Balthasar Protect

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Balthasar Protect

Ben je op zoek naar een bedrijf welke producten verkoopt zoals mondkapjes, zeep, desinfectie gel, alcohol doekjes en mondkapjes? Balthasar Protect is dan wellicht een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Balthasar Protect?

 


Balthasar Protect is onderdeel van Balthasar Healthcare, die wekelijks miljoenen mondkapjes levert aan zorginstellingen, apothekers, transportbedrijven en grote retailers. Het bedrijf stelt dat je jezelf met hun product op de best denkbare manier beschermd. Je zult nooit meer onbeschermd de straat opgaan. Bij Balthasar Protect kun je producten kopen zoals zeep, desinfectie gel, alcohol doekjes, mondkapjes, gezichtsschermen, wegwerp schorten en meer. Het bedrijf stelt dat je bij Balthasar Protect aan het juiste adres bent voor een ruim assortimenten aan beschermingsmiddelen. Volgens het bedrijf zijn al haar producten geselecteerd op de hoogste kwaliteit en zijn ze tegen een schappelijke prijs te koop.   


Verzending

 


Het bedrijf stelt een enorme voorraad aan producten te hebben. Dat is de reden dat het bedrijf de producten snel kan leveren. Er wordt aangegeven dat aankopen binnen drie dagen afgeleverd zullen worden. Mocht je een product voor 16:00 uur bestellen, dan zal de order dezelfde dag nog verzonden worden. Orders die na 16:00 uur of in het weekend geplaatst zullen worden, gaan de eerst volgende dag de deur uit. PostNL en GLS zijn op het moment van schrijven de bedrijven waarmee samengewerkt wordt.  


Verzendkosten

 


Mocht je een product in Nederland willen laten bezorgen zijn de verzendkosten € 2,95. De verzendkosten in België zijn € 6,75. Voor beide landen geldt dat als je een bestelling doet voor meer dan € 50,-, je de artikelen gratis kunt laten verzenden. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zul je van het bedrijf een bevestigingsmail ontvangen. Op het moment dat je bestelling de deur verlaat zul je een verzendbevestiging ontvangen. Deze krijg je via de e-mail toegestuurd. Als een pakketje niet door de brievenbus past, zul je een track en trace code ontvangen. Met deze code kun je jouw bestelling van deur tot deur verzenden.  


Wetenswaardigheden

 


Mocht je contact met het bedrijf willen opnemen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt allereerst telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0) 20 244 5176. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@balthasarprotect.com. Mocht je een brief willen sturen dan is het adres: Van Breestraat 153 H, 1071 ZM Amsterdam.  


Retourneringen

 


Ben je niet content met je aankoop? Dan kun je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Deze termijn gaat lopen vanaf het moment dat je product is ontvangen. Sommige artikelen zijn niet geschikt om terug gestuurd te worden. Dit kan zo zijn door gezondheidsredenen of bijvoorbeeld door hygiëne. Dan kan het bedrijf het betaalde bedrag niet volledig crediteren.


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een product gekocht bij Balthasar Protect? Ben je tevreden over de producten van Balthasar Protect? Zijn de personeelsleden van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Balthasar Protect? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Jouw mening is goud waard. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)