Hairless Laser Clinics

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hairless Laser Clinics

Zoek jij een bedrijf dat haar pijlen richt op het verlenen van digitale media oplossingen aan personen wereldwijd? Wellicht is Hairless Laser Clinics voor jou wel een ideaal bedrijf. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is Hairless Laser Clinics?

 


Hairless Laser Clinics is een bedrijf welke zich richt op het definitief & pijnloos ontharen doormiddel van een laserbehandeling. Dit bedrijf richt zich op vrouwen en op mannen.  


Tarieven en contactmogelijkheden

 


Dit ontharingsbedrijf laat via haar website weten dat ontharen met laser iets is wat in de toekomst veel irritatie, geld en tijd zal besparen. Desondanks wordt er door veel dames en heren van afgezien, vanwege het feit dat ze er van overtuigd zijn dat de kosten van definitief ontharen erg hoog liggen. De medewerkers van Hairless Laser Clinics communiceren online dat dit reuze meevalt. Want, zeggen ze, het bedrijf biedt enorm schappelijke prijzen aan en het is zelfs mogelijk om nog meer korting te bemachtigen. Deze korting krijg je middels een speciaal pakket van 6 behandelingen. Dat is de reden dat de kosten van definitief ontharen soms veel lager ligt dan men in het algemeen denkt. Alle prijzen voor een laserontharing behandeling worden in euro's vermeld en zijn inclusief BTW.  


Wetenswaardigheden

 


Mocht je een behandeling bij dit bedrijf willen ondergaan dan moet dat volgens afspraak. Het is zo dat afspraken ten minste 24 uur van te voren moeten worden afgezegt, als je toch niet kunt komen. Mocht je dit niet doen dan is Hairless Laser Clinics genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Het is zo dat de pakketprijzen van Hairless Laser Clinics 6 behandeling bevatten en waarvan je er vijf moet betalen. Bij een pakket kun je ook een afspraak maken voor een termijnbetaling.  


Voordelen

 


Het bedrijf heeft een ontharingsklinkiek in Alkmaar en Almere. In deze ontharingsklinieken worden diverse diensten aangeboden. Zo kun je er een gratis consult krijgen. Tijdens dat intake gesprek kun je de medewerkers ontmoeten en als je de kliniek verlaat heb jij wel een idee of permanente ontharing iets voor jou is. Hairless Laser Clinics stelt op haar website dat er pijnloos onthaart wordt omdat er goede kwaliteit apparatuur wordt gebruikt. Het is een pijnloze laserontharing waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van medicatie of voorbehandeling. Als je klaar bent is er echt een permanent resultaat. Daarnaast worden er op de website van Hairless Laser Clinics nog meer voorbeelden gegeven. Na de behandeling is er volgens het bedrijf geen hersteltijd nodig. Er wordt ook aangegeven dat het gebied waar je behandelt bent normaal aanvoelt. Je kunt volgens Hairless Laser Clinics na de behandeling meteen weer het dagelijkse leven oppakken.  


Wat zijn de klantervaringen bij Hairless Laser Clinics?

 


Ben je klant bij Hairless Laser Clinics? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat jouw bevindingen zijn bij Hairless Laser Clinics. Door je visie te delen op deze pagina help je mensen een goede beslissing te nemen. Moeten zij wel of niet een behandeling doen bij dit bedrijf. Wat kunnen zij verwachten?  Hoe heb jij eigenlijk de samenwerking ervaren? Is dit een bedrijf waar je vaker naar toe gaat? Jouw mening is ontzettend veel waard. We zouden het enorm fijn vinden als jij een review over dit bedrijf geeft. Mede door jouw input kan NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke reviewsbedrijf van Nederland blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)