Aduro

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Aduro

Ben je zoekende naar hoogwaardige medische- en schoonheidsapparaten en diensten? Aduro is een dergelijk bedrijf. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij Aduro bekend zijn. Je leest hier enkel objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. 


Wat is Aduro?


Aduro is een gespecialiseerde fabrikant van hoogwaardige medische en schoonheidsapparaten, met een uitgebreid record van meer dan 10 jaar ervaring. Je kunt hier onder andere maskers kopen. Een andere dienst is het aangaan van een specifieke lichttherapie. 


Betaalopties 


Iedere betaling wordt volgens de medewerkers van Aduro snel en volledig afgehandeld, dat wil zeggen wanneer de koper zijn of haar bestelling plaatst door betalingsprovider Mollie. Aduro accepteert op het moment van schrijven de volgende betalingsmethoden: creditcard, PayPal, iDEAL, Bancontact, MisterCash, KBC, CBC en Sofort. Het bedrijf stelt alle redelijke maatregelen te nemen om veilige betalingen te garanderen. Het gebruik van de bovengenoemde geautoriseerde betalingspartners en creditcarduitgevers biedt volgens Aduro de nodige garanties. 


Veilig betalen 


Voor de verdere afhandeling van de betalingen maken ze gebruik van het beveiligde betalingssysteem van Mollie. Dit gesloten beveiligingssysteem verwerkt jouw bankgegevens altijd op een gecodeerde manier. Beveiligingsmaatregelen via het SSL-protocol zijn volgens het bedrijf aanwezig. 


Aduro zal de bestelling pas leveren na ontvangst van de volledige betaling van alle door de koper verschuldigde bedragen. Cosmotology / Aduro behoudt altijd het eigendom van alle bestelde producten totdat de volledige betaling van alle verschuldigde bedragen uit hoofde van deze overeenkomst heeft plaatsgevonden, ongeacht of de levering al heeft plaatsgevonden.


Verzenden 


Alle bestellingen (van zondag tot en met vrijdag 12.00 uur) worden volgens Aduro verwerkt en binnen 24 uur na bestelling verzonden. Ze verzenden wereldwijd met FedEX vanuit Amstelveen in Nederland. Er wordt aangegeven dat verzendingen meestal maar een paar dagen duren. Dit is afhankelijk van de locatie. Je ontvangt een Track & Trace, zodat je de verzending kunt volgen of wijzigingen kunt aanbrengen.


Garantie 


Op de website is te lezen dat de Aduro 7 + 1 wordt geleverd met 12 maanden garantie. Mocht er een garantieprobleem zijn kun je een e-mail sturen naar info@aduroled.com. Er wordt een volledige garantie voor vervanging geboden. Reparatie met hun fabrieksgarantie van 12 maanden geldt voor alle verkopen vanaf de aankoopdatum.


Jouw digitale orderbevestiging / factuur dient als aankoopbewijs. De garantie dekt geen algemene slijtage, waterschade, modificaties, misbruik of enige schade veroorzaakt door de gebruiker waardoor jouw apparaat ongeschikt zou zijn voor gebruik.


Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om ervoor te zorgen dat ze de gebruiksvoorwaarden hebben gelezen en begrepen en zich bewust zijn van hun eigen persoonlijke omstandigheden door onafhankelijk onderzoek te doen en met hun arts te bespreken om ervoor te zorgen dat lichttherapie voor aankoop geschikt voor hen is. Aduro stelt zo snel mogelijk vervangingen / reparaties onder garantie te realiseren.  


Contact opnemen 


Mocht je contact willen opnemen met het bedrijf kun je dit telefonisch of per e-mail doen. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken is info@aduroled.com. Mocht je telefonisch contact willen opnemen is het telefoonnummer +31 (0) 628 498 542. 


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens iets besteld bij Aduro? Ben je tevreden over de producten/diensten van Aduro? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Aduro? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)