Citizen Cosmetics | CTZN

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Citizen Cosmetics | CTZN

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je online make-up kunt bestellen? Wellicht is CTZN Cosmetics voor jou wel een ideaal bedrijf. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  


CTZN Cosmetics

 


CTZN Cosmetics is een nieuw inclusief genderloos make-up merk. Dit bedrijf is opgericht door drie 'millenial' zussen. Je kunt op de website allereerst een keuze maken uit de volgende categorieen: GET MATCHED, CREATE CUSTOM KITS, GLOBALM OF THE WORLD. Als je doorklikt zie je wat dit inhoudelijk betekent.  


Retourbeleid

 


Tijdens de recente gezondheidsproblematiek te midden van de wereldwijde verspreiding van COVID-19, schakelt CTZN Cosmetics onmiddellijk over op een beleid zonder restitutie. Klantveiligheid en hygiëne zijn hun eerste prioriteit en om het hoogste niveau van hygiëne en het voorkomen van verdere verspreiding van ziektekiemen af te dwingen, neemt het bedrijf voorzorgsmaatregelen.


Zo wil het bedrijf voorkomen dat klanten een product kunnen retourneren dat al is aangeraakt. Er wordt aangegeven dat CTZN Cosmetics hoopt dat haar klanten deze beslissing begrijpen.


Om te voorkomen dat klanten ontevreden zijn over hun aankoop, hebben ze ervoor gezorgd dat je een online tool kunt gebruiken. Het is een online tool waarmee je op 9 verschillende huidtintenten kunt kijken hoe de make-up overkomt. Mocht je dit niet voldoende vinden, raden ze je aan om een selfie zonder make-up te mailen. Dit kan naar het volgende e-mail adres: hello@ctzncosmetics.com.


Mocht je begeleiding nodig hebben bij het kiezen van je tinten of het kiezen van producten voor iemand anders als cadeau, helpen ze je graag. CTZN Cosmetics geeft aan dat ze er alles aan willen doen om ervoor te zorgen dat je geen reden hebt om een terugbetaling aan te vragen.  


Verzending

 


Mocht je jouw product terug willen sturen, dan moet je dat naar het volgende adres doen: Citizen Cosmetics, 22 Eastcheap, 2nd Floor, Londen, EC3M1EU in het Verenigd Koninkrijk. Je bent voor het retourneren van je artikel verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op je terugbetaling.


De tijd dat je een product ontvangt is afhankelijk van waar je woont. Dit kan dus variëren. Als je een retour artikel van meer dan $ 75 verzendt, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. CTZN Cosmetics kan niet garanderen dat ze je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Artikelen worden alleen vervangen als ze defect of beschadigd zijn ontvangen.  


Cadeaus

 


Als het artikel bij aankoop is gemarkeerd als een geschenk en rechtstreeks naar je is verzonden, ontvang je een tegoed ter waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvang je een cadeaubon. Als het item bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeau-gever de bestelling naar zichzelf had laten verzenden om het later aan je te overhandigen, zal CTZN Cosmetics de cadeau-gever netjes terug betalen.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij CTZN Cosmetics? Ben je tevreden over de producten/diensten van CTZN Cosmetics? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij CTZN Cosmetics? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)