Little Wonderland

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Little Wonderland

Ben je zoekende naar een organisatie waar je beautyproducten kunt kopen? Wellicht is Little Wonderland wel net het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Lees op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Little Wonderland bekend zijn.  


Wat is Little Wonderland?

 


Little Wonderland verkoopt Aziatische beautyproducten. De oprichter van het in 2016 opgerichte bedrijf heet Yin. Deze persoon was destijds een rechtenstudent. Het idee is eigenlijk gestart omdat Yin een problematische huid had. Dit was in de beginperiode van de middelbare school tot Yin ongeveer een jaar of 23 was. Yin had last van allerlei onzuiverheden zoals bijvoorbeeld cystische acné. Yin stelde alles in het werk om de eigen huid te kalmeren, maar kwam tot de conclusie dat de westerse beautymarkt niet veel werkzame producten te bieden had. Het zorgde er onder andere voor dat Yin een eigen webshop startte. Deze webshop bestaat nu nog steeds.


Verzendingen

 


Klanten die voor 20:00 uur een bestelling doen kunnen er volgens het bedrijf vanuit gaan dat de bestelling direct wordt verzonden. Je zult dezelfde avond nog een Track and Trace code ontvangen. Je ontvangt deze speciale code waarmee je jouw bestelling kunt volgen via de e-mail. Mocht je jouw code niet hebben ontvangen, dien je jouw spam box te checken. Wellicht dat de e-mail daar is terecht gekomen. Mocht dat niet het geval zijn kun je contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf. Zij kunnen je dan alsnog een e-mail sturen waarin je de juiste code ontvangt waarmee je jouw bestelling kunt volgen.  


Klachten

 


Het bedrijf stelt alles in het werk te stellen om klanten goed van dienst te zijn. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur . Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.  


Wetenswaardigheden

 


Mocht je een betaling willen verrichten kun je dit op 11 verschillende manieren doen. De betaalmethoden die geen extra kosten met zich meebrengen zijn Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking, MasterCard, Visa, Belfius, KBC, Contant / Pin en Bankoverschrijving. Voor betalingen via PayPal, Billink (achteraf betalen) en American Express zijn de kosten per transactie € 0,49. Het bedrijf is gelegen aan de Johannes Huddeweg 14 in Arnhem. Mocht je contact willen opnemen met de klantenservice dan is dat mogelijk. Je kunt dan een e-mail sturen naar klantenservice@littlewonderland.nl.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Little Wonderland? Ben je tevreden over de producten/diensten van Little Wonderland? Zijn de personeelsleden van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Little Wonderland zou moeten geven, zou dit dan een positief advies zijn? Ga je vaker producten bij Little Wonderland kopen? Jouw mening is goud waard. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)