Care Plus

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Care Plus

Ben je op zoek naar reisproducten die je bescherming bieden wanneer je op vakantie gaat? Wellicht is Care Plus een goede optie voor jou. Bekijk op deze pagina wat de objectieve en onafhankelijke ervaringen zijn bij Care Plus.  


Wat is Care Plus?

 


Care Plus verkoopt reisproducten die bescherming bieden als je op reis gaat. De producten die je kunt kopen zijn onverdeeld in insect bescherming, eerste hulp op reis, klamboes, voetverzorging, drinkwater & hygiëne en zonbescherming. Een medicijndoosje is volgens het bedrijf niet compleet als er geen goed anti-insect product in zit. Er wordt aangegeven dat het belangrijk is om je te beschermen tegen insecten en teken. Een insecten- of tekenbeet kan volgens de specialisten van dit bedrijf ook erg gevaarlijk zijn. Veel ziekten die op reis worden opgelopen, worden verspreid door insecten als muggen. Voorbeelden van ziekten zijn onder andere malaria, gele koorts en knokkelkoorts.  


Retourneringen

 


Je kunt digitaal ruilen of retourneren. Om je zo spoedig mogelijk te kunnen helpen met je retourzending kun je online een formulier invullen. Op deze wijze kun je jouw retourzending officieel aanmelden en het product terug sturen. Je leest onder aan de pagina de voorwaarden die verbonden zijn aan het retour sturen van producten. Het bedrijf geeft aan dat je als vanzelfsprekend een e-mail kan sturen naar klantenservice@careplus-shop.nl.  


Kosten retourzending

 


Wil je weten of er kosten zijn verbonden aan het retour sturen? Het is zo dat je binnen een zichttermijn van 30 dagen een product kunt terug sturen. Dan zijn er geen kosten aan verbonden. Je moet er wel voor zorgen dat het product in goede conditie zal verkeren. Mocht het product schade bevatten of andere problemen hebben, dan zullen de kosten voor verending niet vergoed worden. Deze gehele procedure is te lezen op de website van dit bedrijf.  


Klachtenregeling

 


Care Plus heeft een klachtenregeling waar zowel het bedrijf als de koper zich aan dient te houden. De klacht moet overeenkomstig deze klachtenprocedure worden afgehandeld. Mocht je een klacht hebben over de uitvoering van de overeenkomst moet je dit binnen een redelijke termijn aangegeven. In dit soort situaties moet je jouw klacht volledig en duidelijk omschrijven. Dit doe je op het moment dat je de gebreke hebt geconstateerd. Klachten die bij de ondernemer ingediend zijn zullen binnen 14 dagen vanaf ontvangst klacht worden beantwoord. Mocht een klacht een langere verwerkingstijd nodig hebben, zal door de ondernemer binnen 14 dagen geantwoord worden met een bericht van ontvangst. Je zult dan ook een indicatie ontvangen wanneer je als consument ongeveer een uitvoerig antwoord kan verwachten.  


Wetenswaardigheden

 


Wil je contact opnemen met Care Plus? Je kunt een brief sturen naar het volgende adres: de Huchtstraat 25, 1327 EB Almere. Mocht je een e-mail willen sturen dan kun je dit doen naar info@careplus-shop.nl. Je kunt op verschillende manieren betalen. Enkele betaalmethoden die op dit moment worden aangegeven zijn iDEAL, PayPal, Maestro, Visa, Bancontact en MasterCard. Voor alle details met betrekking tot betalingen verwijzen we je naar de website van Care Plus.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Care Plus? Ben je tevreden over de producten/diensten van Care Plus? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Care Plus? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Je helpt mee aan het feit dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.        

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)