Swappbox

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Swappbox

Ben je zoekende naar opslagruimte? Heb je de beschikking over ruimte dat als opslagruimte gebruikt kan worden? Wellicht is Swappbox een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Swappbox?


Swappbox is een online marktplaats waar je opslagruimte kunt huren. Deze organisatie is opgestart door Karel en Remco. Het bedrijf heeft als doel om een deel-economie alternatief te bieden op traditionele self storage. Op dit moment is er sprake van meer dan acht miljoen vierkante meter kantoorruimte dat niet gebruikt wordt. Er zijn momenteel 460 woningen in Nederland die leeg staan. Ruimtes kunnen volgens deze organisatie veel efficiënter worden benut. Swappbox stelt ervoor te zorgen op makkelijke en veilige wijzen ongebruikte ruimtes te huren van bedrijven of particulieren. Deze organisatie zet in op de kracht van delen. Huren van ruimtes kost veel geld, terwijl mensen veel bezittingen hebben. Met het bedrijf wordt de wijze waarop spullen worden opgeslagen weer herontdekt. Ruimtes kunnen zowel privé als zakelijk gehuurd of verhuurd worden. Dit houdt in dat je bezig bent op een duurzame manier. Een ander voordeel is dat je er kosten mee bespaard.


Huren


Als je overweegt een parkeerplaats of opslagruimte te huren, is het goed om op de hoogte van een aantal zaken te zijn. Je reserveert een ruimte door voor 'reserveer' te kiezen op de advertentiepagina. Nadat je specifieke informatie hebt doorgegeven zal je reservering aan de verhuurder doorgegeven worden. De verhuurder heeft 48 uur de tijd om jouw reservering te accepteren. Hoe lang je een ruimte kunt huren hangt van jou en de verhuurder af. Ruimtes worden per maand gehuurd en er geldt een opzegtermijn van een maand voor de huurder. Bij de verhuurder is deze termijn vastgesteld op twee maanden. Het is mogelijk om een reservering te annuleren. Dit kan kosteloos totdat je de eerste betaling hebt verricht. Nadat je voor de eerste keer betaald hebt ben je gebonden aan een opzegtermijn van een maand. Als je vragen/opmerkingen hebt over een ruimte kun je altijd contact opnemen met de verhurende partij. De regels voor particulier of zakelijk huren kunnen iets van elkaar afwijken. Dit staat beschreven op de website.


Verhuren


Als je een ruimte wilt verhuren moet je een advertentie plaatsen. Hiervoor dien je in te loggen en naar het dashboard te navigeren. Vervolgens maak je de keuze voor 'advertentie toevoegen'. Je kan je advertentie zelf publiceren. Het is aan jou om de prijs te bepalen. Wel wordt er door het bedrijf advies gegeven, waardoor je de juiste verhuurprijs kunt bepalen. De kosten die de huurder moet betalen bestaan uit inkomsten en servicekosten. Dit is inclusief BTW. Na publicatie van de advertentie is het mogelijk om reacties van huurders te ontvangen. Een reserveringsvoorstel zal je direct per e-mail ontvangen. Voorstellen moeten binnen 48 uur geaccepteerd of geweigerd worden. Het is dus van belang je inbox goed in de gaten te houden. Na acceptatie van het verzoek kun je de huurder via het dashboard contacteren. Huurders hebben 48 uur de tijd om een boeking definitief te maken. Dit moet gedaan worden met een machtiging voor betaling. Deze moet gedaan worden voordat het verzoek voor reservering verloopt.


Ervaringen


Heb jij weleens gebruik gemaakt van de diensten van deze organisatie? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw review & beoordeling. We stellen het op prijs als je deze wilt delen via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)