Remescar.com

6

Bestellen

6

Service

10

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Remescar.com

Wil je met zelfvertrouwen door het leven stappen? Denk je dat skincare producten je hierbij kunnen helpen? Dan is het wellicht een idee om eens een kijkje te nemen op de site van Remescar. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er bekend zijn.


Wat is Remescar?


Remescar verkoopt door Sylphar ontwikkelde en geproduceerde skincare producten. Een product van Remescar zorgt volgens het bedrijf voor een instant zichtbaar effect en geeft je zelfvertrouwen een boost. Sylphar staat bekend als leverancier van medische hulpmiddelen en cosmetische producten. Ze vinden innovatie erg belangrijk en vallen graag op met klantvriendelijke artikelen. De voortbrengsels spelen in op de behoefte van klanten en worden wereldwijd verkocht. Er wordt samengewerkt met gedreven distributiepartners. Volgens de personeelsleden is het klinisch bewezen dat de producten veilig en effectief zijn. Er worden testen gedaan om dit te kunnen bewerkstelligen. Dit gebeurt in een onafhankelijk onderzoekslaboratorium. Onderzoekers voeren metingen uit met betrekking tot de effecten.


Verzending


Natuurlijk wil je graag weten wanneer je pakket bij je afgeleverd wordt. Als je iets de volgende dag wilt ontvangen moet je voor 21:00 uur 's avonds bestellen. Orders die op zaterdag en zondag worden geplaatst, ontvang je op dinsdag. Er wordt samengewerkt met transportbedrijven PostNL, DHL en DPD. Deze bedrijven zorgen er uiteindelijk voor dat je jouw bestelling ontvangt. Bij een minimale bestelwaarde van € 25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag worden er € 5,- kosten voor verzending berekend. Consumenten zullen na het plaatsen van een order, een Track & Trace link ontvangen. Dit zorgt voor een code waarmee je het pakket van deur tot deur kunt volgen. De volgcode wordt aangemaakt op het moment dat een bestelling het magazijn verlaat. Het kan onverhoopt gebeuren dat je geen pakket hebt ontvangen. Stuur dan een e-mail naar hoi@remescar.com, voor een passende oplossing.


Retourbeleid


Deze organisatie heeft een speciaal retourbeleid opgesteld. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Deze termijn gaat lopen vanaf het moment dat je jouw product hebt ontvangen. Om het retourrecht uit te kunnen oefenen moet een retouraanvraag ingediend worden. Er zijn retourvoorwaarden van kracht waar iedereen zich aan moet houden. Zo moet het item dat teruggestuurd wordt in goede staat verkeren. Het moet ongebruikt zijn en in de originele verpakking verpakt zijn. Je moet de kwitantie of aankoopbewijs meesturen. Eventuele verzendkosten voor een retour zijn voor rekening van de klant. Het retourproces kan opgestart worden nadat er een e-mail naar de klantenservice is verstuurd. Net als bij ieder ander bedrijf kan er gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht. De termijn om te kunnen herroepen bedraagt 14 dagen. In deze fase hoeft geen reden van opgaaf tot annulering doorgegeven worden.


Contactmogelijkheden


Het hoofdkantoor bevindt zich in België. Het exacte adres staat beschreven op de website. Klanten hebben de mogelijkheid het bedrijf aan te schrijven via de post. Een andere manier van contact leggen kan gerealiseerd worden door het invullen van een online contactformulier. Voer eerst contactgegevens in zoals je e-mailadres en telefoonnummer. Daarna is het tijd om je bericht in te voeren. Deze kan vervolgens naar deze organisatie verstuurd worden.


Klantervaringen


Heb jij al ervaringen bij Remescar? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Gebruik jij de producten naar tevredenheid? Zou je andere mensen positief aanbevelen om hier aankopen te doen? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

test

test

T

test

25-10-2023

0

Collageen poeder

Op 5 juli heb ik voor 39 euro een bestelling geplaatst maar tot op heden nog niet ontvangen. Wel zichtbaar op de site dat het nog verstuurd moet worden. Sinds 2 jaar ben ik volledig klant van Remescar, bijna alle producten koop ik daar tot volle tevredenheid dus ik ben ook zwaar teleurgesteld in het bedrijf en de vooral de communicatie met de klant (niet) 1 week na bestelling ben ik gaan mailen en sindsdien stuur ik elke dag een mail. Heb welgeteld 1x een reactie gehad waarop ze aangaven dat mijn huisnummer niet bekend zou zijn terwijl die 3 regels lager zichtbaar was. Het bedrijf is telefonisch niet te bereiken en na ongeveer 25 mailtjes dus nog maar 1x een reactie gehad. Ik blijf doorgaan tot ik mijn bestelling heb (of anders geld terug) Noodgedwongen (omdat ik het plaatsen van een bestelling niet vertrouw) overgestapt op een ander merk (RevitalTrax) wat overigens ook heel goed bevalt.

A

Alinda Schuil

05-08-2023

0