsloos. Reviews vooral pas na moderatie gepost; kunstmatige scores geven oneerlijk beeld, veel namen v reviewers ook.... Intenties v dit bedrijf voelen iig niet zuiver!

W

Wm

16-12-2021

0

Ruwe citrien en seleniet waxinelicht

Helaas, ook ik ben erin getrapt! Spiru verkoopt verhitte amethist als citrien en heeft de omschrijving van het product later aangepast. Laten ook echte citrien zien op de foto's en verwijzen in hun blog "het herkennen van nepperds" ook naar de citrienproducten die zij op de website verkopen. Men zou hierdoor het idee kunnen krijgen dat Spiru echte citrien verkoopt, maar helaas. Daarnaast brokkelt mijn waxinelichthouder van seleniet alleen maar af, veel scherven en korrels. Dit schijnt normaal te zijn, maar wordt niet vermeld in de beschrijving van het product. Retourneren kost minimaal 5 euro, dus dat is makkelijk cashen. Klantenservice schrijft standaard reacties en propt overal het woordje namasté in. Niet echt mega namasté als je mensen bewust misleidt, toch? Nooit meer Spiru voor mij.

A

Anouk

14-12-2021

0

Himalaya zoutlamp

Hier heb ik een aantal himalaya zoutlampen besteld. Helaas vind in ze niet allemaal super mooi, maar dat hebben ze ook duidelijk op de site gezet. Hun service vind ik echt helemaal top, nadat er een lamp kapot was gegaan, is er gelijk een nieuwe voor gestuurd. Ik ben een zeer tevreden klant, en blijf er ook zeker bestellen!

M

Marleen

29-09-2021

1

7 chakra armband

Snelle service! Toen ik mijn armband binnen kreeg was er na 1 dag al een steentje af. Een mail gestuurd waarop ik als antwoordt kreeg, dat ze de armband daarom in de sale hebben gedaan. Verder bij de beschrijving stond niks vermeld over het snel kapot gaan van de armband. Echter kwamen ze ook niet met een tegemoetkoming

J

J.

26-09-2021

0

Mala en wierook

Spiru heeft mooie artikelen in de collectie. Als er echter iets mis mee is, dan valt het buiten de garantie of de garantieperiode. En zijn ze echt niet genegen om je ook maar een beetje tegemoet te komen. Ik had een mooie mala gekocht. Na 3-4 keer gedragen te hebben brak de mala onderweg en was ik meerdere steentjes kwijt van de benodigde 108. Dus: mala onbruikbaar. Reactie: valt buiten de garantieperiode, jammer maar helaas. Mijn reactie: ondeugdelijk rijggaren. Resultaat: niets en artikel verdween van de site. Had een grote doos (goede en dure!) Ayurveda wierook besteld. Ik merkte binnen een maand dat sommige stokjes en cones slecht of niet branden; van bepaalde geuren. Maar ach dat kan gebeuren. Na een rondje wierook wisselen kwam ik weer bij een bepaalde geur uit. 15 van de 22 stokjes wilden niet branden. Weer een mailtje gestuurd. Reactie: valt buiten de garantieperiode, jammer maar helaas. Mijn reactie: ik kan toch niet 36 doosjes (een aantal ook aan een vriendin gegeven, die had dezelfde ervaring met dezelfde geuren!) binnen de garantie opbranden! Resultaat: niets en de geuren die slecht brandde verdwenen van de site. Kortom: ik koop nooit meer iets bij Spiru. Namasté!

C

Caro

14-09-2021

0

armband

zijn kwaliteit is net als van alibaba.. kan niet gratis terug gestuurd worden

H

hanna romfeld

03-08-2021

0

Himalaya zoutkorf

Heel kammer dat ik 1 van de 2 lampen "gebruikt " heb ontvangen 1 lamp zat in de originele dichte verpakking en de andere was heel duidelijk al geopend geweest. Ik zal hier niet meer bestellen .

J

Jose Bovens

14-03-2020

0

Meditatiesetje

heel blij met de producten. spiru heeft echt alle zorg en aandacht aan de producten gegeven, dat straalt er van af.

B

Bernadette

06-08-2019

0

Edelstenen

Was super! Zal altijd weer komen.

A

Anna Disculpo

06-08-2019

0

Wierrookbewaardoos

De wierrookdoos ziet er op eerste gezicht leuk uit maar de afwerking van binnen is slecht. Je zou splinters in je vingers kunnen krijgen. Verder is de doos gemaakt van luciferhout en na 'n paar maanden dermate krom getrokken van hij niet meer sluit. Blijft 2 cm openstaan. Ik heb klantenservice benaderd maar deze klacht valt kennelijk buiten de retour en garantieperiode. Spiru wil graag aan duurzaamheid doen maar verkoopt geen duurzame producten. De service is erg slecht.

J

Jolanda von Hout

02-07-2019

0