Jackz

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Jackz

Ook mannen besteden tegenwoordig meer aandacht en tijd aan hun uiterlijk. Zij willen er ook gewoon goed uitzien en lekker ruiken zodat zij zich lekker in hun vel voelen. Voor deze verzorgingsproducten kunnen zij onder andere bij Jackz terecht. Wat de ervaringen zijn met deze webshop zijn lees je hier.


Over Jackz

 
Jackz is een online webshop die verzorgingsproducten voor mannen verkoopt met als doel hen alle producten aan te bieden die zij nodig hebben om er verzorgd en goed uit te zien. Het motto dat zij daarbij voeren is: ‘Look sharp - Feel good’. Zij bieden de beste merken aan zoals Baume.BE, Bjorn Borg, Giorgio Armani, Acca Kappa, Mancave en nog veel meer. Naast de verzorgingsproducten kun je in de webshop ook ondergoed voor mannen vinden. Bovendien kun je behalve in de webshop ook een bestelling doen met de Jackz app op je iOS of Android apparaat.


Diensten

 
Bij Jackz kun je alle producten vinden die je nodig hebt voor de verzorging van huid en haar. De producten die zij verkopen zijn verdeeld over een aantal categorieën zodat je gemakkelijk datgene kunt vinden wat je zoekt:

  • Baard
  • Haar
  • Gezicht
  • Geuren
  • Huid
  • Pomade
  • Scheermes
  • Scheren
  • Cadeau
  • Underwear

Bovendien is er een categorie genaamd ‘Top 10’ te vinden waarin je voor de verschillende categorieen de top 10 kunt vinden van best verkochte producten of producten die het beste gewaardeerd worden door henzelf of de klanten. Dit helpt je om een keuze te maken uit het geboden assortiment.


Je kunt de artikelen op de website ook vinden op merknaam. Bovendien vind je onder het kopje ‘Magazine’ een online blog met informatieve artikelen over verzorging en verzorgingsproducten.


Jackz punten

 
Bij Jackz kun je ook punten sparen voor kortingen. Je krijgt punten voor aanmelding, door aankopen te doen of door bijvoorbeeld een aanbeveling te doen. Bij aankopen in de webshop krijg je 5 punten per uitgegeven euro. Deze kun je inwisselen voor kortingsvouchers van € 5,- , € 10,- of € 15,-.


Verzending en betaling

 
Wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur iets besteld bij Jackz, dan ontvang je deze bestelling de volgende dag thuis. Bij een besteding van € 25,- of meer versturen ze deze zelfs gratis. Bestel je voor een lager bedrag, dan betaal je € 4,95 voor verzending. Je kunt je bestelling betalen d.m.v. iDeal, via een vooruitboeking, Afterpay, Creditcard, Giropay, Mister Cash of PayPal.


Gratis retour

 
Wanneer je iets hebt ontvangen hebt dat je nog niet hebt gebruikt en je wilt het toch niet houden dan kun je dit binnen 30 dagen gratis terugsturen naar Jackz. Je moet dan wel van tevoren contact opnemen met ze, zodat ze je een verzendlabel kunnen sturen.


Klachten

 
Wanneer je op de website bent kun je bij vragen en problemen direct contact leggen in de online chat. Als je een klacht hebt over een geleverd product of een dienst van Jackz, dan kun je die rechtstreeks bij hen indienen of via het klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar Jackz als naar Thuiswinkel.org gestuurd.


Schrijf hier jouw review over Jackz!

 
Ben jij zeer te spreken over de verzorgingsproducten die je bij Jackz hebt gekocht en zou je deze webshop zeker bij andere mannen aanraden? Laat het ons weten!


 


 


Wat vinden klanten van Jackz van de kwaliteit van de producten die ze bij hen hebben gekocht? En hoe zit het met de prijsstelling, is deze redelijk?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)