Kathryn Tilly

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kathryn Tilly

Ben je op zoek naar huidverzorgingsproducten? Wellicht kun jij je slag slaan bij Kathryn Tilly. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij Kathryn Tilly zijn.


Wat is Kathryn Tilly?


Kathryn Tilly versterkt afgelegen Afrikaanse gemeenschappen. Dit doen ze in gebieden met hoge werkloosheid of met een lage sociale status. Dit verbeteren ze naar eigen zeggen door middel van de productie van huidverzorgingsproducten. Hierdoor kunnen de dorpelingen een betere levenskwaliteit ervaren en voor hun dierbaren zorgen. Tegelijkertijd helpen ze de natuur beschermen.


Stukje achtergrond


Er gaat een geschiedenis schuil achter het bedrijf. Dit verhaal staat beschreven op de website. Zo was er een tienermeisje dat wanhopig van acne af wilde, zij kreeg een paar plantaardige oliën, zowel drager- als etherische oliën. Ze maakte een simpele 'blend' dat werkte. Dat was op het moment van schrijven alweer 10 jaar geleden. Daarvoor had Kathryn alles geprobeerd voor een heldere teint. Chemisch, niet-chemisch, grote merken, kleine merken, noem maar op! Niets werkte, maar dit product maakte volgens haar echt een verschil. De natuur had de oplossing en Kathryn Tilly had haar passie gevonden. Ze stopte met het kopen van vocht inbrengende crèmes en dure reinigingsmiddelen en maakte voor zichzelf en haar moeder huidverzorgingsproducten, iets wat ze tot op de dag van vandaag nog steeds doet en zal blijven doen.


Proces


Kathryn Tilly hanteert een 3-stappenproces bij het maken van huidverzorgingsproducten. Het proces begint met het verzamelen van grondstoffen; ofwel biologisch van de boerderijen of duurzaam afkomstig uit het wild. Het werk wordt vaak uitgevoerd door vrouwen. De zeer armen, wezen en gehandicapten worden ook in het proces van opbouwende gemeenschapsprojecten betrokken. Door deze mensen rechtstreeks en eerlijk te betalen, is de kans groter dat het geld ten goede komt aan degenen die het het meest nodig hebben.


Afrikaanse grondstoffen


Deze Afrikaanse grondstoffen worden vervolgens geplet, gesneden, koudgeperst of met stoom gedestilleerd en omgezet in de ingrediënten die in de huidverzorgingsproducten worden verwerkt. Er wordt niets anders toegevoegd en absoluut geen schadelijke chemicaliën. Alle ingrediënten worden in Afrika geoogst en verwerkt. Dit biedt lokale werknemers een betere kwaliteit van leven en helpt hele gemeenschappen te versterken door middel van eerlijke handel. Bij het maken van de huidverzorgingsproducten volgen ze een proces van 3 stappen.


Retourinformatie


Je kunt ontvangen producten houden of retourneren en je geld terug krijgen. Het is een klein familiebedrijf welke staat achter producten, boeren, wildernis, oogstmachines, gemeenschappen die ze ondersteunen en helpen trainen. Dit doen ze samen met de planeet. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met de producten, krijg je een volledige terugbetaling. Het bedrag wordt alleen verminderd met de verzendkosten. In een dergelijke situatie dien je een e-mail te sturen naar help@kathryntilly.com. Je kunt tevens telefonisch contact opnemen of communiceren via een chatmogelijkheid. Zo kunnen eventuele vragen rechtstreeks gesteld stellen. Alle details inzake retourneringen zijn te lezen op de website van Kathryn Tilly.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een huidverzorgingsproduct bij Kathryn Tilly gekocht? Ben je tevreden over de producten van Kathryn Tilly? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Kathry Tilly zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Kathryn Tilly? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)