oogvoororen.nl

8.4

Bestellen

6.9

Service

7.6

Prijs

8.1

Levering

50%

Zou hier weer kopen

oogvoororen.nl

Wanneer u wat ouder wordt kan het gebeuren dat u niet meer alles goed kunt horen. Heel vervelend, want niemand wil graag met een hoortoestel rondlopen, maar ja, als het nodig is, dan moet het nu eenmaal. Dus toch maar op zoek naar een audicien in de buurt. Dit laatste hoeft niet meer wanneer u voor OogvoorOren.nl kiest. Zij komen bij u thuis om uw gehoor te testen en een evt. hoortoestel aan te meten. Hoe de prijs, de service en de kwaliteit van oogvoororen.nl is, kunt u hier lezen bij de reviews die anderen bij NederlandReview over dit bedrijf achterlieten.


Over OogvoorOren.nl

OogvoorOren.nl is een audicien die bij u aan huis komt, voor het meten van uw gehoor. Naar aanleiding van een deskundige meting zullen zij u van een gratis en vrijblijvend advies voorzien over wat uw maximale hoorcapaciteit is en welke hooroplossing het beste bij u past. De audiciens van OogvoorOren.nl beschikken over de meest geavanceerde mobiele meetapparatuur. OogvoorOren.nl is merkonafhankelijk, waardoor u verzekerd bent van een eerlijk en betrouwbaar advies. Het bedrijf wordt onder andere draaiende gehouden door Herman, mede-eigenaar en StAr gecertificeerd audicien. Ook Kim en Yoeri zijn hier werkzaam en beide StAr gecertificeerd audicien. Eén van hen komt bij u op huisbezoek. Marry, Wilma en Angelique zorgen dat de bestellingen op tijd verstuurd worden, plannen de afspraken en houden de website bij. Verder is er nog Bastin, ook StAr gecertificeerd audicien, hij beantwoord alle e-mails.  
Diensten

OogvoorOren.nl levert alle typen hoortoestellen. Dit kan een traditioneel toestel achter het oor zijn of  kleine hoortoestellen, achter het oor met een speaker in uw gehoorgang. Ook hebben zij kleine toestellen voor in het oor, of hoortoestellen die nagenoeg onzichtbaar diep in uw gehoorgang zitten. OogvoorOren.nl heeft het allemaal. Voor alle hoortoestellen rekenen zij de laagste prijzen met 5 jaar garantie. Zij zijn volledig transparant, alle prijzen zijn gewoon op de website te vinden. Zij adviseren u kosteloos in het hele traject en sturen geen rekening tot u uw proefperiode geslaagd afrond.


Op de website kunt u ook berekenen wat uw eigen bijdrage is voor hoortoestellen die voor vergoeding via uw zorgverzekeraar in aanmerking komen. U ziet op de website de volgende categorieën:

  • Hoortoestellen
  • Hoorbrillen
  • Hoorversterkers
  • Hoorhulpmiddelen: Voor bijv. TV, telefonie, wek- en alarmfunctie etc.
  • Gehoorbescherming: Voor bijv. zwemmen, industrie, muziek etc.
  • Onderhoud: Voor filters, receivers, onderdelen etc.

Klachten

Wanneer een klacht gegrond is, en het artikel nog binnen de garantietermijn zit, zijn alle kosten voor het omruilen of laten repareren voor OogvoorOren.nl. Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, zult u (een deel van) de kosten zelf moeten betalen. De garantie geldt op alle soorten materiaal- en/of productiefouten die bij normaal gebruik ontstaan. Wanneer u een vraag, klacht of opmerking heeft kunt u die toesturen via het online contactformulier, of e-mailen naar info@oogvoororen.nl of klantenservice@oogvoororen.nl. Zij reageren uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst. Ook kunt u bellen met: 085  48 637 43. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl) of via: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Uw mening

Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf, bent u goed geholpen of kunt u nog steeds niet zo goed horen als u had verwacht? Hier bij NederlandReview delen wij onze ervaringen met elkaar, zodat anderen hier profijt van kunnen hebben.


Is Oogvoororen een betrouwbare specialist in hoorhulpmiddelen, zoals hoortoestellen, hoorbrillen en gehoorbescherming? Lees ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

oortjes van 3800 euro

Koop nooit geen oortjes bij Oogvoororen de audicien kom pas na 2 maanden bij je thuis Graag willen we doormiddel van deze email bevestigen dat wij uw afspraak op 08-01-2024 om 13:30 hebben ingepland. oortjes van 3800 euro Oortjes zijn net terug van de fabriek

O

Otterloo

08-11-2023

0

ik heb hoorapparaten gekocht

Ik heb sinds 30 december 2022 hoorapparaten aangeschaft van het merk Oticon. Ik ben vanaf mei 2022 bezig geweest met het testen van hoorapparaten van diverse merken bij verschillende adiciens. Omdat mijn gehoor behoorlijk achteruit is gegaan was de keus op een hogere categorie welke niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Dus het uit proberen van hoorapparaten was voor mij wel belangrijk. Oog voor Oren had het voordeel dat zij bij de klant thuis komen, dat kwam mij goed uit. De audicien Thomas is nu 3 keer bij mij langs geweest, wat ik heel prettig heeft ervaren, de hoorapparaten krijgen bij elk bezoek een update. Ik ben zeer tevreden.

A

Aad de Groot

08-04-2023

0

Phonak Virto Paradise Titanium P90

Ik heb deze toestellen nu ruim 5 jaar. Ze zijn wel tweemaal terug geweest naar de fabriek door productie fouten maar verder prima toestellen. Doordat mijn gehoor achteruit is gegaan wilde ik ze laten afstellen. Dat weigeren ze ook al is er verder niets mee aan de hand en gaf ik aan dat ik snap dat er kosten aan verbonden zijn.. Beleid is na 5 jaar doen ze niets!

T

Trudie Theunissen

16-01-2023

0

twee Oticon More MINIRITE T hoortoestellen aangeschaft, uitstekende service bij Oog voor oren.

27-12-2022

0

hoortoestellen op proef

wat een waardeloos bedrijf, je maakt afspraken en dan wacht je maanden hierop dan komt er iemand aan huis, tenslotte komen de toestellen en dan heb je een hele negatieve ervaring, de toestellen staan slecht afgesteld, zijn lastig in te brengen en de truus die de zaak komt brengen zegt wel tien keer zoiets van : je hoeft het niet te doen ik kan ze weer terug mee nemen. Ze speelt een theaterrol en is niet echt, na 1 dag al de zaak gestopt ga wel naar een winkel waar ze wel aandacht hebben en echte service bieden, hulp via een app is echt waardeloos zo, noooooit meer deze organisatie dus

D

Derk

30-11-2022

0

Sinds into ears is overgenomen door oog voor oren is de service ver te zoeken. Servicebalie is oa verdwenen, lange wachttijden aan de telefoon. Dingen die mondeling zijn toegezegd komen ze niet na. Denken niet echt out of the box. Ze zijn nu 3 klanten kwijt

M

Monique

23-10-2022

0

rechound

Was altijd goed oogvoororen ben klant vanaf dat ze nog een zaak hadden spijkenisen service was top nu moet je drie maanden wachten voor een afspraak om de toestellen die piepen te laten afstellen NOOIT MEER OOGVOOROREN !!!!!!

J

joop Brom

25-07-2022

0

Resound RE561-DRWC linx

Gekocht in dec. 2021. Aanvang januari een toestel defect. Ter reparatie eind januari aangeboden maar tot heden, 25 febr. nog niet gerepareerd. Volgens tel. bericht kan dit waarschijnlijk niet meer voor augustus. Lijkt een oplichtersbende. De vijf jaar garantie kun je op de buik schrijven. Mijn advies: nooit meer bij "oogvoororen."

G

Goossens T

25-02-2022

0

rechargeble gn resound toestel € 3945.00

Zeer slechte app. Negatieve reacties wil men niet horen. Ben buitengewoon negatief over het algemeen. Dat komt zeker door het ontbreken en ontkennen van de problemen.

J

jaap Witter

08-09-2021

0

gn resound hoortoestellen

Klachten over de slechte werking van de resound app worden nauwelijks serieus genomen. Aardige mensen maar vooral degenen die verantwoordelijk zijn voor Klachten en beantwoorden van mails zijn totaal ongeschikt en doen maar wat.

J

Jaap Witter

18-06-2021

0

Hoorapparaten

Plus punten zijn prijs/kwaliteit heel goed. Ook het advies was zeer goed. En na 2 jaar gebruik is de service ook top. Dus voor iedereen met hoorproblemen een echte aanrader. Minpunten heb ik niet. Groet G.Fokke

G

G.Fokke

03-06-2021

0

audiciën komt bij vader

Voor mijn 94 jarige vader contact gezocht met Oogvoororen, omdat hij niet meer zelf naar een winkel kan. De audicien van oogvoororen komt aan huis. Hij heeft op een prettige manier de testen afgenomen bij mijn vader, alles goed uitgelegd, kortom: we zijn heel tevreden over het resultaat.

N

Nel Coenrady

29-01-2021

0

Phonax gehoorapparaten

In 2016 bij oog voor oren tot volle tevredenheid phonax gehoorapparaten aangeschaft afgelopen donderdag 09/01/20 brak het snoertje van de recieven af èèn belletje naar oog voor oren en de volgende dag kwam de post een nieuwe afleveren .top service !!

J

J.Le Febre

10-01-2020

0

Oticon SIYA 2

Ik ben zeer blij met dit gehoorapparaat, kan weer goed aan tafelgesprekken met meerdere personen deel nemen,op de fiets geen last van windruis,hoor veel meer vogelgeluiden,mijn eigen stem veel meer natuurlijk,etc.etc. De service aan huis geweldig ruim de tijd voor het instellen,zeer professioneel zijn de medewerkers,kosten zeer billijk . Bedankt Oog voor Oren en een gezond en mooi nieuw jaar U allen.

H

henny

01-01-2020

0

Niets

Intoears rekent consultkosten a75€ bij het niet afnemen van hoorapparaat! Mijn vader heeft een slecht gehoor en wilde een duurder hoorapparaat uitproberen en bij verbetering van het horen deze ook aanschaffen. Ik heb hem overgehaald naar intoears te gaan. Want zij lijken wat meer onafhankelijk en er zijn verder geen kosten aan verbonden, vergelijkbaar aan verder alle hoorwinkels, dachten wij! Echter nadat mijn vader getest was kwam er de mededeling dat bij het niet aanschaffen van een hoorapparaat er consult kosten a 75€ betaald moest worden. Dus niks geen kosteloos uitproberen, zoals op de website vermeld. Op eerste gezicht misschien redelijk: onafhankelijkheid moet immers betaald worden. Echter zeg dit dan van te voren, maak duidelijk wat je voordelen zijn en dat daar dan eventueel kosten aan verbonden zijn! Nu werden wij voor het blok gezet, kwetsbare ouderen zouden waarschijnlijk hebben toegegeven. Wij hebben netjes afscheid genomen en zijn weer vertrokken. Het gaat niet om het geld maar om het principe: het is niet netjes om te doen of het kosteloos is en dan op het laatst met mogelijke consult kosten te komen. Nu was dit dus tijdsverlies van zowel intoears als van onszelf.

J

John van Til

24-07-2019

3

Voor mijn moeder 2 nieuwe gehoorapparaten

Ma is overleden op 30 mei. De laatste test was half maart. Dus dan gaat de tijd in. 2,5 maanden later is ze overleden en ja dat is 2 weken te laat. Voor ons ze te vroeg gegaan, maar dit slaat alles. Totaal 0.00 coulance. Bah bah bah

G

Gert-Jan Otten

03-07-2019

0

Geweldige service.

Na een kleine twee jaar gebruik van mijn phonax gehoorapparaten brak in eens van het linker app. het snoertje van het speaker gedeelte af . Ik belde gelijk ''oog voor oren'' en amper een dag later kreeg ik per post een nieuw speakertje opgestuurd . Het monteren was in een paar seconden gebeurd top. Kijk, daar word ik nou blij van , snelle en goed service!

H

Hans Le Febre

08-05-2019

0

Natuurlijk JA

Er is een fout geslopen in mijn review. Dat moet JA zijn, ik zou weer bij Oog Denisevoororen kopen.

D

Denise Lenaerts

04-09-2018

0

Gewoon Goed

Via-via kwam ik in contact met Oogvoororen. Meneer Hellings was zeer innemend, bekwaam en behulpzaam. Ik heb 3 verschillende hoor apparaten mogen uitproberen om tenslotte diegene te vinden die mij het best bevielen. Onze buurvrouw heeft samen met mij ook hoorapparaten gekocht omdat zij de service geweldig vond. Voor ons is deze firma TOP.

D

Denise Lenaerts

04-09-2018

0

Gehoorapparaat.Oticon OPN1

De naam oogvoororen maakte mij nieuwsgierig en vroeg informatie per E-mail. Direkt werd ik gebeld en besloot een proef periode aan te gaan. Na 5 bezoeken had ik toch niet het juiste apparaat en werd een ander, de Oticon OPN 1 aangeraden. Zonder extra kosten en nog eens 4 bezoeken,begon het instellen en afregelen weer opnieuw.Ik heb al elf jaar gehoortoestellen maar dit apparaat is zo goed dat ik weer normaal kan communiceren en me niet meer afzonder. Dank U wel medewerkers van oogvoororen. J van de Wetering.

J

J.van de Wetering

15-08-2018

0