FC Urban

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

FC Urban

Ben je op zoek naar een voetbalclub waar je flexibel een potje voetbal kunt spelen? Heb je geen zin in een verre uitwedstrijd bij een standaard voetbalclub? Speel je liever dichtbij huis een potje voetbal? Wellicht is FC Urban voor jou de uitkomst. Lees via NederlandReview wat mensen van FC Urban vinden. Op basis van hun bevindingen kun je overwegen om te gaan voetballen bij FC Urban.


Over FC Urban


FC Urban is een club waar je kunt voetballen als het jou uitkomt. Alles wordt door FC Urban geregeld. Je speelt vijf tegen vijf op verschillende locaties. Je hebt geen vast team nodig. De club maakt het mogelijk om te voetballen op verschillende locaties dicht in de buurt. Door FC Urban kun je voetballen met oude bekenden of met nieuwe vrienden. Mocht je het systeem van FC Urban eerst uit willen proberen is dat mogelijk. De eerste wedstrijd speel je namelijk gratis mee. Mocht er een potje niet doorgaan kun je meedoen met FootCamp. Dit is een training.


De dienstverlening van FC Urban richt zich op het moment van schrijven op de steden Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Hoorn, Den Haag, Londen, Haarlem, Amersfoort en Eindhoven.


Aanmelden


Mocht jij je willen aanmelden voor een potje voetbal dan werkt het als volgt. In eerste instantie ga je naar fcurban.nl. Als je hier bent aangekomen dan zoek je het programma op. FC Urban maakt op iedere maandag een planning voor een week vooruit. Mocht je er iets leuks tussen zien dan druk je eenvoudig op de 'ik doe mee' knop. Op het moment dat je dit hebt gedaan verschijn je op de site van het bedrijf Eventbride. FC urban werkt samen met deze partij. De pagina waar je op uitkomt toont onder meer de spot en welke ondergrond jouw gekozen locatie heeft. Mocht je na het doornemen van de informatie op de pagina willen meedoen dan kan dit. Je klikt dan op registreren.


Vanaf dat moment kun je de kiezen hoeveel tickets je afneemt. Je kan dus meerdere tickets afnemen als jij met je vrienden komt. Je moet dit wel even bij FC Urban aangeven. Dit kun je doen via de groene chatbox op de site van FC Urban. De reden dat je dit moet doorgeven is omdat er dan rekening gehouden kan worden bij het samenstellen van de teams. Als laatste handeling klik je op bestellen en dan heb je je plekje gereserveerd. Aan het bestellen van de tickets zijn geen kosten verbonden. Voor de gehele aanmeldprocedure neem je een kijkje op de speciale pagina van FC Urban.


Abonnementen en contact opnemen


Nadat je een keer gratis hebt meegedaan kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten. Je kunt kiezen voor het smart abonnement. Deze kost € 9,99 per maand, je kunt onbeperkt voetballen, hebt toegang tot statistieken en betaald per maand. Je kunt het abonnement na zes maanden maandelijks opzeggen. Je zou ook voor een FLEX abonnement kunnen kiezen. Het abonnement geeft toegang tot statistieken, je betaald per maand, je kunt voor onbepaalde tijd voetballen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kunt via WhatsApp en E-mail contact opnemen met FC Urban. Voor WhatsApp dien je een bericht te sturen naar +31 (0)6 54172222. Het mailadres dat je kunt gebruiken is kees@fcurban.nl.


Klantervaringen bij FC Urban


Ben je toevallig al klant bij FC Urban? We zijn enorm benieuwd wat jij van de dienstverlening van dit bedrijf vindt? Speel je regelmatig een potje voetbal met FC Urban? Zou je andere mensen aanbevelen om in zee te gaan met FC Urban? Laat je mening achter via FC Urban. Door jouw input maken andere mensen goede beslissing. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)