Kromsnavel Geheimen Onthuld

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kromsnavel Geheimen Onthuld

Wil jij graag genieten van een tamme vogel? Dan is het handboek Kromsnavel Geheimen Onthuld wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit boek bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Kromsnavel Geheimen Onthuld?


Kromsnavel Geheimen Onthuld is een handboek over het tamme vogel wereldje. In het boek wordt uitleg gegeven over wat er achter de schermen van de tamme vogel wereld afspeelt. Dit doen ze zodat jij echt kunt genieten van je tamme vogel. Het is natuurlijk leuk om een huisdier te hebben. Maar het is wel belangrijk dat je goed voor het dier kan zorgen. Via de button ‘ja ik wil deze gids hebben’ is het handboek te bestellen. Vervolgens heb je voor altijd toegang tot het bijbehorende online project. Je kunt je ook in het vip gedeelte van de website begeven. Er kan dan gebruik gemaakt worden van extraatjes en updates. Deze uitgever geeft ook de boeken ‘Het Geheim van de Pratende Pagegaai’ en ‘Birdbox’ uit. Bestellingen kunnen onder andere betaald worden met Visa en Mastercard.


Wat zijn kromsnavels?


Er zijn ruim 350 soorten vogels die onder kromsnavels vallen. Een aantal voorbeelden zijn grasparkieten, valkparkieten, pyrrhura’s en amazones. Maar er zijn vele andere. Deze dieren staan bekend om het intelligente gedrag. Iedere kromsnavel heeft specifieke voedingseisen om ze goed te laten leven. Het is een slim dier en ze hebben veel aandacht en een goede opvoeding nodig. Mocht je een kromsnavel niet goed opvoeden kan deze te maken krijgen met gedragsproblemen. Een beestje kan bijvoorbeeld veel gaan krijsen, bijtgedrag vertonen of zichzelf kaalplukken. Dat wil je te allen tijde voorkomen.


Inhoud


Als je ‘Kromsnavel Geheimen Onthuld’ besteld kun je video’s uit de praktijk bekijken. Via deze video’s kun je extra toelichting, aanvulling en advies krijgen. Dit krijg je van mensen die ervaring hebben met parkieten en papegaaien. Deze deskundige personen hebben al jaren onder een dak geleefd met deze dieren. Je kunt sheets bekijken waar volgens het bedrijf waardevolle tips worden gegeven. Wat moet je bijvoorbeeld doen als je dier ontsnapt of verwond is geraakt. Miskopen zullen voorkomen worden.


Privacybeleid


Er wordt waarde gehecht aan privacy van klanten en website bezoekers. Dit komt tot uiting in de ‘privacy policy’. Dit beleid staat beschreven op de website. Mocht je hier meer informatie over willen hebben is het verzoek om een e-mail te sturen. Op de privacypagina wordt aangegeven hoe er met informatie wordt omgesprongen en wat er bijvoorbeeld gebeurt met de gegevens die je invult. Ook hoe er met een IP-adres en type browser wordt omgegaan.


Extra informatie


Mocht je een aankoop doen via de site ga je akkoord met de algemene voorwaarden. De op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Betalingen kunnen online via de aangeboden betaalwijzen verricht worden. Nadat de betaling is ontvangen is de bestelling definitief gemaakt. Vervolgens wordt het product digitaal per e-mail aan je verzonden. Gedane bestellingen mogen niet geannuleerd worden. Er kan geen retourrecht uitgeoefend worden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Kromsnavel Geheimen Onthuld? Oftewel heb jij het handboek al gelezen? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij er profijt van gehad? Is jouw vogel tam en gedraagt deze zich goed? Laat het weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)