Opnio

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Opnio

Zoek je een manier om extra inkomsten te genereren? Dan is het wellicht een idee om mee te doen aan enquêtes op Opnio.com. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit platform en bijbehorend bedrijf.


Wat is Opnio.com?


Opnio.com is een platform waar je geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen. De overkoepelde organisatie van deze onderzoeken is Liidimedia Ltd. Dit bedrijf is gehuisvest in Finland. Je wordt bij Opnio.com beloond door het geven van antwoorden. Je wordt gevraagd eerst lid te worden van het panel. Daarna kan er gestart worden met het verkrijgen van beloningen doordat je je mening deelt. Voordat je van start kunt gaan moet je een aanmeldproces voltooien. Als je dit al hebt gedaan kun je kiezen voor ‘inloggen’. Er kunnen vragen gesteld worden voor allerlei antwoorden. Een aantal onderwerpen zouden kunnen zijn: sport, energie, verzekeringen, telecom en een heleboel anderen.


Persoonlijk profiel


Het is belangrijk om een persoonlijk profiel aan te maken. Je moet dan bijvoorbeeld specifieke doelgroepinformatie doorgeven. Het is van belang om dit nauwkeurig te doen, zodat de goede enquêtes voor jou gevonden kunnen worden. Nadat je een account hebt aangemaakt, krijg je een activeringslink toegestuurd. Deze gaat naar het e-mailadres dat je tijdens het registreren hebt doorgegeven. Vervolgens is het tijd om te beginnen. Des te meer waarde je hecht aan het invullen van je profiel, des te meer uitnodigingen enquête-uitnodigingen je zult ontvangen. Groot voordeel daarvan is dat je meer geld en beloningen kunt verdienen. Nadat je account is aangemaakt, wordt er een bevestigingsmail naar je gestuurd. Tijdens het bevestigingsproces worden er een aantal vragen gesteld, die jij juist moet beantwoorden.


Extra verdienen


Je mening geven is hier ontzettend belangrijk. Het is de belangrijkste manier om extra inkomen te krijgen. De vragen maken deel uit van onderzoeken over uiteenlopende diensten en producten. De beloningen kunnen verschillen per bijdrage. Naast geld is het ook mogelijk om je uit te laten betalen in cadeaubonnen. Dit doe je onder andere door antwoord te geven op diverse peilingen. Als gebruiker en deelnemer aan onderzoeken kun je een belangrijke rol spelen als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten. Er kan tot wel 4 euro per enquête worden uitgekeerd. Dit maakt het mogelijk dat je snel een waardevol saldo kunt opbouwen. Er wordt aangegeven dat als je je mening geeft dat gewaardeerd zal worden.


Anonieme informatie


Opnio.com geeft aan dat de informatie die je deelt anoniem is. Gegevens kunnen op geen enkele wijze naar jou herleid worden. Jouw opbrengsten kun je bewaren in een virtuele portemonnee. Het is ook mogelijk om je uit te laten betalen via PayPal. Dan zal je wel een PayPal-account moeten aanmaken. Hoeveel er verdiend kan worden hangt meestal af van de grootte van een onderzoek. Gemiddeld genomen wordt er van 0,30 cent tot 2 euro per deelname uitbetaald. Als je 5 tot 10 euro bij elkaar hebt gespaard, kun je dit opnemen.


Opinion App panel app


Heb je succesvol een account aangemaakt? Dan wordt er aanbevolen om de Opinion App te installeren. Dit kun je doen via de Play Store of App Store. Je hebt dan eenvoudig toegang tot alle betaalde enquêtes. Deze zijn allemaal onderdeel van het bedrijf Cint. Waar je ook bent en hoe laat het ook is, je kunt altijd en overal deelnemen. Bijvoorbeeld als je thuis bent of op vakantie. Of als je op de bus of bij de tandarts zit te wachten. Dit kan je zien als een welkome invulling van tijd die je anders toch al kwijt zult zijn.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Opnio.com? Oftewel heb je al enquêtes ingevuld via dit platform? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Was het eenvoudig om je mening te geven? Heb je veel geld verdiend? Kleven er voor- of nadelen aan als je lid bent van Opnio.com? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)