Blèzi Cosmetics

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Blèzi Cosmetics

Ben je soms zoekende naar een organisatie welke make-up en huidverzorgingsproducten verkoopt? Wellicht is Blèzi Cosmetics een leuk bedrijf voor jou. Bekijk eerst eens op deze pagina wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is Blèzi Cosmetics?

 


Blèzi Cosmetics is een bedrijf dat make-up en huidverzorgingsproducten producteert en verkoopt. Het bedrijf stelt dat het om producten van de allerbeste kwaliteit gaat. Blèzi Cosmetics is een familiebedrijf. De producten worden specifiek met zorg voor mens en milieu ontwikkeld. De persoon die dit bedrijf heeft opgericht heet Miranda Hazenberg. Er wordt samengewerkt met de allerbeste productspecialisten die zich begeven in de cosmeticamarkt.   Wil je informatie hebben over de ingrediënten die gebruikt worden? Het is zo dat als je in de webshop op een product klikt, je vervolgens alle informatie over het product kunt lezen. Daar staan dus ook de ingrediënten en applicatietechnieken beschreven.  


Persoonlijke Business Partner

 


Mocht een product niet leverbaar zijn, dan kun je dit als klant in de webshop zien. Je kunt eenvoudig contact opnemen met je persoonlijke Business Partner, in het geval dat je deze hebt. De Business Partner kan jou vervolgens op de hoogte brengen zodra het product weer beschikbaar is.  


Webshop

 


De artikelen van Blèzi Cosmetics kun je op meerdere plekken kopen. We benoemen allereerst de webshop. Via deze webshop kun je bestellen en online betalen. Je kunt de producten ook rechtstreeks bij de Business Partner of via de webshop van een Business Partner kopen.  


Betalen en contact

 


Mocht je willen betalen dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Zo kun je onder andere betalen via iDEAL, PayPal en Bancontact. De medewerkers van het bedrijf geven aan klanten graag te helpen. Mocht je een vraag, opmerking en/of feedback hebben, kun je op verschillende wijze contact opnemen. Zo kun je onder andere telefonisch contact opnemen maar ook via e-mail. Je kunt eveneens een bericht sturen via Facebook Messenger. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur ’s ochtends tot 17:00 uur ’s middags. Het bezoek en verzendadres van dit bedrijf is Saffierborch 22, 5241 LN in Rosmalen. Dit is in de provincie Brabant.   


Retourprocedure

 


Ben je benieuwd of producten retour gestuurd mogen worden? We hebben dit even voor je uitgezocht. Producten mogen retour gestuurd worden. Dit wordt officieel als 'herroepen' betiteld. Je mag binnen 14 kalenderdagen het product retourneren. Je hoeft dan geen opgave van reden te geven.   


Retourneringen

 


Het product zal geretourneerd moeten worden met retourformulier en het aankoopbewijs. De verzendkosten voor een retourzending komen voor rekening van de klant. Mocht je iets terug sturen dienen de producten ongebruikt en ongeopend te zijn. De producten zullen ongebruikt en ongeopend moeten zijn. De artikelen dienen voorzien te worden van originele en onbeschadigde verzegeling en verpakking. Voor alle details met betrekking tot retourneren, dien je op de website van het bedrijf te kijken.
  Mocht je een aankoop via de website willen doen kun je allereerst kiezen uit de volgende hoofdcategorieën: Make-up, Skin Care en Body Care.   


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Blèzi Cosmetics? Ben je tevreden over de producten/diensten van Blèzi Cosmetics? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Zolemba? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)