Hairandbeautyonline

10

Bestellen

8

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hairandbeautyonline

Op zoek naar kwalitatieve producten voor je haar? Kijk eens bij Hairandbeautyonline. Je vindt er honderden verschillende producten en merken! Wat klanten vinden van Hairandbeautyonlinelees je hier op NederlandReview. Heb je reeds ervaring met Hairandbeautyonline? Laat dan zeker een reactie achter in de reviews op deze pagina! 


Over Hairandbeautyonline 

Bij Hairandbeautyonline kan je terecht voor professionele haarproducten tegen een scherpe prijs. De webshop van Hairandbeautyonlinebevat veel professionele haarproducten van verschillende bekende merken zoals Schwarzkopf, Goldwell, Wella, Moroccanoil, L'Oréal, … maar ze hebben ook kleinere merken in hun assortiment. De webshop bestaat al sinds 2010 en streeft er al altijd naar om professionele haarproducten te verkopen tegen betaalbare prijzen. Hairandbeautyonline is onderdeel van Shops4youonline, een internetbedrijf met verschillende webwinkels gevestigd in Nijkerk, Nederland.  Leer HairandbeautyOnline kennen


Diensten van beautyonline 

Bij Hairandbeautyonline vind je een groot assortiment aan producten. Ze bieden 130 verschillende merken aan in hun assortiment dat overeenkomt met meer dan 10 000 verschillende producten. Op de webshop vindt je alles voor stylen, kleuren en verzorging van het haar. Je kan bij Hairandbeautyonline terecht als particulier en als professional. Als de bestelling voor 20 uur geplaatst wordt, wordt die dezelfde dag nog verzonden (als de artikels op voorraad zijn). Hairandbeautyonline heeft ook een winkel in Nijkerk, Nederland waar je altijd terecht kan voor advies en vragen.  


Klachten of vragen over Hairandbeautyonline  

Heb je vragen of een klacht over Hairandbeautyonline? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon (maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur), e-mail of je kan ook gewoon langsgaan in de winkel in Nijkerk. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. 


Schrijf je eigen review! 

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Hairandbeautyonline? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Hairandbeautyonline. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Hairandbeautyonline? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Fijne webshop

Een leuk stukje goedkoper dan in de winkel in het dorp. Komen wel verzendkosten bij, maar goed eigenlijk is dat logisch. Telefonisch duurde het wat lang voordat ik een super vriendelijke jonge man aan de lijn kreeg, maar het kan ook druk zijn. Ga zeker weer kopen hier.

I

Ira Schreuder

22-11-2018

0