Gorilla Sports

4.4

Bestellen

3.3

Service

4.7

Prijs

3.6

Levering

36%

Zou hier weer kopen

Gorilla Sports

Lees alle beoordelingen die geschreven zijn over Gorilla Sports en ontdek of dit de manier is om een gezond en getraind lichaam te krijgen. Wanneer u op zoek bent naar fitnessmogelijkheden dan kunt u ervoor kiezen om naar de sportschool te gaan. Als u een doorzetter bent en in staat bent om u hiertoe te zetten, dan is dit een uitstekende keuze. Maar voor diegene die weinig tijd hebben of liever thuis trainen, is het aanschaffen van goede fitnessartikelen een must om te kunnen werken aan een goede fitness work out. Niet alleen is het belangrijk om kwalitatief goede fitnessmaterialen te kopen, maar ook garantie speelt een rol. Heeft u een aankoop gedaan bij Gorilla Sports? Laat dan uw beoordeling achter.


Over Gorilla Sports

Bij Gorilla Sports weten zij als geen ander dat fitness het middel is om een gezond en getraind te blijven. Hun missie is het aanbieden van kwalitatieve fitnessapparatuur dat voor iedereen bereikbaar moet zijn. Vrijwel alle fitnessartikelen die op hun website worden aangeboden, worden door Gorrilla Sports zelf geproduceerd. Op deze manier kunnen zij lage prijzen hanteren en twee jaar garantie op alle producten geven. Dit maakt het thuis fitnessen laagdrempeliger en op deze manier kunt u zelfs met een klein budget goede fitnessartikelen aanschaffen. Indien u meer wilt weten over het bedrijf kunt u de reviews van anderen lezen voor meer informatie.


 


Diensten

Op de website van Gorilla Sports vindt u een ruim assortiment aan fitnessartikelen. Haltersets, kettlebelts, fitnessapparaten, fitnessartikelen en accessoires zijn hier eenvoudig online te bestellen. Bij het lijstje veelgestelde vragen wordt uitgebreid informatie gegeven over productadvies en de garantie op producten. Ook voor het kopen van fitnesskleding voor en mannen en voor vrouwen bent u bij Gorrilasports.nl op het juiste adres. U kunt alle producten online bestellen die u op weg helpen naar het creëren van een eigen sportschool aan huis.


Naast trainingsapparatuur voor de krachttraining kunt u via Gorrilasports.nl tevens fitnessartikelen vinden die geschikt zijn voor aerobics en conditietraining. Steppen, touwtje springen, oefeningen op een fitnessmat of een cross training zijn goede mogelijkheden om de conditie te verbeteren zonder een zware krachttraining. Wanneer u niet zeker weet of een bepaald type fitnessapparaat geschikt is voor uw trainingsdoel dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Omdat Gorrillasports.nl een groot gedeelte van zijn fitnessartikelen zelf produceert, mag u van de klantenservice medewerkers een uitgebreide productkennis verwachten over het eigen assortiment. Heeft u ervaring met de klantenservice van Gorilla Sports? Laat dan een beoordeling achter. 


Klachten

U kunt uw klachten melden bij de klantenservice contactpagina. Omdat op de website van Gorilla Sports niet diep op de klachtenafhandeling wordt ingegaan, zijn wij benieuwd naar uw ervaringen. Met uw beoordeling kunt u anderen informeren, alvorens zij overgaan tot het aankopen van fitnessartikelen. Wanneer u een fitnessartikel retour wilt sturen dan heeft u hiervoor veertien dagen de tijd. Helaas dient u bij Gorilla Sports zelf de kosten voor retourzending te betalen. Zij raden u aan om het pakket aangetekend te vesturen, dit betekent voor u als consument altijd hoge retourkosten. 


Voordat u een bestelling plaatst, is het daarom goed om even alle reviews door te lezen. U krijgt hierdoor een goed idee van het bedrijf zelf, maar ook van de aangeboden producten.


Indien u zelf ervaring heeft met de aankoop van fitnessartikelen bij Gorilla Sports dan kunt u een beoordeling achterlaten. U helpt hierdoor andere fitnessliefhebbers met het maken van een juiste keuze voor fitnessartikelen. 


Lees hier hoe klanten Gorilla Sports beoordelen voor jij hier jouw nieuwe haltersets, dumbells, kettlebells of fitnessapparaten aanschaft! Hoe kun je retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (50)

halterschrijven

Zou binnen 1 werkdag geleverd worden. Track&trace PostNL geeft kleine wk later aan dat het daar nog niet ontvangen is. Klantenservice alleen per e-mail bereikbaar en reageert niet. Gelet op andere klantervaringen hier vrees ik het ergste.... Onbegrijpelijk dat zo'n bedrijf zo hoog in de google ratings e.d. staat.

J

Jeroen

26-03-2024

1

Pull up bar

Al 3 weken aan het wachten maar krijg geen gehoor, slecht geholpen. Kortom niet bestellen

H

Henk

27-08-2023

0

801499564

wee weken vertraging zonder bericht en 7(!) dagen geleden een ticket ingediend waar nog steeds geen reactie op is gekomen. Via whatsapp krijg ik tenslotte alleen maar automatische responses. Waardeloze en zeer onpersoonlijke klantenservice. Hopelijk letten jullie via Google wel op en neemt iemand het fatsoen om contact op te nemen. En nee, alleen ' sorry, het is druk, we komen er op terug' zonder enig perspectief te bieden is NIET voldoende, Gorillasports. 600100 is ticketnummer order 801499564

M

Mitch

14-12-2021

0

Fitness apparaat

Wat een ongelooflijk helse ervaring met dit bedrijf maanden wachten en dan alles incompleet binnen krijgen. Klantenservice zuigt houden je aan het lijntje.. wat een kanker winkel niet normaal... 1 keer nooit meer.

R

Ruben

20-07-2021

0

Halterbank

Ik had een halterbank besteld. Deze retour aangemeld, zoals aangegeven door de klantenservice. Ik kreeg automatisch een mail met retoursticker. Die er op geplakt. Kwam ik aan bij een PostNL punt en moest ik 15 euro afrekenen?! Dit doorgegeven aan de klantenservice en die zeggen ja jammer voor je is je eigen keuze geweest. Had je maar de retoursticker moeten gebruiken. Te idioot voor woorden dit....

L

Lars

06-01-2021

0

T-Shirt

Redelijk snelle levering. Kwaliteit echter slecht. De mouwen waren niet even groot, de afstanden van de hals tot de mouwen waren verschillend enz. Ik kan het bedrijf niet aanraden.

J

J. Szymanowski

09-11-2020

0

Luxe box standaard

Ik vind ze echte oplichters en wat een slechte dienstverlening met aanhang laakbaar handelen en valse beloftes. Naar meerdere klachten tegen ondeugdelijk product werd er twee weken geleden beloofd me geld terug te krijgen, nu twee weken verder me geld niet terug ontvangen.

W

Wesley Ruymgaart

13-08-2020

0

2019

Wat een slechte dienstverlening en nalatigheid, koop je product van €280 een boxstandaard gaat die kapot na een jaar breekt die af. Dien je klacht in volgens de wet binnen de garantie termijn krijg je geen reactie of besluit. Dus producten zijn duur en gaan niet lang mee en je bent je geld kwijt. Na 7 maanden nog geen reactie of besluit of een nieuw product of geld terug.

W

Wesley

29-07-2020

2

Halterstang

Begin april besteld en betaald, geld is weg en niks geleverd. Klantenservice onbereikbaar en via de mail word ik aan het lijntje gehouden. Kortom hier nooit wat bestellen!! Inmiddels wel aangifte gedaan.

M

Marjo

22-05-2020

0

halterset + extra schijven

OPLICHTERS! Ik wacht al dik VIJF WEKEN op mijn bestelling. Op de website stond dat de producten op voorraad waren, en dat de levertijd 5-6 dagen zou zijn. Ik heb na 5 weken nu eindelijk één doos met één schijf van 2.5KG binnengekregen, vanuit Duitsland. Volgens mij doen ze dit omdat je de order niet meer can annuleren (ook niet via je bank) als je al een deel binnen hebt. Met de coronadrukte kan Gorillasports natuurlijk een gigantische hoop geld binnen harken door mensen producten te laten bestellen waarvan ze weten dat ze ze de komende maanden niet kunnen leveren. Dat is slim, maar simpelweg oplichterij. Er is geen telefoonnummer en op de klantenservice emails krijg je alleen standaard auto replies. Dit zijn duidelijk boeven.

D

David

29-04-2020

0

Halterbank met 70kg halterset

Helaas behoor ik ook tot de lange lijst van gedupeerde klanten van dit bedrijf. - Na uitbraak van het corona virus in Nederland werden op deze webshop schandalige prijs verhogingen doorgevoerd. Werkelijk ongelofelijk asociaal. - Ze verstrekken misleidende informatie over levertijden. In verband met corona virus zijn langere levertijden begrijpelijk maar na 6 weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet volledig ontvangen. - Tracking informatie die verstrekt wordt werkt niet of is niet meer te doorgronden door de onbegrijpelijke hoeveelheid Track&Trace linkjes naar DPD. - Klantenservice onbereikbaar en reageert nauwelijks op emails. Als er al gereageerd wordt dan is dat met een standaard mail waar je niets mee opschiet. Bellen is al helemaal onmogelijk gemaakt. Ik heb een klacht ingediend bij Consuwijzer en bij de politie online aangifte gedaan van internetoplichting. Ik raad de gedupeerde klanten van deze webshop aan om hetzelfde te doen. ConsuWijzer is het loket van de overheid voor consumenten. Alle klachten komen dan terecht bij toezichthouders zoals Consumentenautotiteit, OPTA en HMa. Deze organisaties kunnen tegen dit soort malafide webshops optreden en eventuele dwangsommen opleggen om hun informatieplicht na te leven.

J

Janus

24-04-2020

0

Halterset en bank

Op 17 maart heb ik bij Gorillasports besteld (ordernummer 801334224) en het volledige bedrag betaald (385 euro). Volgens Gorillasports is de levertijd 5-7 dagen. Ik wacht meer dan een maand op aflevering. Mijn emails naar de klantenservice zijn beantwoord met steeds hetzelfde standaardbericht Daarin wordt o.a. aangegeven dat de levertijd 5-7 werkdagen bedraagt. Bellen met de klantenservice: na ca. 15 minuten wachten wordt steevast door de Klantenservice de verbinding verbroken. Met vandaag het bericht om 11.14 uur dat de Klantenservice gesloten is en op werkdagen bereikbaar is tot 12 uur. Dit is veruit de meest slechte ervaring ooit met een aankoop via het net en ik kan het hier niet bij laten zitten.

J

J.W.H. Hogestijn

16-04-2020

0

Halterset

Leuke artikelen en een leuke webshop. Echter is de service ver te vinden. Ik heb 2 weken moeten wachten op 1 bestelling die in 8 delen werd opgestuurd. En tot op heden wacht ik nog op 2 delen. En niemand die me te woord kan staan. Belachelijk.

D

Dave

15-04-2020

0

Yogamaten

Niet bereikbaar telefonisch en via de mail ook niet!! De matten al online betaald maar hoor en zie niets, slecht dus. En 1 ster werk ook niet!!

C

Caprino

10-04-2020

0

Bankje, stang, 2 schijven

Meer dan 2 weken geleden wat besteld en nu de helft van de bestelling in huis, als je weet dat je de levertijd niet gaat redden zet er dan geen 5/6 werdagen neer maar 4 weken, dan had ik namelijk gewoon ergens anders besteld. Klantenservice is alleen bereikbaar per mail, maar daar wordt ook al een aantal dagen niet op gereageerd

A

Arjan

10-04-2020

0

Halterbank plus gewichten en halterstang.

Drie weken geleden een halterbank gekocht, plus 90 kg aan gewichten en een halterstang. Alles voor nog geen 260 euro. Het duurde even voordat de bezorging op gang kwam maar alles moet ook uit Duitsland komen. Alles netjes in vijf keer bezorgd. De kwaliteit is goed en ben dan ook tevreden over Gorilla Sports. Kan nu dus toch nog wat trainen nu de sportschool i.v.m. corona dicht is.

J

Johan Kampen

05-04-2020

0

Halterbank met gewichten

1100 (!) bevestigingen gehad. Geen track en trace ontvangen Telefonisch niet bereikbaar Via email alleen mededeling we doen ons best en er was technische storing. Wacht nu al 3 weken op ontbrekende stang en gewichten. Halterbank is van slechte kwaliteit

B

Brenda

04-04-2020

1

Diverse fitness artikelen

Erg vreselijke ervaring met Gorilla Sports: - slechte communicatie - 4 weken geleden bestelling geplaatst en continu antwoord: uw pakket wordt morgen verstuurd. - nog steeds geen bestelling ontvangen - zelfs Amazon krijgt geen antwoord van Gorilla Sports Ik raad niemand aan om bij Gorilla Sports te kopen. Site en prijzen zien er aantrekkelijk uit, maar dit is allemaal schijn!! Kortom: oplichters!

P

Pieter

03-04-2020

1

Halterbank met Halterstang en losse schijven

Halterbank en stang met schijven besteld. Tijdens bestellen stond er binnen max 4 dagen in huis. Nou top dacht ik maar niet heus. Het duurde anderhalf week voor ik alles binnen had. Ondertussen had ik al 3 tickests ingediend om ze te spreken te krijgen. Geen 1 daarvan is beantwoord. Driemaal toe gebeld om een ongeinteresseerde medewerker aan de lijn te krijgen die schijt aan je heeft. Is alles eindelijk binnen, is een gedeelte beschadigd ( niet heel erg paar krasjes maar toch) en mis ik een heleboel schroeven!! Weer gebeld en bij Gorilla Sports sta je sowiso een halfuur in de wacht geloof me. Ik heb zo een spijt dat ik hier heb besteld. Nooit meer! Bestel niet hier! Alleen maar ellende, geloof me.

J

Jamil

02-04-2020

0

Polsgewichten

Zeer slecht. Communicatie nihil. Betaald en daarna niets. Ze reageren niet op e-mail, klachten en zijn telefonisch niet bereikbaar. Zelfs dreigen van juridische stappen trekken niets van aan. Geheel waardeloos

K

Kenneth McDaniel

01-04-2020

2