Mediumastro.nl

2.6

Bestellen

2.3

Service

2.1

Prijs

2.1

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Mediumastro.nl

Welkom op de site waar consumenten zowel recensies kunnen lezen als schrijven. Voel je vrij een review van jouw ervaring te delen, zodat de klanten (of beter: cliënten) na jou, geholpen kunnen worden in het maken van hun keuze.

Kijkje buiten de zichtbare wereld

Al sinds het begin van de mensheid, willen velen graag antwoorden op vragen die niet in de zichtbare wereld te vinden zijn. Inzichten. Verklaringen. Vaak richtten ze zich dan tot het spirituele, wat een wezenlijk onderdeel vormde van de oude geloven. Hier in het Westen is het weer in opkomst na een lange tijd van nagenoeg afwezig te zijn geweest, maar in veel delen van de wereld is het er altijd geweest.

Hier: van vroeger naar nu

Hoewel er ooit een tijd was dat ieder dorp wel zijn dorpswijze had die iedereen wist te vinden, is dat vandaag de dag niet meer zo. Door de eeuwen heen is er vanuit de Kerk en wetenschap veel verschuiving geweest. Vanuit de Kerk zijn mensen vervolgd voor heidense ketterij en de wetenschap was van mening dat er zich niks tussen hemel en aarde bevond. Dit kleurde ook de publieke opinie. Daardoor verschoof spiritualiteit naar de marge, in plaats van onderdeel te zijn van het leven van alledag.

Maar helemaal weggeweest is het nooit, en met de opkomst van de New Age beweging, lijkt het aantal ook weer toe te nemen. Veel werken nu onder de moderne noemer van ‘spiritueel consulent.’ Sommige hebben een eigen praktijk, anderen werken weer in groepsverband. Diensten kunnen op zowel fysieke plekken worden aangeboden als online via bijvoorbeeld een paranormaal platform voor dienstverlening.Mediumastro

Dit is een online platform waar een aantal spiritueel consulenten de krachten hebben gebundeld in een hulplijn. Iedere consulent heeft zo zijn of haar eigen gave waarmee hij of zij de cliënt van dienst kan zijn. Nieuwe klanten dienen zich eerst te registreren en kunnen vervolgens een proefgesprek starten met een consulent naar keuze. Als deze gesprekken goed voelen, kunnen ze voortgezet worden door middel van het kopen van credits. Alle consulenten werken vertrouwelijk en met geheimhoudingsplicht.

Aanbod

Omdat er zo ontzettend veel richtingen zijn waarin paranormaal begaafden werken, bij deze een kleine opsomming van het aanbod van vakgebieden op deze website. Je kunt hier terecht voor de volgende specialisaties: helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend, lichtgidsen, astroloog, engelenreader, genezer/healer, medium, droomverklaring, paragnost, dierenfluisteraar, spiritueel coach, relatiecoach, pendelen, tarot, zesde zintuig en reading via foto.

Reviews van ervaringen

Hoe is het bevallen? Wat is jouw algehele indruk? Kwam de persoon die je gesproken hebt oprecht en betrouwbaar over? Wat vond je van het gegeven advies? Is het voor herhaling vatbaar? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, welke beoordeling geef je deze? Was deze bijvoorbeeld behulpzaam en klantgericht? Deel jouw mening in een recensie. En als je hier enkel was om te lezen, kom je na jouw ervaring toch gewoon gezellig terug!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

een paranormale chat over overlijden van familieleden

kreeg raar intimiderend en fake antwoord dat als ik bleef wonen ik dood zou gaan door contra energie enz echt maf man!om daar mee te intimideren en deze grap koste per vraag 1,40 euro!slechte 1 april grap!

V

Vasty

08-02-2023

3

Credit

Ze sturen vage berichten en als je iets vraagt stellen ze vragen terug (mediums moeten het toch zelf weten met hun gave?), eigenlijk kom je niks te weten ze maken alleen je krediet op. Ik raad het echt niet aan.

A

Alisa

22-04-2022

0

geen

mediumastro is niet echt maar wordt beheerd door zogezegde chatoperators die je vraag beantwoorden en je zo veel mogelijk credits laten kopen.

K

katie

05-04-2022

0

Geen

Lieve mensen, helaas moet ik jullie waarschuwen dat zoiets als dit zweverigs onzin is. Een medium die exacte toekomst voorspellingen kan doen zosls op mediums.nu hahaha nee dat bestaat natuurlijk niet! Helaas zijn er mensen die hier intrappen en betalen, veel geld betalen. Ik ken mensen van dichtbij die met veel mediums hebben gebeld, zelfs via hun bank geld hebben over gemaakt omdat ze werd verteld dat hun via een foto op afstand healing konden doen. Denk zelf eens goed na! Nee dit kan helemaal niet. Ik weet dat dit een onbekend gebied is en heel zweverig, maar wetenschapelijk kan dit niet bewezen worden. Dus dan bestaat het niet (zegt een medium) zolang je zelf geen bewijs ziet, nee dan bestaat het niet. De mensen die ik van dichtbij ken waren zo gefocust op de antwoorden van mediums dat ze dit daadwerkelijk geloofden(ze waren alles al kwijt) en nu zijn ze in de realiteit alles echt kwijt en het medium rijker. Waar deze mediums geen rekening mee houden is dat degene die belt wanhopig is en de woorden van een medium betekenis hebben. Dat deze mensen kaal geplukt worden doet ze niks, erger nog het is de schuld van de beller word verteld, dat helaas en ik krijg hier een brok van in mijn keel..... 1 heeft zelfmoord gepleegd.... En 1 heeft een poging gedaan( gelukkig mislukt) hij is zelfs zijn huis kwijt omdat ern medium vertelde dat het goed kwam.... Nee mensen een situatie kan een medium niet op lossen. Op dit moment zijn een aantal vrienden stukken aan het uit zoeken, iemand heeft alles gelogd wat het medium ilse fleur heeft verteld wat gewoon onzin is, justitie zal deze stukken binnen kort ook ontvangen. Ik vind dat men elkaar moet helpen, helpen ja en prima als er een vergoeding moet zijn, maar deze bedragen zijn belachelijk. Dit zijn zielige mensen die misbruik maken van de zwakke mensen die in de put zitten, een psygoloog is gratis, zelfs op internet kun je antwoorden vinden. Bel dus niet,doe je dit wel neem het gesprek op en doe aamgifte!

Y

Yen

20-02-2022

0

Geen

Bijna alle 0900 mediums zijn nep, oplichters. Je belt ze omdat je in de put zit, ze geven je positieve antwoorden(altijd) jagen je op kosten zo erg( en je doet het zelf) dat je leningen af moet sluiten om nog te kunnen leven. Ken helaas mensen 1 heeft er al zelfmoord gepleegd en 2 is zijn gezin kwijt, en wat zegt het medium dan? Eigenschuld. Een echt medium zou je helpen uit liefde, deze mensen zijn hier om zich zelf te helpen, hebben geen normale baan. Op deze manier hun geld verdienen? Bah ze zouden ze op moeten sluiten! Begin er niet aan, de antwoorden die je zoekt liggen in je zelf. P.s pas op voor 1 van de grootste oplichter van dit moment. I.fleur van mediums.nu zei is de baas van de site en zet zelf de reacties neer, werk samen met een medium david

O

Oplichter

13-02-2022

0

Medium astro . BE

Ik wil jullie waarschuwen; als je denkt dat je exact met de persoon praat , waarmee je denkt te praten . Dan ben je mis! Ik heb profiel foto's van mediums laten lezen ..... mediums van medoumastro. BE..... Uren ; heb ik bezig geweest om ( foto te lezen ) maar echt niets maar dan ook niets kwam binnen ...... De ziel de persoon met wie je denkt te praten = bestaat niet ! Het is niet de persoon op foto waar je mee praat! Wees aub op je hoede voor deze sites. Ik wil jullie waarschuwen dat het echt gevaarlijk kan zijn ! Je word leeggeplunderd door hun hoopje gezeik; voel je je er beter bij ..... Je betaalt en ze geven je onzin.. Je weet niet eens met wie je te maken hebt! Via Facebook Messenger kan je ook in contact komen met mediums ze geven je live lezingen en readings. Dus stop met dit walgelijk rotzooitje!

T

Thaïs De Winter

03-02-2022

0

Oplichtende robots

Wat een walgelijk zooitje. Alle "Voorspellingen" die ze hebben gedaan sloegen nergens op en kwamen niet uit. Ze draaien om alles heen en komen telkens met tegenvragen die nergens op slaan, dit om je credits bij te laten kopen. Ook hebben ze allemaal dezelfde manier van spreken en luisteren ze niet naar wat je zegt. "Ik ben heel bang die of die persoon kwijt te raken want we hebben ruzie gehad" komen ze met: "O Dat klinkt allemaal wel erg leuk in het oor" neehoor. opdoeken die handel

B

Bram Sitsen

28-12-2021

0

Fake Fake Fake

Je stelt 3 vragen in 1 chat om geen credit te verspillen. Een deed een voorspelling dat er betere tijden gingen komen waardoor ik een beter man zou zijn voor mijn vrouw en een betere vader voor mijn kinderen. Ik ben 33 ongehuwd en zo homo als de kleur roze! Ik had nog credit dus me doel was bewijzen hoe fake het was! Ik had een aantal berichten met een medium gestuurd alles heel vaag je stelt een vraag je krijgt geen antwoord maar beste Kevin weet je zeker dat je antwoord wil op die vraag kun jij dit aan? met andere woorden hebben ze al 15 a 20 credits voor jij een antwoord hebt. Ze vroeg me tussendoor veel persoonlijke vragen over mijn familie en leven hoe het financieel ging. Voor die avond sloot ik af had me buik er vol van en dacht check morgen. Ochtends bekijk ik mijn profiel en had wel 8 mediums die berichten voor me hadden. En ja hoor allemaal gebaseerd op de informatie die ik aan 1 medium had verteld met andere woorden alles word opgeslagen en samengevat wat jij verteld handig om je te blijven intrigeren. En bijna alle mediums noemen je lief mens heel on natuurlijk. Dan nog de schrijf fouten. En als je ze aanspreekt op hun fouten of gewoonweg leugens proberen ze je ineens bang te maken. Zo heeft een medium geprobeerd mij wijs te maken dat mijn vaders geest om mij heen hangt niet over kan naar de hemel door mijn verdriet wat zou kunnen hoor. Maar toen ze beweerde dat mijn vader mij kwaad wilde doen dacht ik dit gaat echt te ver. Ik wilde eigenlijk mezelf bewijzen dat deze site nep was want ik ben ook bij mediums geweest die zeker weten talent hebben. Maar deze site is eigenlijk crimineel mensen laten geloven dat overleden familie hun einde word is niet alleen slecht maar ook ziek zeker aangezien ik dat medium gezegd had dat ik bij een psychiater loop wegens mijn angststoornis dat is gewoonweg spelen met iemand zijn geestelijke gezondheid! Ik ging er sceptisch in voor onderzoek ik kwam er groen uit van misselijkheid en walging voor iedereen die daar werkt en steeds over karma heeft en beschermengelen en lichtgidsen. Wacht maar tot jullie tijd komt want GOD straft!

K

Kevin

27-07-2021

0

Fake

Fake. Recensies zijn fake. Je kan zelf ook geen recensie plaatsen. Alleen lezen. Antwoorden fake en vertaalt met Google translate. Weinig antwoord en veel tegenvragen. Daarna ongevraagde mails van andere mediums met "nieuws" die alleen te beantwoorden zijn met...jawel credits.

T

Tessa

24-05-2021

0

Oplichting

In het begin krijg je berichten waarvan je denkt oke leuk en aardig, wil wel meer weten. Maar dan begint de ellende. De berichten die je kreeg over liefde, financiele voor spoed blijken leugensbte zijn, of er word om heen gedraaid en je betaald maar weer. Iedereen die op zo'n site zit, zit in de put en hun maken daar heel handig(mis)bruik van. Ze zouden zich kapot moeten schamen. Begin er nooit aan je bespaart je een hoop ellende en geld

D

Daan

14-03-2021

0

Oplichterij

Geen 1 en al onzin ze storen ongewenst.veel bangmakerij. Ook sturen ze vaak een bericht ongevraagd en dan zeggen ze dat er wat moois aan komt als je het vraagt weten ze het niet meer wat een onzin

A

Anoniem

07-03-2021

0

Site is nep

Site is hartstikke nep, consulenten die zogenaamd 24 uur online zijn. Opeens hele rare dingen zeggen, die vertaald zijn vanuit Google translate. Of opeens een heel raar berichtje krijgen die van geen kanten klopt. Ook berichten van andere mensen krijg je opeens toe gestuurd. Ik stuur m door naar opgelicht hopelijk doen mensen dat samen met mij en kunnen zij gestopt worden anderen op te lichten.

E

Estelle

23-08-2020

1

Medium Astro

In tweede instantie zou ik willen vragen of er kan bekeken worden of wel degelijk een link bestaat tussen sbs en tv oost wat volgens mij niet klopt medium Astro rammelt aan alle kanten doe er wat laat het radar weten plus punten zijn er niet

S

sami de maeyer

10-04-2020

0

Medium Astro moet gestopt worden

Site is nep geen enkel medium is echt je credits gaan er per 5 door je stelt een vraag maar krijgt een vragend antwoord terug over zaken die niets te doen hebben met jou vraag fake boel

S

samI de maeyer

18-03-2020

1