Eelway

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Eelway

Zoek jij een bedrijf waar je probleemloos je bagage in beheer kunt brengen? Wellicht is Eelway voor jou wel een ideaal bedrijf. Lees wat de klantervaringen zijn bij Eelway.  

Wat is Eelway?

 

Eelway is een bedrijf dat zich richt op het beheer van bagage. Het bedrijf stelt haar partners en klanten een innovatie en alles-in-één platform te bieden. Achterliggende gedachte hiervan is dat reizers een complete kwaliteitservaring geboden kan worden. Eelway verzorgt bagage opslag in meer dan 400 steden wereldwijd. Het gaat hier om bagage verzending van deur tot deur over de hele wereld. De service van Eelway stelt 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar te zijn.  

Mogelijkheden

 

Je kunt verschillende 'pakketten' bij het bedrijf boeken. Zo kun je voor € 10,- de Luggage storage deal aangaan. Deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Je laat je bagage veilig achter in meer dan 400 steden wereldwijd. Je kunt bagage en eigendommen ophalen wanneer je maar wilt.
Een andere pakket is het 'Luggage shipping' pakket. Dit is dienstverlening waarbij je reisbagage van deur tot deur wordt afgeleverd. Je spullen worden vanaf elke locatie door de hele wereld opgehaald en je reist zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de bagage. Het bedrijf stelt dat het een snelle service is. De kosten voor 'Luggage shipping' zijn € 10,-. Voor meer informatie en details verwijzen we je naar de website van Eelway. Daar staat namelijk meer informatie over de desbetreffende dienstverlening beschreven.  

Voordelen Eelway

 

Het bedrijf stelt dat er aan het bedrijf jaarlijks meer dan 100.000 stuks aan bagage wordt toevertrouwd. Volgens het bedrijf is je bagage altijd verzegeld en verzekerd. De klantenservice is zeven dagen per week beschikbaar en de medewerkers spreken Engels. Je kunt volgens het bedrijf eenvoudig boeken. Je kunt een bestelling cancelen of veranderen zonder dat je extra kosten dient te betalen. Je kunt je bagage bij het bedrijf vertrouwd achterlaten. Je kunt je bagage eenvoudig oppikken wanneer je wilt en waar je wilt.  

Bagage beleid luchtvaartmaatschappijen

 

Er wordt door het bedrijf aangegeven dat voordat je per vlucht reist op de hoogte dient te zijn van het bagage beleid van de luchtvaartmaatschappij. De toegestane hoeveelheid bagage verschilt immers per luchtvaartmaatschappij. Mede vanwege deze achterliggende gedachte wil het bedrijf je helpen door alle informatie te verstrekken over het bagage beleid van de grote luchtvaartmaatschappijen. Het bedrijf stelt op de hoogte te zijn van beperkingen en toeslagen, maar ook van alle verboden objecten in de handbagage of ingecheckte bagage. Onder toegestane handbagage wordt de handbagage verstaan die je als reiziger het vliegtuig mee mag in nemen.  

Welke klantervaringen zijn er bij Eelway?

 

Ben jij al klant bij Eelway? We zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door jouw visie te delen help je enorm veel mensen een weloverwogen keuze te maken. Moeten zij wel of niet in zee gaan met Eelway? Welke diensten heeft Eelway eigenlijk voor jou verleend? Hoe is deze service verlopen? Ga je in de toekomst vaker gebruik maken van de diensten die door Eelway worden verleend? Jouw mening is ons ontzettend veel waard. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je ervaringen over dit bedrijf deelt op deze pagina. Mede door jouw inbreng kunnen we bij NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke platform van de wereld blijven. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook