Een Veilig Gevoel

7.5

Bestellen

7.8

Service

7.7

Prijs

7.7

Levering

70.6%

Zou hier weer kopen

Een Veilig Gevoel

Ben je op zoek naar een beveiligingssysteem voor je huis of onderneming, maar is het aanschaffen van een geheel alarmsysteem voor jou geen optie? Misschien is het abonnement van Een Veilig Gevoel dan wel de oplossing. Je kunt als klant van het beveiligingsbedrijf gebruikmaken van alle beveiligingssystemen en betaalt gewoon per maand een vast bedrag. Wil je meer weten over de ervaringen van hun klanten met de alarmsystemen? Lees dan op NederlandReview hun beoordelingen. Je weet dan zeker dat de beveiliging van Een Veilig Gevoel betrouwbaar en echt veilig is. Bekijk de onafhankelijke reviews en je weet altijd wat je van het abonnement kunt verwachten.


Over Een Veilig Gevoel

Het idee voor Een Veilig Gevoel werd in 2010 ontwikkeld door het team van Fritsz Meer Automatiseringen. Er kwam een vraag binnen van een klant die zijn vakantiehuis in buitenland op afstand wilde beveiligen met camera’s. Bovendien had de klant ook de wens om dit te doen aan de hand van een abonnement. Vanuit deze wens werd uiteindelijk in 2011 het bedrijf Een Veilig Gevoel geboren voor particulieren en ondernemingen. Met het maandelijkse abonnement bepaalt de klant zelf welke beveiligingsmiddelen zij willen gebruiken voor hun huis, winkel of kantoor. Je betaalt zo nooit te veel.Zo kun je geld besparen met Een Veilig Gevoel!


Diensten Een Veilig Gevoel

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de beveiliging van je huis bij Een Veilig Gevoel. Je kunt zelf beslissen welke diensten jij wilt gebruiken. Je kunt kiezen voor:
-    De camerabeveiliging
-    Het Alarmsysteem
-    De toegangscontrole
-    Een AED
-    Een mistgenerator
-    De Deurintercom


Waarom Een Veilig Gevoel?

Het beveiligingsbedrijf wil klanten met hun voordelen graag overtuigen om voor hun diensten te kiezen. Ze hebben alle voordelen dan ook op een rijtje gezet. Ten eerst is Een Veilig Gevoel een gecertificeerd beveiligingsbedrijf bij KIWA en VEB. Ten tweede wordt de installatie, service en onderhoud geheel geregeld door het bedrijf. Hier zijn voor klanten geen extra kosten aan verbonden. Ten derde betaal je elke maand een vast bedrag. Ten vierde wordt de kans op diefstal en een overval beduidend verkleint hierdoor is de bescherming van je personeel, eigendommen en jezelf gegarandeerd. Ten vijfde zijn de systemen van Een Veilig Gevoel gebruikersvriendelijk en voor iedereen toegankelijk.


Klantenservice Een Veilig Gevoel

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van het beveiligingsbedrijf. De snelste manier echter is de LiveChat op de website. Je kunt hier direct al je vragen stellen. Voor klachten kun je ook gebruikmaken van de chat, maar het is ook mogelijk om te bellen op het telefoonnummer. Verder is er een contactformulier en e-mailadres te vinden waar je gebruik van kunt maken als de chat offline is en de klantenservice telefonisch niet bereikbaar is. Het is ook mogelijk om via Social Media contact op te nemen. Je kunt Een Veilig Gevoel namelijk volgen op Facebook en Twitter.


Schrijf een review over Een Veilig Gevoel!

Vertel andere klanten over jouw ervaringen met het beveiligingsbedrijf en schrijf een review! Is het abonnement duur? Zijn de alarmsystemen betrouwbaar? En geeft het bedrijf je echt een veilig gevoel? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij de beveiligingssystemen van Een Veilig Gevoel aanraadt.


Zijn de alarmsystemen veilig? Is de camerabeveiliging betrouwbaar? En is de beveiliging duur? Lees hier reviews en ervaringen over Een Veilig Gevoel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Alarmsysteem

Service is zo belangrijk! Als ik midden in de nacht een probleem heb, jullie me die nacht nog helpen met noodoplossing en de volgende ochtend het probleem echt oplossen voel ik me veilig! Dank je wel team EVG!

A

Anne de Jong

04-04-2022

0

Camera- en alarmbeveiliging

Voel me ontzorgt! De flexibiliteit van de supportafdeling is echt geweldig. We hebben de oplevering paar keer moeten wijzigen omdat we met zieken te maken hadden, maar jullie (met name Martijn) hebben er toch alles aan gedaan zodat we klaar stonden bij opening! Bedankt!

A

Anoniem

07-03-2022

0

alarmsysteem met camera beveiliging

Ben tevreden klant bij een veilig gevoel. In de corona tijd heeft men met mij meegedacht. Ook na de heropening werden mijn systemen kosteloos gecheckt. Dank voor de service!

E

Erik

24-02-2022

0

Beveiliging camera

Oplichters zijn het,goedkope camera plaatsen die totaal niet aan de verwachtingen doet, sinds de camera hangt alleen maar problemen en gezeik,bel je het kantoor wordt je van het kastje naar de muur gestuurd,komen niet met een oplossing, inmiddels hangt er geen camera meer,maar wel aanmaningen sturen,mafkezen zijn het

R

Ricardo Geurts

16-09-2021

0

Compleet beveiligingssysteem

Uitstekend geadviseerd over de te treffen beveiligingsmaatregelen op het gebied van alarm-, camerabeveiliging en toegangscontrole. Professionele medewerkers en goede communicatie/installatie. Echte aanrader!

B

Barry

16-08-2021

0

Abonnement alarmsysteem en camera’s

Ik ben al een aantal jaar klant van Een Veilig Gevoel. Erg tevreden over de scherpe camerabeelden. Snelle en fijne communicatie met het bedrijf. Aanrader

J

John

13-08-2021

0

Camera

Fijne service en professionele monteurs. Erg tevreden en zeker aan te raden wanneer je opzoek bent naar goede beveiliging voor je bedrijf!

A

Anja

13-08-2021

0

Camera

Fijne camera's en goed alarm. Systeem doet wat het moet doen. We worden altijd naar tevredenheid geholpen door het professionele team EVG.

E

Ellen de Boer

12-08-2021

0

Alarm en camera

Vieze oplichters, hebben mij een contact aangesmeerd van 5jr. 100,- voor 2 camera’s en 100,- voor alarm per maand keer 5jr is gewoon 12000,- voor die rommel. Mensen trap er niet in. Heb er zoveel spijt van

L

Logan’s Pub

26-04-2021

1

Professioneel en fijne service

Al jaren een tevreden gebruiker van de diensten van Een Veilig Gevoel. Professionele monteurs en erg fijne service en communicatie verloopt soepel. In tegenstelling tot sommige reviews hieronder, wat mij erg verbaast, raad ik de diensten Een Veilig Gevoel zeker aan voor je bedrijf!

K

Kristina Mouradian

20-08-2020

0

Camera / alarm

Werken samen met een andere partij voor de lease, GRENKE. Klantonvriendelijk, hoge verzekeringskosten en komen afspraken niet na. Erg omslachtig. Twee contracten dus. Wil je van GRENKE af, dan zou dat eventueel kunnen, de sales afdeling van Een Veilig Gevoel komt dan een verkooppraatje houden en kunnen het contract van GRENKE voor je afkopen, maar, dan wel meteen een nieuw langdurig contract bij Een Veilig Gevoel afsluiten, ja want ze moeten de kosten van de afkoop toch ergens vandaan halen? Helaas krijgen wij bij Een Veilig Gevoel een minder veilig gevoel. Wij stappen over naar een andere partij, zodra dit kan. Voor een ieder die Een Veilig Gevoel, GRENKE overweegt. Kijk a.u.b. even verder, er zijn tig goede bedrijven waar je betrouwbare beveiliging voor een prima prijs kunt aanschaffen.

W

W. Marisveld

23-01-2020

0

Camera

Komt afspraak van snelle reparatie niet na duurt 3 weken. En zet er geen vergoeding tegen over stuurt alleen de deurwaarder als jeniet betaald

F

Faj peters

29-08-2019

0

AED

We hebben het nog niet hoeven te gebruiken gelukkig, maar het feit dat we een AED in onze winkel hebben hangen geeft ons veel rust. Een Veilig Gevoel zorgt met het jaarlijks onderhoud ervoor dat de AED het doet als dit nodig is voor een vast bedrag per maand. Helemaal top!

D

Daniella Overgaag

17-07-2019

0

Altijd zicht op bedrijf

Wij hebben camera's van een veilig gevoel. Ik ben erg blij met de kwaliteit van de beelden en de app waardoor ik altijd mijn bedrijf in de gaten kan houden.

D

Daniel Stoop

23-05-2019

0

Fijne service

Het systeem was snel en vakkundig geinstalleerd door betrouwbare monteurs. Ik kreeg hier een goed gevoel bij. Ook kan ik ze altijd bellen en ze lossen alles snel op. Ik ben tevreden.

T

Timothy van der Spek

06-03-2019

0

Prima beveiliging

Voordat wij camera's hadden van Een Veilig Gevoel, zijn we meerdere keren bestolen. Nu we beveiliging hebben is dit niet meer gebeurd! Hier zochten we naar! We betalen hier een maandbedrag voor waardoor we niet voor kosten achteraf komen te staan. Helemaal top!

S

Saskia Pol

04-03-2019

0

Opgelicht

Veilig gevoel maakt niet waar wat ze verkopen. De camera's die ze leveren zijn niet toereikend voor het doel. Toezeggingen en afspraken die ze doen voor verbetering komen ze niet na.

M

Menno Hendriks

15-08-2018

0