Schoonenberg

4.7
4.8

Bestellen

4.1

Service

5.1

Prijs

4.7

Levering

41%

Zou hier weer kopen

Schoonenberg

Naast het goed kunnen zien van de dingen om je heen is goed horen ook essentieel om goed te kunnen participeren in de maatschappij. Wanneer je dus het idee hebt dat je niet meer zo goed hoort, kan het zijn dat je met een gehoorapparaat geholpen kunt worden. Voor een meting en de aanschaf hiervan kun je terecht bij Schoonenberg. Ook voor de bescherming van je gehoor bieden zij producten aan. Wat de klanten van de producten en service vinden lees je hier.

Over Schoonenberg

 
Schoonenberg heeft als ambitie om oplossingen te blijven zoeken zodat goed horen voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. In ruim 180 winkels in heel Nederland werken ze met de modernste  meetapparatuur. De laatste trends worden scherp gevolgd en daarom is het tegenwoordig mogelijk om hun digitale hoortoestellen steeds kleiner te maken door de nieuwste chiptechnologie te gebruiken. De focus ligt op de kwaliteit van de producten en de aandacht voor de klant. Bij Schoonenberg kun je ook aan de slag, zij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan en zijn aangesloten bij de Stichting Audiciensregister (StAr).

 

Diensten

 
Op de website van Schoonenberg is enorm veel informatie te vinden over horen en hoortoestellen, maar ook over gehoorbescherming bijvoorbeeld. Je vindt deze informatie onder andere terug in de volgende categorieën:

Hoortoestellen

Hoortoestellen & Accessoires Testen Het gehoor Onderhoud Reinigen hoortoestel Reparatie hoortoestel Veelgestelde vragen onderhoud hoortoestel Hoe lang gaat een hoortoestel mee? Oren schoonmaken Vergoedingen hoortoestel

Wanneer je twijfelt of je nog wel goed hoort kun je in een Schoonenberg winkel gratis je gehoor laten testen tijdens een test die zo’n 15 minuten duurt. Je kunt je online aanmelden voor deze test en wordt dan teruggebeld voor het maken van een afspraak in één van de 180 winkels. Wanneer blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt wordt deze op basis van jouw wensen uitgekozen. Je krijgt minimaal 3 hoortoestellen voorgesteld waaruit je kunt kiezen, met daarbij een heldere prijsuitleg, begeleiding op maat en je mag altijd eerst proberen of het bevalt.

Gehoorbescherming 

Bij Schoonenberg kun je ook gehoorbeschermingsproducten aanschaffen. Je kunt bij hen oordoppen kopen ter bescherming tegen harde geluiden tijdens verschillende activiteiten zoals bij het luisteren naar muziek, in het verkeer, tijdens werk en hobby, tijdens de slaap of bij het zwemmen. Je kunt universele oordoppen gebruiken maar ook oordoppen door hen op maat laten maken voor verschillende doeleinden.

Overige producten

 
Schoonenberg biedt ook nog de volgende producten aan: hoorbatterijen, draadloze communicatiesystemen, TV en audio oplossingen, wek- en waarschuwingssystemen en telefoons voor slechthorenden.

Voor de kosten en vergoedingen kun je ook terecht op de website voor meer informatie. Verder vind je er nog een blog en de manieren waarop je contact met hen op kunt nemen.

Klachten

 
Wanneer je een klacht hebt over een product of dienst dan kun je deze e-mailen naar de klantenservice of per brief hier naartoe sturen. Schoonenberg zal de klacht onderzoeken en eventuele gebreken binnen een redelijke termijn herstellen.

Wat vind jij van Schoonenberg?

 
Heb jij al een gehoorapparaat of gehoorbescherming gekocht bij Schoonenberg? Wat vind je van de service en de prijzen van hun producten? Ben je tevreden over het resultaat dat je behaalt hebt of niet? Laat je mening hier horen bij NederlandReview, zo weten potentiële klanten beter of zij juist wel of niet bij hen moeten aankloppen bij gehoorproblemen.

Luistert Schoonenberg goed naar de wensen van hun klanten bij het aanmeten van een gehoorapparaat of zijn de ervaringen helaas toch niet zo positief?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (39)

Anderen bekeken ook

close

Schoonenberg

Vergelijk reviews en bekijk Schoonenberg