Badjasparadijs

10

Bestellen

10

Service

9

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Badjasparadijs

Vaak komen we er niet meer aan toe in ons drukke leven, maar kunt jij je ook nog herinneren hoe fijn je het vond als kind om na het douchen de rest van de ochtend in je badjas rond te lopen en televisie te kijken? Best jammer dat we ons er tegenwoordig de tijd niet meer voor gunnen totdat we met pensioen gaan. Het is namelijk ook een moment van ontspanning. Even ontladen en niks moeten. Gewapend met een kop thee of koffie op de bank. Zo krijg je weer energie voor de rest van de week. Of ben je nog gewoon aan het nagenieten van dat heerlijk warme bad of fijne bed. Hugh Hefner was een uitzondering, die leefde er zo ongeveer in, maar een uurtje of twee in het weekend, dat moet ons toch ook best lukken?

Keuze te over

Dan komen de meeste van ons voor het volgende probleem te staan: wat voor badjas willen we? Veel te groot, precies goed, lekker dik, capuchon of zelfs een eigen ontwerp? Of wellicht steek je er een half huishouden mee aan, en ben je aan het bedenken wat leuk zou zijn voor een herenbadjas, vrouwenbadjas én een kinderbadjas. Dan kom je al snel in de categorie: mooi tegen een scherpe prijs en bij voorkeur gepersonaliseerd. Tenzij je haast hebt natuurlijk, dan is het fijn als er veel verschillende badjassen direct uit voorraad leverbaar zijn.


Leuk cadeau voor jong en oud

Naast dat het leuk is een duster voor jezelf te kopen, is het ook altijd leuk er eentje cadeau te doen aan iemand die daar blij van wordt. Opa of oma misschien, of die baby van vrienden. Zeker zo rond de feestdagen is een badjas een leuk geschenk, want met Sinterklaas en kerst is het koud.Aan de slag

Hoewel de meeste grote steden wel echte badjassenwinkels kennen, is het in de dorpen soms wat lastig. Soms zijn er wel andere winkels die er een aantal in hun rekken hebben, maar voor een groot en gevarieerd assortiment, moet je óf naar de stad, óf kijken of je online een badjassenshop kan vinden. Het leuke van gespecialiseerde webshops is vaak dat de keuze groot is en er originele badjassen tussen zitten die je niet in de winkel ziet. Helemaal als het ook mogelijk is er je eigen badjas te ontwerpen of bestaande ontwerpen te personaliseren. Als je droombadjes dan ook nog eens snel geleverd wordt, is dat helemaal geweldig.


Badjasparadijs

Een van die badjasshops op het wijde web is het Badjasparadijs. Ben je op zoek naar ervaringen en reviews van deze webwinkel omdat je een idee wilt van wat je in huis gaat halen? Je leest het hier! Of heb je er al eens besteld en wil je je mening delen? Dan ook ben je bij NederlandReview aan het juiste adres.


Wat vonden consumenten van Badjasparadijs van hun aankoop? Beviel dat persoonlijke ontwerp? Hoe ervaren zij de klantenservice? Lees hun oordeel hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

badjas met geborduurde naam

Ik heb met mijn vriend voor zijn moeder een geborduurde badjas gekocht. De naam is lekker groot geborduurd en er zaten een paar surprise goodies in het pakket en de badjas zat in een bescherm hoes met een rits en 2 handvaten :) Het duurde 2-3 dagen voordat we de badjas binnen hadden. Oprecht top service! Ik heb dit ook geplaats tussen de reviews op badjasparadijs.nl

J

Jana H.

18-02-2021

0

Badjas met naam borduring

Ik heb net mijn badjas met borduring binnen gekregen. Deze ga ik geven voor Vaderdag. Het resultaat is echt prachtig. Een echte aanrader. De letters zijn in een heel mooi lettertype weergegeven. Ook zijn de mensen van het bedrijf aardig!

S

Simone W.

08-06-2020

0