Bangerhead

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bangerhead

Ben je zoekende naar een online beauty winkel? Wellicht kan Bangerhead jou dan wel uitkomst bieden. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier alleen neutraal en onafhankelijk geschreven bedrijfsreviews.


Wat is Bangerhead?


Bangerhead, online opererend via Bangerhead.nl, is een beautyshop op het gebied van haarverzorging, huidverzorging en make-up. Bij deze organisatie vinden ze dat het makkelijk moet zijn om via een paar klikken van goede schoonheidsproducten te kunnen genieten. Volgens Bangerhead maakt hun assortiment het mogelijk dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Op de website wordt vermeld dat er met toegewijde beautyspecialisten wordt gewerkt. Zij staan altijd voor klanten klaar. Deze onderneming is in 2008 opgestart. Er is al samengewerkt met talentvolle mensen uit de beautybranche. Klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor van Bangerhead is gevestigd in Stockholm in Zweden.


Leveringsinformatie


Bestellers willen graag weten wanneer ze hun aankoop ontvangen en of er verzendkosten betaald moeten worden. Kosten voor verzending zijn door dit bedrijf vastgesteld op € 3,50. Bij een minimale bestelwaarde van € 30,- worden er geen kosten in rekening gebracht voor het afleveren. De orders worden tijdens werkdagen verstuurd vanuit het eigen magazijn. De gemiddelde verwerkingstijd wordt ingeschat op 1 à 2 werkdagen. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit hangt af voor welke vervoermaatschappij er wordt gekozen. De levertijden die worden vermeld zijn een schatting. Er kunnen altijd onverhoopt vertragingen ontstaan. Je zal hier als klant dan van op de hoogte worden gebracht.


Retourneren


Het bedrijf stelt er waarde aan te hechten dat de bestelde producten voldoen aan je verwachtingen. Als je onverhoopt ergens niet tevreden over bent kan er een retournering in gang gezet worden. Iedere consument heeft sowieso het recht zich te beroepen op het herroepingsrecht. Je kan dan iets terugsturen zonder dat je een reden van opgaaf hoeft door te geven. De herroepingstermijn is wettelijk vastgesteld op 14 dagen. Bangerhead heeft deze termijn verlengd naar 30 dagen. De gedenkfase gaat van start op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Als je van het recht tot herroeping gebruik wilt maken moet je een ondubbelzinnige verklaring invullen. Hierin geef je officieel aan dat je van een aankoop afziet. Het is mogelijk om hier een Europees Modelformulier voor in te vullen. Dit is echter geen verplichting. Als je een herroepingsmelding hebt gedaan zal dit via de e-mail bevestigd worden.


Klachten & Garantie


De mensen van Bangerhead stellen hun uiterste best te doen iedereen tevreden te houden. Toch kan er weleens iets misgaan. Wil je daar een klacht over indienen? Klachten over de dienstverlening en/of service moeten worden ingediend via de klantenservice. Zij zijn te bereiken via telefoon, e-mail en contactformulier. Na ontvangst van de klacht zal er binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie worden gegeven. Soms kan er een langere verwerkingstijd nodig zijn. Je wordt hier als consument dan van op de hoogte gebracht. Er wordt altijd getracht een passende oplossing te bieden. Ben je het niet eens met de uitkomst? Dan kun je een geschil aanmelden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij Bangerhead? Welke producten heb je hier aangeschaft? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijs? Hoe heb je het bestelproces ervaren?  Zou je andere mensen aanbevelen hier iets te bestellen? Deel jouw ervaringen via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)