123toilet.nl

6

Bestellen

6.5

Service

5.5

Prijs

6.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

123toilet.nl

Werkelijk? Heb jij het al gehoord of gezien? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is en kan bij dit bedrijf. Lees het allemaal op onze website en zie hoe jij er je voordeel mee kunt doen. We verrassen je graag met onze diepte reviews van jouw medegebruikers. Het is heerlijk om jouw mening te geven. Het is ook fijn om de mening van anderen te lezen om dan te beslissen of je een aankoop wilt gaan doen of niet. Het is allemaal goed! 


Over 123toilet.nl

Het is een groothandel in schoonmaakartikelen. Het gaat hier om professionele schoonmaakmiddelen en ook betaalbaar toiletpapier. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Het is een bedrijf waar je online alles kunt krijgen voor een schone zaak. Het maakt niet uit waar het om gaat. Het assortiment is zeer ruim en breed. Het kan gaan om vouwhanddoekjes, schoonmaakmiddelen, toiletpapier en ook om handdoekpapier. Er zijn zoveel mogelijkheden. 
Het bedrijf levert alles uit voorraad en je krijgt het binnen twee tot drie dagen bezorgd. Er zijn vele bekende merken waar je uit kunt kiezen, zoals Tork, Kimberly Clark, Lotus, Vileda, Taski  en ook RVS Santral zeepdispensers en RVS artikelen. Een compleet pakket dus. 


Het is een bedrijf wat je graag helpt om je zaak schoon te houden. Schoon voor je personeel en ook voor je klanten. Uiteraard ook voor jezelf. Het is slim om de site eens te bekijken. Je zal versteld staan van de scherpe prijzen. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de opties om te genieten van een mooie schone omgeving. Thuis, op het werk, in de showroom en op de zaak. De producten worden in Nederland en ook in België geleverd. De verzendkosten zijn gelijk. 


Diensten van 123toilet.nl

Ze hebben een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan:
Toilet
WC rollen
Jumborollen
Luchtverfrissers
Schoonmaakmiddelen
Tork poetsrollen
Populair
Afvalzakken
Papieren handdoeken

Handzeep

Schoonmaak materialen
Dameshygiene
Dispensers
Handdoek dispensers
Zeep dispensers
Toilet dispensers
Luchtverfris dispensers
RVS dispenders
Diversey - Taski
Vileda Professional
Tork - SCA
Kimberly Clark
Lotus Professional


Klachten, complimenten en tips voor jou over 123toilet.nl

Ontevreden? Of juist heel erg tevreden? Een tip voor anderen? Het is allemaal mogelijk op onze site. Je kunt jouw mening, oordeel en ervaring delen met de rest van de wereld. Het bedrijf doet er natuurlijk alles aan om de klachten goed af te handelen. Tips en complimenten nemen ze uiteraard ook op alle mogelijke manieren in ontvangst. Het bedrijf en hun klachtenafdeling is op alle gebruikelijke manieren te bereiken. 


Wat zijn jouw ervaringen over 123toilet.nl?

Wat vind jij van 123toilet.nl? Ben je er al een paar jaar klant? Of ben je een nieuwe klant? Of wil je misschien klant worden? Het is goed om de mogelijkheden en de voordelen plus nadelen met anderen te vergelijken om sneller een beeld te krijgen bij deze organisatie. Iets waar iedereen mee geholpen kan zijn. Toch? Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan.


Hoe beoordelen klanten van 123toilet.nl deze online groothandel in schoonmaakartikelen? Hebben ze alles op voorraad en schappelijke prijzen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

WC Papier

Verschrikkelijk slecht bedrijf, 2 Pallets WC Papier besteld wordt zonder vermelding apart en te laat geleverd, Vervolgens wil ik alles retourneren krijg ik 4 dagen later een mail dat het niet retour kan om geen reden. NIET Bestellen een verschrikkelijk bedrijf

J

Jelle

31-03-2020

1

Online toilet bestellen

Onze wc-pot heeft onlangs dusdanig veel schade opgelopen dat hij direct vervangen moest worden. Door een klein ongelukje konden we hem namelijk niet meer gebruiken. Omdat we geen tijd hadden op zo'n korte termijn een winkel te bezoeken, zochten we onze toevlucht op het internet. Hier hebben we uiteindelijk goedkoop een toilet op de kop kunnen tikken bij 123toilet.nl. Het aanbod was zeer ruim en de prijzen waren ook nog eens bijzonder aantrekkelijk. De door ons bestelde toiletpot was de volgende dag al in huis. De pot was keurig verpakt, waardoor hij onbeschadigd werd afgeleverd. Bijzonder tevreden over de levering en de service, bedankt!

W

Willemina Buitendam

29-03-2017

0

Bedrijfsspullen

Koop hier altijd de spullen voor men bedrijf. Of ik ze nou de nr1 wil noemen weet ik niet. maar get is wel handig dat ze alles kmen afleveren. Scheelt gezeik maar brengen halen.

A

Ahmet

05-02-2017

0

ideale website voor schoonmaakbedrijven

Ik heb zelf een klein schoonmaakbedrijfje, maar kocht mijn spullen altijd tegen redelijk hoge prijzen in. Hierdoor hield ik zelf niet heel veel over aan mijn werkzaamheden. Dit is nu echter niet meer het geval, want ik koop mijn spullen bij 123toilet. Dit is een online groothandel waar echt alles op het gebied van toiletten te koop is. Niet alleen wc-papier, maar ook afvalzakken en diverse soorten schoonmaakmiddelen. Tevens maakt deze site het voor mij mogelijk om alles op één plek te kopen en daardoor bespaar ik ook behoorlijk op de verzendkosten.

J

Jaleesha Tabbert

13-12-2016

0