Breathesafe

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Breathesafe

Ben je zoekende naar een organisatie waar je mondkapjes kunt kopen? Wellicht is Breathesafe een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Breathesafe bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Breathesafe?

 


Breathesafe, opererend via Breathesafe.nl, is een bedrijf welke mondkapjes aanbiedt. Deze mondkapjes zijn volgens het bedrijf van uitstekende kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat je meer beschermd kunt ademhalen. Alle mondkapjes zijn uitgebreid getest. Deze testen zijn afgenomen door verschillende instanties. Doordat het bedrijf deze testen hebben laten uitvoeren, voldoen de mondkapjes aan de eigenschappen die nodig zijn. Breathesafe heeft een eigen productielijn. Door deze productielijn zijn ze er altijd zeker van dat ze top kwaliteit kunnen bieden tegen enorm scherpe prijzen. Ze kunnen eveneens grote aantallen mondkapjes aanbieden. Dat kan interessant zijn voor bedrijven uit de medische industrie of bijvoorbeeld voor een groothandel.  


Geschiedenis

 


De webshop van dit bedrijf richt zin algemeen gezien op het verkopen van veiligheidsartikelen. De teamleden hebben enorm veel ervaring in de groothandel. Omdat ze een eigen productielijn hebben zijn ze altijd verzekerd van een grote voorraad. Deze kwalitatief goede voorraad kan het bedrijf tegen een concurrerende prijs verkopen. Het bedrijf richt de verkoop op meerdere segmenten. Zo kunnen de producten voor privé gebruikt worden, maar deze zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor de medische industrie. Het bedrijf stelt zich te onderscheiden door service en kwaliteit te leveren. Ze vinden de gezondheid van klanten belangrijk. Dit zal gewaarborgd moeten blijven.  


Wetenswaardigheden

 


Breathesafe.nl is onderdeel van Pro 4 B.V. Het bedrijf is gelegen aan de Vorkweg 3 in Alphen aan den Rijn. Je kunt zowel telefonisch als via e-mail contact opnemen. Het e-mail adres is info@breathesafe.nl en het telefoonnummer is 0172-442001. Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben, kun je altijd bij dit bedrijf terecht.  


De medewerkers willen je graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo kun je 24 uur per dag een e-mail naar het bedrijf sturen. Het streven is om deze binnen 24 uur te beantwoorden. Als je een aankoop bij het bedrijf doet, wordt er aangegeven dat het team van Breathesafe.nl jou hiermee veel comfort toewenst.  


Een kijkje in de productenlijst leert ons dat je vele verschillende mondkapjes kunt kopen. Mocht je exacte details en prijzen willen weten, dan staan deze vermeld op de website van Breathesafe. Je kunt betalen via iDEAL. De pakketten kunnen worden verstuurd via PostNL.  


Herroepingsrecht

 


Klanten kunnen bij dit bedrijf gebruik maken van het herroepingsrecht. Mocht je als klant gebruik willen maken van je herroepingsrecht, dan zul je je wel aan enkele voorwaarden dienen te houden. Zo zul je je herroepingsrecht binnen 14 dagen moeten aangegeven. Je kunt een herroeping in orde maken door het invullen van een modelformulier. De termijn van 14 dagen treedt in werking vanaf het moment dat de spullen zijn afgeleverd.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens mondkapjes besteld bij Breathesafe? Ben je blij met de mondkapjes van Breathesafe? Zijn de personeelsleden van Breathesafe goed in staat geweest om je te helpen? Geef jij een positief of negatief advies over dit bedrijf? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Breathesafe? De gebruikers van NederlandReview vinden het fijn als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw input blijft NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)