Easly.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Easly.nl

Zoek je een website waar je online gezondheidstesten kunt bestellen? Dan is Easly.nl wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit platform en bijbehorend bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Easly.nl?


Via Easly.nl kunnen online gezondheidstesten worden besteld. Ze geven aan het als een missie te zien om mensen gezond te laten leven. Dit doen ze door grip en inzicht in gezondheidssituaties te geven. Ze willen dat medische informatie en advies voor alle mensen toegankelijk zijn. Via dit platform kunnen allerlei testen besteld worden. Deze zijn in te delen in lifestyle, gezondheid, covid en soa. Er wordt aangegeven dat veiligheid hoog in het vaandel staat. Dit heeft bij hun een hoge prioriteit. Persoonlijke gegevens en medische informatie worden beschermd. Deze worden nooit met derden gedeeld.


Bestelling


Heb je je bestelling niet ontvangen? Dat vinden ze bij deze organisatie dan erg vervelend. Het verzoek is om in deze situatie contact op te nemen met de klantenservice. Er wordt dan uitgezocht waar er iets is misgegaan. Ongebruikte testen kunnen binnen 5 werkdagen geretourneerd worden. Kosten voor een retour komen voor rekening van de consument. Er wordt aangegeven dat retourneringen direct verwerkt worden. Je zal dan het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort krijgen. Je moet dan wel aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo mag een testkit bijvoorbeeld niet zijn opengemaakt. De sticker op een verpakking moet intact zijn. Momenteel worden de producten alleen binnen Nederland verzonden. Jouw test wordt verstuurd via transportbedrijf PostNL.


Persoonlijk Dashboard


Als je je registreert krijg je een persoonlijk dashboard. Daar worden alle gegevens voor jou inzichtelijk gemaakt. Uitslagen en testen worden weergegeven in speciale grafieken. Dit is inclusief medische interpretatie. Er worden ook adviezen van artsen gegeven. Als er afwijkingen of tekorten zijn zal je daarover geïnformeerd en geadviseerd worden. Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je die stellen. Binnenkort kan er gebruik gemaakt worden van een EaslyVideoCall functie. Dan kun je een arts gelijk aan de lijn krijgen. Dit kan irritatie schelen zoals lange wachttijden en afspraken op vervelende tijden. Voordeel is dat je grip op je gezondheid houdt.


Laboratoria


Er wordt gewerkt in 2 laboratoria. Deze zijn beide ISO-gecertificeerd. Volgens dit bedrijf beschikt ieder laboratorium over eigen analyseapparatuur. Deze apparaten kunnen via je bloed ‘bodyfacts’ bepalen. De artsen die hier werken zijn BIG-geregistreerd.


Bewaren testen


Er wordt geadviseerd de testen te bewaren bij een temperatuur die ligt tussen de 2 en 30 graden Celsius. Het is niet goed om een test in het zonlicht neer te leggen. Om een test uit te voeren heb je een testkit, werkende internetverbinding en camera nodig. Testen kunnen zowel op een tablet, laptop of mobiele telefoon uitgevoerd worden. Voor het uitvoeren van een onderzoek hoeft geen app gedownload te worden. In de bevestiging van de afspraak ontvang je een link naar de online test. Heb je geen bevestiging binnen gekregen van de afspraak? Dan is het raadzaam om bij je ongewenste mail te kijken. Heb je daar ook niks ontvangen? Dan moet je een e-mail sturen naar de klantenservice. Het e-mailadres dat je moet gebruiken is klantenservice@easly.nl.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij Easly.nl? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Heb jij hier testen afgenomen en is dat goed gegaan? Ben je in contact geweest met een van de medische specialisten? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)