Pedimarkt

6

Bestellen

2

Service

5

Prijs

5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Pedimarkt

Ben jij op zoek naar een online winkel die zich richt op personen die pijn hebben aan hun voeten en hier producten voor verkopen? Ga jij vanaf nu hier je pijn in de voeten bestrijden door middel van producten van Pedimarkt? Wat vinden andere klanten van Pedimarkt?  


Over Pedimarkt.nl


Het bedrijf Pedimarkt is een zelfstandig opererende online webwinkel. Dit bedrijf richt haar pijlen op personen die pijn aan hun voeten hebben. Dan in het bijzonder de mensen die iets willen doen om pijn te verminderen of pijnvrij door het leven te gaan.  Naast Pedimarkt.nl beheert dit bedrijf de website www.suecosklompen.nl. Daar kunnen schoenen en klompen gekocht worden voor de zorg, horeca of welness. Jarenlang runt PD-care voetverzorging de website os1st.eu. Het bedrijf is daarvan distribiteur en voert het gehele assortiment van Os1st. Op Pedimarkt vind je artikelen voor de voeten. Als je spullen nodig hebt voor dijbeen, knie, elleboog en/of pols dan kun je het beste de website www.os1st.eu bezoeken.


Pediamarkt stelt alleen de beste artikelen te selecteren. De voorraad bestaat momenteel uit bandages, braces, compressiekousen, sokken, voetenbaden, inlegzolen, steunzolen en nog veel meer producten. Er wordt aangegeven dat de medewerkers van Pedimarkt over de juiste ervaring beschikken op het gebied van pedicure diensten verlenen.


Het bedrijf is ontstaan doordat tijdens het behandelen van personen die problemen hadden aan de voeten er vaak een simpele oplossing was, die men zelf kon toepassen met de juiste middelen.


Service


Het bedrijf Pedimarkt stelt dat klanten van hun een eerlijk advies krijgen en dat er alleen de beste artikelen die er zijn verkocht worden. Er wordt aangegeven dat klanten worden bediend door artikelen aan te bieden waarvan bewezen is dat ze werken.


Personen die al lange tijd kampen met voetproblemen worden geacht rustig op de site rond te kijken en waar nodig advies te vragen. Bij vragen helpen de medewerkers je graag. Vragen kunnen gesteld worden via e-mail en er kan gebeld worden.


Klanten kunnen tot 30 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgaaf van redenen producten ruilen of retour sturen. Het artikel kan alleen ongebruikt en waar mogelijk in originele staat (incl. verpakking) terug gestuurd worden. Op het moment dat een verzonden retour artikel is verwerkt krijgt de klant bericht. Hier staat maximaal vijf dagen voor.


Het bedrag wordt na verwerking van de retourzending direct naar je overgemaakt. Binnen 2 dagen dat je bericht hebt gehad van Pedimarkt zal het geld op je bankrekening staan. Voor de volledige retourprocedure kun je het beste op de retourpagina kijken.


Betaalmethoden


Je kunt op diverse manieren bij Pedimarkt betalen. Voor de verschillende betaalmogelijkheden worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zo kun je betalen met iDeal. Dit gaat via het internetbankieren van de eigen bank. Er wordt gezegd dat iDeal de snelste, goedkoopste en makkelijkste manier van betalen is. Er kan ook betaald worden met Creditcard Visa/Mastercard, Mister Cash Bancontact, Achteraf betalen (Afterpay en Billink), Paypal, Maestro en GiroPay.


Wat vinden klanten van Pedimarkt?


Wij zijn altijd benieuwd wat klanten van Pedimarkt vinden. Ben jij al klant bij Pedimarkt? Heb je hier artikelen gekocht? Wat vond jij van aankopen? Ben je tevreden over de dienstverlening van Pedimarkt? Ga jij hier vaker producten voor je voeten kopen? Is de prijs hier goed te doen? Zou je andere klanten aanbevelen om hier artikelen voor probleemvoeten te kopen? Jouw mening telt. Laat deze hier achter. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Schoenen, terug gestuurd retour wordt niet geaccepteerd,

Schoenen, terug gestuurd retour wordt niet geaccepteerd, kreeg foto's van volledig uitgelubberde schoenen, dat zou ik gedaan hebben, 10 in huis aangehad maar ze willen nuwel dat ik de schoenen betaal, verkopen hun producten dus 2 of 3 of 4 keer. Zeer onbetrouwbaar

E

Els Themmen

26-06-2022

0

2 paar inlegzolen

flutservice,1 mailtje met je klacht en er word niet meer gereageerd,nooit meer een aankoop bij dit bedrijf

J

Jan v Lierop

12-08-2020

1