Parfumswinkel.nl

6.4
6.9

Bestellen

5.5

Service

6.8

Prijs

6.2

Levering

46.4%

Zou hier weer kopen

Parfumswinkel.nl

Wat willen consumenten van de winkel Parfumswinkel.nl? Parfumswinkel.nl is een webshop waar je online parfums kunt bestellen. De webshop heeft een groot assortiment aan vele soorten geuren parfums. De webshop zelf is 7 dagen per week open om je gewenste cadeaus te kunnen kopen.

Wij als NederlandReview streven voor reviews van consumenten die parfums hebben besteld via parfumswinkel.nl Natuurlijk zijn de reviews en ervaringen belangrijk voor de toekomstige klanten die parfums willen aanschaffen bij Parfumswinkel.nl. Daarom is het verstandig om een beoordeling te plaatsen over het product, leveringstijd en of de webshop gemakkelijk te bereiken is. We horen dus graag uw mening/reactie over Parfumswinkel.nl zodat we dus de consumenten samen kunnen helpen. 

Over Parfumswinkel.nl

Wat is Parfumswinkel.nl? Parfumwinkel is een online webwinkel voor parfum, huidverzorging- en make-upproducten. In het jaar 2006 werd de online webshop opgericht door die enthousiaste ondernemers genaamd Jory Hofs, Dorian Hofs en Cees Delfgaauw.

Parfumswinkel.nl is uitgegroeid tot een winkel met maar liefst 90.000 klanten. Door al het advies die zij binnen krijgen van de consumenten, breidt de webshop zich verder uit. 

Het hoofdkantoor is namelijk gevestigd in de stad Eindhoven waar vooral het online gedeelte wordt uitgevoerd. Via daar wordt alles geregeld wat betrekking heeft met de website. Er is ook een parfum winkel in de stad Breda waar zij een breed scala aan producten en de nodige kennis hebben. De producten die je besteld via Parfumswinkel.nl wordt verzonden vanuit het filiaal in Breda, daar wordt alles geregeld. Daarnaast heeft de Parfumswinkel zelfs een eigen schoonheidssalon met schoonheidsspecialisten. 

Heeft u ooit een product besteld van Parfumswinkel.nl of bent u een keer naar de schoonheidssalon gegaan? Hoe was uw ervaring? Laat uw reactie achter.

Diensten Parfumswinkel.nl

Wat voor producten biedt Parfumswinkel.nl aan? Zoals ik het eerder beschreef en je al in de naam kunt zien, zie je dat zij dus vooral parfums verkopen. Ook verkopen ze dus huidverzorging- en make-upproducten. Weet je niet wat een goede merk is of welke producten het beste bij jou passen? Dan is het dus mogelijk om contact op te nemen met Parfumswinkel.nl of je kan zelfs langs de fysieke winkel gaan die gevestigd is in de stad Breda.
Parfumswinkel.nl heeft een groot assortiment aan parfums waar je dus naar vele merken kunt gaan bekijken. Als je een product hebt besteld en er toch niet over blij bent, kunt u het retourneren binnen 14 dagen waar zij een gratis retourbeleid hanteren. De winkel is namelijk 24/7 geopend dus je kan op iedere moment een product bestellen. Bovendien worden je producten thuisbezorgd met gratis proefjes voor later in de toekomst. 
Als parfum heb je categorieën voor de heren en de dames. De webshop/winkel heeft tevergeefs bodylotions, deodoranten, aftershaves, Eau de parfum, Eau de Toilette en veel meer! Heeft u ooit een parfum besteld? Was het op tijd geleverd en wat voor gratis proefjes kreeg u? Laat een reactie achter.

Klachten

Parfumswinkel.nl heeft een klantenservice via de online webshop waar u uw vragen kunt stellen via de telefoon, online chat of met de mail. Voor een live chat en telefonisch contact zijn ze open van 08:45 tot 17:00 uur en via de mail beantwoorden ze u met een passend antwoord.

Ooit ervaring gehad met de klantenservice van Parfumswinkel.nl? Hoe gingen de medewerkers met u om en werd u goed geholpen? Laat een review achter voor de toekomstige consumenten! 


 


Onafhankelijke ervaringen van klanten. Zo weet u of u hier met een gerust hart kan bestellen of niet. Lees beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Anderen bekeken ook