Mediumastro.nl

2.3
2.6

Bestellen

2.3

Service

2.1

Prijs

2.1

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Mediumastro.nl

Welkom op de site waar consumenten zowel recensies kunnen lezen als schrijven. Voel je vrij een review van jouw ervaring te delen, zodat de klanten (of beter: cliënten) na jou, geholpen kunnen worden in het maken van hun keuze.

Kijkje buiten de zichtbare wereld

Al sinds het begin van de mensheid, willen velen graag antwoorden op vragen die niet in de zichtbare wereld te vinden zijn. Inzichten. Verklaringen. Vaak richtten ze zich dan tot het spirituele, wat een wezenlijk onderdeel vormde van de oude geloven. Hier in het Westen is het weer in opkomst na een lange tijd van nagenoeg afwezig te zijn geweest, maar in veel delen van de wereld is het er altijd geweest.

Hier: van vroeger naar nu

Hoewel er ooit een tijd was dat ieder dorp wel zijn dorpswijze had die iedereen wist te vinden, is dat vandaag de dag niet meer zo. Door de eeuwen heen is er vanuit de Kerk en wetenschap veel verschuiving geweest. Vanuit de Kerk zijn mensen vervolgd voor heidense ketterij en de wetenschap was van mening dat er zich niks tussen hemel en aarde bevond. Dit kleurde ook de publieke opinie. Daardoor verschoof spiritualiteit naar de marge, in plaats van onderdeel te zijn van het leven van alledag.

Maar helemaal weggeweest is het nooit, en met de opkomst van de New Age beweging, lijkt het aantal ook weer toe te nemen. Veel werken nu onder de moderne noemer van ‘spiritueel consulent.’ Sommige hebben een eigen praktijk, anderen werken weer in groepsverband. Diensten kunnen op zowel fysieke plekken worden aangeboden als online via bijvoorbeeld een paranormaal platform voor dienstverlening.Mediumastro

Dit is een online platform waar een aantal spiritueel consulenten de krachten hebben gebundeld in een hulplijn. Iedere consulent heeft zo zijn of haar eigen gave waarmee hij of zij de cliënt van dienst kan zijn. Nieuwe klanten dienen zich eerst te registreren en kunnen vervolgens een proefgesprek starten met een consulent naar keuze. Als deze gesprekken goed voelen, kunnen ze voortgezet worden door middel van het kopen van credits. Alle consulenten werken vertrouwelijk en met geheimhoudingsplicht.

Aanbod

Omdat er zo ontzettend veel richtingen zijn waarin paranormaal begaafden werken, bij deze een kleine opsomming van het aanbod van vakgebieden op deze website. Je kunt hier terecht voor de volgende specialisaties: helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend, lichtgidsen, astroloog, engelenreader, genezer/healer, medium, droomverklaring, paragnost, dierenfluisteraar, spiritueel coach, relatiecoach, pendelen, tarot, zesde zintuig en reading via foto.

Reviews van ervaringen

Hoe is het bevallen? Wat is jouw algehele indruk? Kwam de persoon die je gesproken hebt oprecht en betrouwbaar over? Wat vond je van het gegeven advies? Is het voor herhaling vatbaar? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, welke beoordeling geef je deze? Was deze bijvoorbeeld behulpzaam en klantgericht? Deel jouw mening in een recensie. En als je hier enkel was om te lezen, kom je na jouw ervaring toch gewoon gezellig terug!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook