Perfect Age

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Perfect Age

Ben je op zoek naar een bedrijf dat producten verkoopt ter bevordering van beauty en gezondheid? Lees wat de klantervaringen zijn bij Perfect Age!


Wat is Perfect Age?


Perfect Age verkoopt producten ter bevordering van de gezondheid en beauty. Want, gezondheid is ons meest kostbare bezit, aldus het bedrijf. Er wordt ook aangegeven dat het belangrijk is om gezond te blijven. Gezond blijven is volgens een bedrijf een combinatie van bewegen en gezond eten. Het bedrijf laat ook weten dat de Health and Beauty Multivitamin van Perfect Age je ook nog wat extra's kan bieden.


Perfect Age geeft aan dat het essentieel is om de huid dagelijks van binnen en van buiten te verzorgen. Volgens het bedrijf draagt het gebruik van Perfect Age Supplements en Perfect Age Cosmeceuticals hier aan bij. De artikelen van Perfect Age zijn te verkrijgen bij ieder Perfect Age Beauty Center, maar ook in de webshop. Robert Schoemacher is een persoon die nauw betrokken is geweest bij de productontwikkeling van Perfect Age Cosmeceuticals en Perfect Age Supplements. Robert Schoemachter is werkzaam als cosmetisch arts en heeft ruim 30 jaar ervaring. Naast losse artikelen kun je ook voordeel pakketten aanschaffen. In deze pakketten zitten meerder producten maar soms ook een cadeaubon. Mocht je inhoudelijk willen weten wat er in de pakketten zit dan kun je het beste op de website van Perfect Age kijken.


Contactmogelijkheden, betalingen en verkooppunten


Mocht je contact met het bedrijf willen opnemen dan word je geacht om een online contactformulier in te vullen. Dit formulier ken een aantal velden die je moet invullen. Daarna is het tijd om je bericht in te geven en op verzenden te drukken. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085-0607778. Alle bedragen die je leest op de website zijn inclusief BTW. Je kunt betalen via iDEAL, VISA, PayPal en mastercard.


Voordelen en verkooppunten


Naast de webshop waar je producten kunt kopen zijn er ook vele verkooppunten waar je de producten van Perfect Age kunt kopen. In Nederland zijn de verkooppunten te vinden in de volgende plaatsen: Amsterdam, Eindhoven, Goes, Haarlem, Hilversum, Katwijk aan Zee, Krimpen aan den IJssel, Maastricht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Purmerend, Schiedam, Schiermonnikoog, Tiel, Utrecht, Venray, Vlissingen, Zaandam en Zoetermeer.


Op de website van Perfect Age is te lezen dat als je vandaag besteld, je de producten binnen twee werkdagen in huis zal hebben. Er worden vanaf € 75,- geen verzendkosten in rekening gebracht.


Klachtenprocedure


Er is bij Perfect Age een speciale klachtenprocedure van kracht. Mocht je een klacht hebben dan dien je deze binnen twee weken na constatering in te dienen. Je kunt klachten op een aantal manieren indienen. Zo kun je deze telefonisch, per e-mail of schriftelijk indienen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat klanten artikelen het beste direct na ontvangst kunnen inspecteren. De gehele klachtenprocedure kun je lezen in de algemene voorwaarden van het bedrijf. Deze zijn online benaderbaar.


Wat zijn de klantervaringen bij Perfect Age?


Ben je al klant bij Perfect Age? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Moeten zij volgens jou wel of niet in zee gaan met dit bedrijf? Jouw mening is goud waard. We stellen het daarom zeer op prijs als jij je visie over Perfect Age achterlaat via deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Perfect Age Eye and lip contour creme

De crème is heerlijk, goede substantie en lijkt goed te werken. Dat kan ik natuurlijk pas over een poos echt goed beoordelen. Maar ik ben laaiend enthousiast over de service. Toen met de eerste bestelling iets niet werkt, werd er supersnel en supergoed gereageerd. Waar vind je dat nog: goede kwaliteit en perfecte service!

J

Jannie

04-01-2021

0