Opinieland

4

Bestellen

4.3

Service

4

Prijs

4.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Opinieland

Kunt u bij Opinieland echt een leuk zakcentje bijverdienen met het invullen van online enquêtes? Lees alle beoordelingen over Opinieland en kom erachter wat de ervaringen zijn van anderen met dit bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een extra bijverdienste klinkt het verdienen van geld vanachter de computer erg aanlokkelijk. Het invullen van enquêtes kunt u prima in de avonduren doen of wanneer u tijd heeft. Maar wat levert dit op? En hoeveel tijd gaat er in het maken van de enquêtes zitten? Door de beoordelingen van anderen te lezen krijgt u een goed beeld van Opinieland. Heeft u zelf ervaring met het invullen van marktonderzoeken via Opinieland? Schrijf dan uw beoordeling en help anderen aan informatie.


Over Opinieland

Opinieland is onderdeel van SSI, Survey Sampling International. SSI is gevestigd in de Verenigde Staten en opereert wereldwijd. Zij nemen steekproeven af voor een enquête onderzoek via internet, de telefoon of per post. Dit kan zijn voor commerciële bedrijven, maar ook voor non-profit organisaties. Omdat het invullen van enquêtes tijd kost, wil Opinieland haar klanten belonen met het toekennen van punten na het maken van een ingevulde enquête. Hoe meer enquêtes een consument maak, hoe meer punten hij of zij verdient. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor cadeaubonnen, gedoneerd worden of voor geld ingewisseld worden via PayPalWat zit er voor techniek achter de vraagstelling van een vraag in een enquete?


Diensten

Wanneer u tijd over heeft en een extra zakcentje wilt bijverdienen dan kunt u deelnemen aan de online enquêtes van Opinieland. Na uw aanmelding ontvangt u een link in uw e-mailaccount met een inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u regelmatig uitnodigen om deel te nemen aan een enquête die bij uw profiel hoort. Aan de hand van uw inschrijfgegevens krijgt u enquêtes toegestuurd die relevant zijn voor uw leeftijd, geslacht en persoonlijke situatie. De inhoud van de enquêtes verschillen. Soms moet u een televisiereclame beoordelen, advertentieteksten bekijken of dient u uw ervaringen op een specifiek gebied te delen.


U kunt zelf aangegeven op welke manier u benaderd wilt worden. Dit is aan te raden wanneer u liever niet gebeld worden of sms berichten wilt ontvangen op uw smartphone. Na elke afgeronde enquête ontvangt u punten die bijgeschreven worden op uw account of u kunt de punten doneren aan een goed doel. Wanneer u minimaal duizend punten heeft verzameld kunt u de punten inwisselen voor een cadeaubon of voor geld via PayPal. U neemt ook automatisch deel aan een driemaandelijkse prijstrekking waarbij u tweeduizend euro kunt winnen. Heeft u ervaring met het invullen van enquêtes? U kunt anderen informeren over Opinieland met uw beoordeling.


Klachten en privacy

Wanneer u een klacht heeft, dient u deze per e-mail te versturen. SSI verkoopt uw contactgegevens niet door aan derden, maar gebruikt de antwoorden die u invult van een enquête. Alle gegevens die u invult worden op een server in de Verenigde Staten bewaard en bewerkt. Tijdens het invullen van uw gegevens kan gevraagd worden om gevoelige informatie te delen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om informatie te geven over uw gezondheid, geaardheid of gezinssamenstelling. Wanneer u deze gegevens doorgeeft aan SSI geeft u vrijwillig toestemming dat ook deze gegevens bewaard en gebruikt worden. 


Er zijn gelukkig opt-out mogelijkheden. Dit betekent dat uw gegevens niet meer worden gebruikt. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door u af te melden. U kunt ook een e-mail sturen om een opt-out verzoek in te dienen. U kunt dan toegang vragen tot uw persoonlijke informatie of een verzoek indienen om deze informatie te verwijderen. Het is dus aan te raden om, alvorens u het inschrijfformulier invult, na te denken over de informatie die u over uzelf prijs wilt geven.


Heeft u zelf enquêtes ingevuld? Schrijf dan uw beoordeling.


Wat vind jij? Is Opinieland de moeite waard om je voor aan te melden? Wat kun je ermee verdienen? Waarom zou je lid worden? Weleens gewonnen? Lees de ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Geen, ik wil mijn aanmelding gecanceld zien!

Hallo Opinieland medewerker, ik kan mij in 2e instantie niet vinden in de manier waarop de Cookie-instellingen worden opgedrongen en de ondoorzichtigheid om hierin naar eigen wensen aanpassingen te kunnen doen. Ik zie ervan af, succes!!! In ben niet te beroerd om de tijd te nemen om deel te nemen aan uw enquertes, echter de manier waarop dit vervolgens wordt opgedrongen staat mij tegen. In het verleden heb ik langdurig deelgenomen, en zogezegd punten opgebouwd waar ik dus vervolgens niets mee kon / deed!? Gegroet, Marcel.

S

Schol M.C.

01-06-2021

0forum

dekbed bij de hema

Een voortreffelijk dekbedovertrek in moderne kleur en geeft niet af in de was. Bovendien is het online supergemakkelijk te bestellen en komt de bestelling snel en goed aan. Het nadeel is dat er geen hoeslaken bij geleverd wordt.

C

Cynthia Visser

06-06-2020

0forum

Niet aan te raden

Eerst begon het leuk, werkte opinieland naar behoren en kon ik er iets mee verdienen. Na 2x geld aan te vragen is nu plotseling mijn lidmaadschap beëindigd omdat ik zogezegd de regels heb overtreden. Hier is niets van waar en bij contact opnemen krijg je ook enkel vage algemene antwoorden. Nu ben ik 13 euro kwijt die op mijn account stond. Nadrukkelijk: niet aan beginnen!!

M

Michelle

06-04-2020

0forum

Extreem lage verdiensten!

Ik ben niet iemand die zonder werk zit maar kwam een willekeurige vacature van OpinieLand tegen waarin stond tussen €2000 en €8000 per maand verdienen (wat me al sterk leek). Dus ik dacht ik ga voor de grap is even onderzoeken hoeveel hiervan waar is. Account aangemaakt en wat vragenlijsten ingevuld. Per enquête geeft OpinieLand zelf een geschatte tijd hoelang je ermee bezig bent en hoeveel punten je hiervoor krijgt. Na een paar testen heb ik even berekend wat iemand gemiddeld verdiend (door de cijfers van OpinieLand zelf te gebruiken). Gemiddeld verdien je zo een €0,017 cent per minuut (dus net geen 2 cent), wat een uurloon van €1,02 zou betekenen. Dit zou betekenen dat je voor een FULLTIME werkweek €40,80 zou krijgen en per maand minder dan €200 verdiend (voor FULLTIME!). Het is triest en grappig tegelijkertijd hoe tragisch laag deze verdiensten liggen, dus verspil je tijd hier niet aan...

S

Skip Paesschen

01-03-2019

0forum

Pas op met Opinieland!

Eenelfde ervaring als vele anderen na wat rond-Googlen: Alles leuk en aardig, totdat je probeert te verzilveren. Ik zou iets hebben geschonden in hun regels bla bla bla. Zeker weten niets geschonden, dus een tegoedbon aanvragen voor je punten vinden zij schending van hun regels. Niet in trappen, heeft me veel tijd gekost voor niets!!! De enquettes zijn wel echt. Zij willen blijkbaar aan jou verdienen, maar je er niet voor belonen!!

P

Peter

10-05-2018

0forum

opdringerig en weinig uitbetaling

opdringerig medium en die verdiensten vallen echt heel erg mee, hoor. Je moet zoveel doen voor een luttele cadeaubon, het loont voor mij gewoon de moeite niet.

W

Willem

16-02-2017

0forum

Eenvoudig mening delen met anderen

Ik deel geregeld mijn mening via Opinieland. Op deze website kun je je eigen mening geven over bepaalde producten en diensten om zo andere (poteniële) gebruikers van advies te voorzien. In slechte situaties kun je ze helpen voorkomen het product of de dienst aan te schaffen en dat wordt vaak erg gewaardeerd.Via de website van Opinieland is het bijzonder makkelijk om je mening met andere te delen. Bijkomend voordeel is dat je ieder kwartaal ook nog eens kans maakt op 2000 euro door middel van een loterij. Helaas nog nooit gewonnen, maar het is toch een leuke prijs.

J

Jelle Ypen

03-02-2017

0forum

Makkelijk je mening geven via Opinieland

Opinieland is ideaal voor mensen die graag hun mening geven door middel van enquêtes. Ik ben zo'n iemand en heb al meerdere vragenlijsten ingevuld op Opinieland. Je helpt anderen door je mening te geven en er staat ook nog eens een leuke beloning tegenover. Zo maak je als deelnemer ieder kwartaal kans op een geldbedrag van 2000 euro en daarnaast krijg je voor iedere ingevulde enquête punten die je vervolgens in kunt wisselen voor geld of voor waardebonnen. Het invullen neemt niet heel veel tijd in beslag (afhankelijk van het soort enquête).

T

Tom Uijlen

28-11-2016

0forum