Newpharma

5.3

Bestellen

3.6

Service

7.2

Prijs

3.4

Levering

28.2%

Zou hier weer kopen

Newpharma

Wat? Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website. 


Over Newpharma

Dit bedrijf is een ware Belgische apotheek. Het is een internet apotheek met dezelfde kwaliteitswaarborgen als een normale apotheek. Alle producten zijn Belgische artikelen en er wordt dus niets geïmporteerd. Kwaliteit staat voorop en het moet natuurlijk aan alle eisen van de Belgische markt voldoen.  


Het bedrijf is een onderdeel van Newpharma bvba, Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België. 043431013. De apotheker-titularis ervan is apotheker Aline Légipont. De apotheek is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Het overzicht van uw geneesmiddelen die u bij Newpharma hebt aangekocht, wordt bewaard in onze beveiligde database in de apotheek om de controle en de farmaceutische zorgen kunnen vergemakkelijken.




De site heeft een vermelding bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische online apotheken moet controleren. Je vindt Newpharma (Apotheek Newpharma bvba - 4020 Luik) in de FAGG lijst van de apotheken die een vergunning hebben.


Het bedrijf heeft een assortiment van meer dan 30.000 producten welke binnen een dag geleverd worden. Het bedrijf gebruikt 750 verschillende merken. 


Het bedrijf heeft een team van apothekers en apothekersassistenten welke de bestellingen voorbereiden en controleren. De klanten dienst is 24 uur per dag via de mail of telefoon te bereiken (op werkdagen).  De producten worden gecontroleerd en up-to-date gehouden. Natuurlijk zijn je gegevens gewaarborgd. In Nederland worden alle producten vanaf 49 euro gratis bezorgd. 


Diensten van Newpharma

Er is een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan de volgende groepen: 
Schoonheid & Cosmetica, Afslanking,  Geneesmiddelen (zonder voorschrift),  Vitamines & Nutritherapie,  Zwangerschap, - Baby - ,Kinderen,  50+,  Natuurgeneeskunde,  Seksualiteit & Hygiëne,  Welzijn,  Eerste hulp & Thuiszorg,  Dieren en  Promo's


Klachten, tips en complimenten over Newpharma

Er is een klantenservice weke 24 uur per dag bereikbaar is (op werkdagen) via de mail en per telefoon. Hier kun je natuurlijk ook een klacht indienen of een compliment geven. 


Heb jij ervaring met Newpharma? 

Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 


Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Newpharma. Is deze online apotheek betrouwbaar en zijn je medische gegevens veilig? Is er gratis levering en advies?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (39)

Ik hoop dat ik het snel krijg ik zie nu pas de reviews. .....ik krijg geen bevestigingsmail wat ik gek vind

M

M

20-08-2023

0

Cremes

Jammer dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Beloven steeds het op te sturen maar tot op heden nog niks ontvangen

S

Stella Bos

13-03-2022

0

geneesmiddelen

Onbetrouwbaar bedrijf. Je wordt bij een bestelling constant voorgelogen wat beschikbaarheid van goederen betreft. Men levert finaal een deel ervan en terugbetaling van het teveel betaalde saldo zit er niet in.

V

Vastersavens

05-03-2022

0

vitamine en tandbenodigdheden

bestelling betaald met mastercard op 28/11/2021 4 dagen later bestelling nog altijd in voorbereiding een mail gestuurd na 4 dagen niks reaktie dus 1 keer en nooit meer ik heb mijn lesje geleerd.

W

wilfried wilfried baumers

01-12-2021

0

Vitamine supplementen

New Pharma levert vreemd genoeg via Post nl maar niet aan de waddeneilanden. Leven nog in de pre historie kennelijk, de waddeneilanden is gewoon NL en ook daar bezorgt Post nl post en pakketten. Helaas is dat in België nog niet in de aardrijkskunde boeken vermeld. Overigens komen hier op de wadden wel Belgen dus ergens zouden ze het kunnen weten........ Niet best.

F

Fokke Runneboom

05-11-2021

0

Col. zilver

Donderdagmiddag besteld. ontvang het pas op maandag ( als het goed is) terwijl ik erop zit te wachten ivm voedselvergiftiging. Balen.

F

fred kerklingh

23-10-2021

0

Probiotica

Super snelle service , gisteren bestel vandaag ontvangen. Goede prijs. Zeer tevreden !!

M

Marjella Verwoerd

18-09-2021

0

vispillen

Een uur geleden besteld en nog steeds niets ontvangen. Vooruit het zijn Belgen en het is net als op de snelweg. Je weet nooit wat ze gaan doen. Verder topbedrijf.

F

F. Ariee

08-09-2021

0

163 euro aan producten naar de verdommenis door niet goed beschermen van de producten in de doos

Vooruit betaald en niet bereikbaar voor klachten zo blijkt mij uit de vele ervaringen van klanten en nu sta ik er zelf voor; 163 euro toch geen kinderachtig bedrag wat naar de verdommenis is door dat het niet goed beschermd verpakt is. Een van de twee flessen Dettol is kapot gegaan. B post heeft de doos vast geplakt en zo geleverd; Doos is door en door nat. Het hele huis stinkt en ja zo leuk! en let hier op! dit bedrijf is telefonisch niet te bereiken! Je moet dus een email zenden waar ze hoogt wel waarschijnlijk hun billen mee afvegen. Ik heb al gelezen dat anderen deze ervaring hebben en het bedrijf een oplichter noemen. Indien ik niet naar behoren behandeld ga worden ga ik een officiële klacht in dienen tegen dit bedrijf

J

Jolanda Ultee

16-10-2020

0

Eens en nooit meer

Goedkoop maar ze maken hun belofte niet waar. Levering binnen 24 uur, werd 48 uur en nu minstens 3 dagen voor artikelen die op voorraad zouden zijn.

C

Chris

02-09-2020

2

Nordic Arctic Cod Liver Oil en Weleda wilde rozen oogcontourcreme

Ik was wat in twijfel na de serie… Ik was wat in twijfel na de serie negatieve reviews van de laatste tijd over NewPharma. Dit bleek vanuit mijn ervaring niet terecht. Bij mij werd alles netjes, compleet en tijdig geleverd zoals het hoort. Ik ben tevreden. Joseph, Orthomoleculair drogist uit Utrecht.

J

Joseph

08-06-2020

2

Creme

Verkeerd (en goedkoper) product geleverd gekregen. Na 3 weken nog geen oplossing aangeboden gekregen

M

Mieke

18-05-2020

2

Face cream

First I was waiting for 2 weeks to learn that the product I have ordered is no longer available,they decided to refund my order and promised to do so within 5 working days... 16 days ago. Money still not returned. Do not order there, the service is horrible, they ignore your emails for weeks.

A

Anna

16-04-2020

1

Product in geopende toestand ontvangen!

Ik ben hier al 5 jaar klant en het gaat enkel bergaf sinds het afgelopen jaar: er is altijd wel iets fout met de levering, deze keer zat de Acerola vitamine C in reeds geopende toestand in de doos!!! Vorige keer ontbrak één van de producten en moest ik lang wachten voor ik mijn geld terug kreeg terwijl ze zelf toegaven dat ze het product niet hadden geleverd omdat hun stock niet klopte. Last but not least: ze leveren altijd later dan ze beloven, nooit binnen 24u, dit was zo al voor het corona tijdperk aanbrak.

B

Bram

04-04-2020

0

BAD - 11 days passed - no order, no response to my emails

11 days - order not sent, no answer to messages I ordered 11 days ago and my order is still not sent to me. On the website, they state that the delivery will take "a couple of days more than normal" but it's way way longer. They also ignore all my messages. Do not order there.

A

Anna

30-03-2020

0

medicatie

Handige website waar je snel alles kan terugvinden. Speciaal bij deze webwinkel besteld omdat zij alles op stock zouden hebben, maar na meer dan een week nog steeds niets geleverd! Geen reactie op mails, en niet telefonisch te bereiken. Er is zelf geen telefoonnummer terug te vinden. Geen probleem om te bestellen en ook onmiddellijk te betalen bij de bestelling, maar nadien een vlotte levering is blijkbaar wel teveel gevraagd...

R

Rudy

24-03-2020

0

gezichtscreme

Bestelling op 25 feb 2020 geplaatst. Ik zou het product na 24 uur krijgen. Aangezien ik in Rotterdam woon dacht ik bij mijzelf ( vertraging tot 3 dagen is ook normaal). Inmiddels zijn we 10 dagen verder en 2 belooftes per email verder (laatste beloofte 4 dagen geleden) maar nog steeds niets gezien!! product is op voorraad dat is het probleem niet en ik woon in Rotterdam niet op de Himalayas dus afstand is ook niet het probleem. Vlase belooftes en trage reacties op emails. Achteraf gezien had ik het voor een tientje meer via een andere website moeten bestellen. Ik zal het nooit meer doen.

M

M. Rash

06-03-2020

1

Eucerin Sensitive

De eerste, maar zéker niet de laatste keer dat ik gebruik maak van Newpharma. Gisteren besteld, de volgende dag in huis. Van België naar Nederland. Geweldig!

S

Stella

06-03-2020

0

Producten Clinique

Helaas nooit mijn bestelde en betaalde producten ontvangen. Reageren niet op mijn mails. Bestel hier nooit meer wat.

M

Mildred

22-02-2020

0

Telizen

Levering is nooit aangekomen ik had voor 70 euro medicijnen voor mijn kat besteld dus had ze ook dringend nodig. Newpharma kwam als goedkoopste uit de bus maar helaas geen levering.. idd niet telefonisch bereikbaar op mail graveren ze niet. Wat helpt is via Messenger daar heb ik dagelijks berichten achter gelaten en dat hielp ze hebben keurig na 2 en halve week mijn geld terug gestort zodat ik elders kon bestellen

C

Corinne Stremler

10-02-2020

1