Fairytabs

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Fairytabs

Vinden je kinderen het niet leuk om hun tanden te poetsen? Zou je het poetsen weleens met behulp van duurzame tabletten en tandenborstel willen proberen? Wellicht is Fairytabs een mooie uitkomst voor jullie. Bekijk op deze pagina wat de ervaringen bij Fairytabs zijn.

Wat is Fairytabs?

Fairytabs produceert de eerste tandpastatabletten voor kinderen. De tabletten zijn vegan, 100% ecovriendelijk en bevatten natuurlijke ingrediënten. Ze zijn bedoeld om het tandenpoetsen voor kinderen weer leuk te maken.

Je kunt losse producten kopen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de abonnementenservice van Fairytabs. Het is ook mogelijk om een starterspakket aan te schaffen. Je kunt dan zelf met je kinderen uitproberen of het jullie tandenpoets toekomst zal vereenvoudigen. Je kunt ook zien of ze er meer plezier in zullen hebben.

De oprichter

De drijvende kracht achter deze organisatie is Peter. Hij is een vader van drie jongens. Peter vond dat er wel heel veel gemorst werd tijdens het tandenpoetsen. Zijn jongens klaagden vaak over te pittige tandpasta. Ze vonden de tijd dat ze stonden te poetsen ook nog eens te lang en saai. De tandenpoets taferelen herhaalde zich twee keer per dag.

Volgens de vader kregen zijn kids schadelijke stoffen binnen van reguliere tandpasta. Het waren allemaal redenen om ernaar te streven dat tandenpoetsen een feestje voor het hele gezin zou worden.

Duurzaamheid

Bij de bedenkers van de tabletten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze laten weten graag het goede voorbeeld te geven. Volgens de bedenkers is Fairytabs goed voor kind en planeet.

Er wordt aangegeven dat bij Fairytabs alles honderd procent duurzaam is. Zo is de kindertandenborstel van bamboe. Bamboe wordt omschreven als gras dat snel groeit. Gras is volgens het bedrijf wereldwijd ruim aanwezig.  Gras groeit volgens de informatie op hun website soms wel tot een meter per dag.

Verzendinformatie

Het bedrijf geeft aan je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Er wordt aangegeven dat je jouw pakket tussen 1 en 3 werkdagen kunt verwachten. Als je vragen over de bezorging hebt kun je een e-mail sturen naar hallo@fairytabs.com.

De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling voor pakketpost. Mocht een zending per brievenbuspost naar je verstuurd worden zijn de kosten € 2,95. Mocht je plots van bezorglocatie willen wijzigen moet je dit zo snel mogelijk via e-mail doorgeven. Het e-mailadres dat je daarvoor kunt gebruiken is help@fairytabs.com.

Retourbeleid

Er wordt gewerkt volgens een speciaal retourbeleid. Allereerst wordt er aangegeven dat het kan voorkomen dat je een verkeerde bestelling hebt gedaan. Een retour zal binnen 14 dagen ongebruikt teruggestuurd moeten worden. Je moet daarbij een e-mail sturen naar help@fairytabs.com. Na die tijd kunnen ze je retour helaas niet meer in behandeling nemen.

Bij een retour zal je je aan een aantal voorwaarden moeten houden. Het onderwerp dat je dient te gebruiken bij je e-mail is 'retour'. Je moet je naam en bestelnummer vermelden. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort. De verzendkosten komen voor je eigen rekening. Als je met een cadeaubon hebt besteld zal je een nieuwe cadeaubon ontvangen.

Ervaringen

Heb jij al ervaringen met Fairytabs? Dan zijn we reuze nieuwsgierig naar jouw bevindingen. Hoe hebben jij en je kind de tandpastatabletten ervaren? Blijven jullie in de toekomst poetsen met deze tandpastatabletten? We stellen het enorm op prijs als jullie je ervaringen delen op deze pagina! Het is mede aan jou te danken dat we het grootste platform op het gebied van objectieve bedrijfsreviews kunnen blijven.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook