Hulpmiddelen voor Ouderen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hulpmiddelen voor Ouderen

Zoek je een platform waar je online hulpmiddelen kunt aanschaffen? Dan is het wellicht een idee een kijkje te nemen bij Hulpmiddelen voor ouderen. Bekijk eerst welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn.      


Wat is Hulpmiddelen voor ouderen?


Hulpmiddelen voor ouderen is een online thuiszorgwinkel met hulpmiddelen voor oudere mensen. Een mooie uitkomst voor personen die moeite hebben om de dagelijkse levensbehoeften uit te voeren. De producten moeten ervoor zorgen dat je weer zelfstandigheid en vertrouwen kunt ervaren. Zowel senioren, geblesseerden en hulpbehoevenden kunnen kijken of de webshop iets bevat waar ze baat bij hebben. Er zijn ook items voor lieden met een handicap of personen die worden behandeld door fysiotherapeuten. Voor het volledige assortiment kun je het beste een kijkje op de website van Hulpmiddelen voor ouderen nemen.


Bestelproces


Het bestelproces bestaat uit een aantal stappen. Tijdens dit proces kan er aangegeven worden of je iets wilt laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling in de winkel op te halen. Als je kiest voor verzenden wordt het product verstuurd als de betaling binnen is. Per mail wordt er een factuur en bestelbevestiging verzonden. Klanten ontvangen een Track & Trace code waarmee ze de zending van deur tot deur kunnen volgen. Het kan voorkomen dat een van de e-mails in de map ongewenste e-mail wordt ontvangen. Het is overigens ook mogelijk om telefonisch een bestelling te doen.


Retourneren


Wil je toch afzien van je aankoop. Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Hiervoor is een retourproces opgesteld. Dit bestaat uit een aantal stappen. Bekijk allereerst of het terug te sturen product voldoet aan de retourvoorwaarden. Dit is belangrijk om recht te houden op de terugbetaling. Zend een ingevuld retourformulier mee. Deze is meegestuurd met de bestelling. Zorg dat het item wordt ingepakt in de originele verpakking. Vergeet de zending niet voldoende te frankeren. Het retouradres dat je kunt gebruiken staat vermeld op de website van Hulpmiddelen voor ouderen.


Veilig shoppen


Er kan volgens het bedrijf veilig besteld worden. Voor deze organisatie is dit enorm belangrijk. Ze stellen persoonlijke informatie van klanten vertrouwelijk te behandelen. Betalingen worden gedaan via een beveiligde SSL-verbinding. Dit zorgt dat privacygegevens zoals persoonsinformatie of rekeninginformatie beveiligd wordt verzonden. Het SSL-protocol zorgt ervoor dat niemand gevoelige data kan bekijken. Je kan er zelf ook voor zorgen dat er niemand mee kan kijken. Geef bijvoorbeeld nooit je wachtwoord aan andere mensen.


Klachtenregeling


Klanttevredenheid staat bij deze onderneming hoog in het vaandel. Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met een product. Ze vinden het erg vervelend als je daarover een klacht wilt indienen. Het verzoek is om klachten direct bij Hulpmiddelen voor ouderen in te dienen. Vervolgens gaan ze op zoek naar een oplossing. Een klacht kan per e-mail gestuurd worden naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. Soms zijn oplossingen niet wat je ervan verwacht had. Er kan dan een geschil ontstaan. Geschillen kunnen aangemeld worden bij de Stichting Webshop Keurmerk. Sinds een aantal jaar kunnen klachten eveneens worden gedeponeerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Hulpmiddelen voor ouderen? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een goede webshop om een aankoop te doen? Hoe heb je het bestel- en afleverproces ervaren? We stellen het op prijs als je je mening deelt via een review op deze pagina.   


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)