Somnishop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Somnishop

Heb jij te kampen met een snurkprobleem? Wil je het snurken nu toch echt eens tegengaan? Dan is SomniShop wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is SomniShop?


SomniShop biedt oplossingen tegen snurken. Via de webshop worden er allerlei producten aangeboden om snurkproblemen tegen te gaan. Het kopen van gezondheidsproducten is volgens deze onderneming een kwestie van vertrouwen. Of dit nu in een winkel of op internet is. Naast de verkoop van specifieke artikelen wordt er ook advies gegeven. Ze willen klanten helemaal tevreden stellen. Het assortiment is naar eigen zeggen breed en bestaat uit topproducten. Alles met als doel om rustige nachten tegemoet te gaan. Er wordt aangegeven dat de medewerkers over diepgaande productkennis beschikken. Hierdoor moeten klanten betrouwbare aankoopbeslissingen kunnen nemen. De personeelsleden van de klantenservice worden regelmatig getraind zodat ze volledig op de hoogte zijn. Ook ontvangt het bedrijf informatie van medische partners.


Het assortiment


Er worden door deze organisatie een hoop anti snurkproducten verkocht. Denk bijvoorbeeld aan snurkbeugels, neusspreiders en mondstukken tegen snurken. Er worden ook CRAP-maskers en andere CRAP-producten aangeboden. Voor het gehele aanbod kun je het beste een kijkje op de website van SomniShop nemen. Daar wordt ieder artikel afgebeeld met een foto en beschreven met productinformatie. Er wordt ook aangegeven welke prijs er betaald moet worden.


Bestelinformatie


Er is geen sprake van een minimaal bedrag om een order te plaatsen. Bestellingen kunnen geannuleerd worden als deze nog niet verstuurd zijn. Je dient dan een e-mail te sturen naar service@somnishop.nl. Het leveringsadres kan na het doen van de bestelling niet meer gewijzigd worden. Mocht er een typfout gemaakt zijn kan dit meestal wel nog hersteld worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren gedaan worden. Een aantal van de betaalmethoden zijn iDEAL, BanContact, PayPal en creditcard. Er wordt aangegeven dat er veilige creditcardbetalingen gedaan kunnen worden.


Verzendinformatie


Op de productpagina’s wordt de levertijd per product aangegeven. In Nederland duurt het tussen de 3 en 4 werkdagen voordat je je bestelling ontvangt. De pakketten worden bezorgd door transportbedrijf DHL. Bij een minimale bestelwaarde van € 70,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. Op de dag dat een pakket wordt bezorgd wordt een verzendbevestiging verstuurd. Je ontvangt een speciale code waarmee je online kunt volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt.


Retourinformatie


Het is mogelijk om af te zien van een aankoop. Er kan dan een retour in gang gezet worden. Als je dit doet moet het terug te sturen pakket je N.A.W.-gegevens bevatten. Zo weten ze dat de zending van jou afkomstig is. Er wordt eveneens verzocht om de factuur toe te voegen. De kosten voor de verzending zijn voor rekening van de klant. Er wordt alleen een terugbetaling gedaan als er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen.


Klachten


Ben je ergens ontevreden over en wil je een klacht indienen? Dit behoort tot de mogelijkheden. Je dient dan een mail te sturen naar deze organisatie. Ze gaan dan aan de slag om een passende oplossing te bedenken. Als je er met het bedrijf vervolgens niet uitkomst zijn er nog meer mogelijkheden. Zo kan een klacht sinds een aantal jaar gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese commissie. Een geschil kan eveneens aangemeld worden bij de Stichting WebwinkelKeur. Zij gaan dan bemiddelen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij SomniShop? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb je bij deze organisatie besteld? Heeft het gezorgd dat je snurkprobleem is opgelost of verminderd? Wat vond je van het bestelproces en service? We waarderen het als je je mening geeft via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)