Shaversclub

6.4

Bestellen

6.2

Service

7.3

Prijs

6

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

Shaversclub

Scheren, het blijft een vervelende bezigheid. Toch doe je het, elke keer weer. Het feit dat het vervelend is, betekent echter niet dat het duur hoeft te zijn. Scheermesjes zijn snel aan vervanging toe en dit kan al snel veel geld kosten. Shaversclub heeft echter een alternatief. Ze hebben voor alle mannen goedkope scheermesjes van de beste kwaliteit. Tenminste, dat zeggen ze zelf. Wat hun klanten van de scheermesjes vinden, lees je natuurlijk hier op NederlandReview. Ze vertellen je over hun ervaringen met Shaversclub en de scheermesjes. Lees daarom hier de reviews en beoordelingen van echte mannen en je weet meteen of je bij Shaversclub geld kunt besparen.


Over Shaversclub

Scheermesjes van echte mannen voor echte mannen, dat krijg je bij Shaversclub. De mannen van Shaversclub vroegen zich namelijk af waarom scheermesjes zo duur moeten zijn. Ze begonnen daarom een zoektocht naar betaalbare mesjes van hoge kwaliteit. Ze realiseerden zich al snel dat deze zoektocht nergens toe zou leiden en besloten daarom hun eigen mesjes te ontwikkelen. Ze kunnen de prijs laag houden door de mesjes direct van de producent naar jou te leveren. Overigens bieden ze hun mesjes alleen online aan. De mesjes kosten 7 tot 10 euro per levering. Het ligt er maar net aan welk model jij kiest en daarna worden de mesjes gratis met de post verzonden. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven.
Hoe werkt het?

Je hebt vast wel eens een bot scheermesje gebruikt, omdat je vergeten was nieuwe mesje te kopen. Het is geen fijn gevoel om met een bot mesje over je huid heen te gaan. Shaversclub heeft ook hier een oplossing voor. Je selecteert op de website namelijk eenvoudig welk model mesjes jij wilt en kunt de mesjes periodiek laten leveren. Je bepaalt zelf wanneer de mesjes geleverd moeten worden en krijgt op de gekozen datum altijd een doos met vier nieuwe mesjes binnen. Je zit overigens nergens aan vast. Je kunt de dienst gratis opzeggen, wanneer jij maar wilt.


Klachten Shaversclub

Zijn de scheermesjes niet op tijd geleverd? Of was de kwaliteit toch niet wat je verwacht had? Neem dan contact op met de klantenservice van Shaverclub. De website heeft een LiveChat waarmee je je klacht direct kunt melden. Het kan echter zijn dat de chat offline is, dan kun je gebruikmaken van het telefoonnummer. Heeft jouw klacht geen haast of neem je liever niet telefonisch contact op? Vul dan het contactformulier in op de website of stuur Shaversclub een bericht via Facebook.


Geef jouw mening over Shaversclub!

Ben jij een echte man die scheermesjes gebruikt van Shaversclub? Of heb jij gewoon geen zin om steeds naar de winkel te gaan en laat jij je mesjes leveren? Geef dan jouw mening over de dienst en vertel over jouw ervaringen met de scheermesjes. Zijn de mesjes echt van de beste kwaliteit? Wat vind je van de prijzen? En is de levering betrouwbaar? Schrijf een review en geef jouw beoordeling over Shaversclub. 


Worden de scheermesjes altijd op tijd geleverd? Kun je geld besparen? Gaan de scheermesjes lang mee? Lees hier reviews en ervaringen over Shaversclub.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Scheerkwast

Wat je ook doet, koop hier absoluut niets. Op 08-04-2024 een scheerkwast besteld en tot heden nog niets ontvangen. Zodra je eindelijk contact met dit bedrijf krijgt houden ze je aan het lijntje en wordt er gezegd dat er een zogenaamde vertraging in je bestelling heeft plaatsgevonden.

D

DB

15-05-2024

0

Abbonement scheermesjes

Ik heb al 4 keer gemaild ik wil het abonnement per direct met scheermesjes opzeggen Ze geven gewoon geen gehoor en blijven maar gewoon bestellingen afsturen Dus je komt er zo niet gauw vanaf Oplossing gewoon het bedrag terug boeken wat zij afschrijven misschien dat ze dan het abonnement stop zetten

A

alex leenders

25-05-2020

1

scheermesjes

Mesjes blijven lang scherp. Ook de scheerzeep is van uitstekende kwaliteit. Heb met deze zeep voor het eerst niet het probleem dat baardhaardjes en zeep tussen de mesjes blijft zitten. Echt top!

M

Martijn van den giessen

25-02-2020

0

Starterset + om de maand nieuwe mesjes

Door de vele positieve reacties, zelf maar via de website een abonnement afgesloten. Begin november 2019 The Six Head Starterset besteld en om de maand nieuwe mesjes. Half december ging ik maar mailen waar mijn setje bleef, deze was begin november verstuurd volgende meneer Adelaar, waarschijnlijk is dit ergens bij bedrijf Sandd blijven liggen. Ze gingen een nieuwe versturen en deze zou ik dan binnen 2 dagen moeten ontvangen! Nou niet dus. weer maar mailen naar meneer Adelaar...maar dit keer geen reactie...... Helaas.... ik heb maar mijn abonnement stopgezet en die €15 euro mogen ze van mij houden.

Z

Zarko Ristic

22-01-2020

0

Scheermesjes scheerkom aftershave scheerkwast enzovoort

Ik heb nu zo'n beetje alle producten die de shaversclub heeft uitgebracht in mijn badkamer staan. Ze verbazen mij telkens met hun unieke producten. Het geeft al met al een leuke scheer ervaring. Als ik telefonisch een vraag heb dan wordt er rustig de tijd genomen en een kleine kritische noot wordt zeer serieus genomen. Hier kunnen de meeste bedrijven nog wat van leren! I love shaversclub❤️????

P

Peter hendriks

17-06-2019

0

goede kwaliteit, matig ontwerp

De mesjes een keer besteld omdat die van gillette best wel duur zijn. Mijn ervaringen zijn: de kwaliteit is goed gaan zeker 2 weken mee, helaas heb ik me ook meerdere keren gesneden. ook het extra mesje voor onder neus is irritant. Kijk nog eens goed naar het ontwerp van Gillette want daarmee had ik nooit problemen. Als jullie dit voor elkaar hebben heb je een topproduct, maar voor nu ben ik er klaar mee(helaas)

R

renee van der linden

13-04-2019

0

Perfect houder van het mesje Past goed in de hand, stevig

Telefonisch contact gehad. Er staat op de verpakking: (Elke dag een schone onderbroek en elke week een nieuw mesje) Het eerste klopt, maar ik doe langer met een mesje! Kwaliteit!!!

J

Joop

12-04-2019

0

Altijd netjes geleverd goede communicatie

Altijd netjes geleverd goede communicatie :-)

M

Marco Zijerveld

09-04-2019

0

Shaversclub levert niet en reageert niet op mails

Ik heb een bestelling gedaan bij Shaversclub onder bestelnummer "#9129368", hierna contact opgenomen met de helpdesk, waarin men aangaf mij te helpen. Nu na 2 weken en meerdere reminders gestuurd te hebben geven ze geen gehoor. Dus ik bestel iig nooit meer bij Shaversclub, ze leveren niet en ze geven ook geen feedback terug.

M

Marleen

03-04-2019

0