Brookz

8

Bestellen

7.6

Service

8

Prijs

8.4

Levering

70%

Zou hier weer kopen

Brookz

Wanneer je je bedrijf wilt verkopen of een bedrijf wilt kopen, dan kun je terecht op www.Brookz.nl . Je kunt als verkoper anoniem een verkoopprofiel plaatsen en als koper kun je reageren op deze verkoopprofielen. Op deze manier faciliteert Brookz als onafhankelijke partij de communicatie tussen kopers en verkopers in de bedrijfsovernamemarkt. Op het platform zijn ruim 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs actief. Zij betalen allemaal een vast bedrag en weten dus waar ze mee af zijn.


Over Brookz

Brookz is het grootste overnameplatform met het meest complete aanbod van bedrijven & participaties van Nederland. Brookz biedt een database met bijna 1.000 profielen van ondernemingen die in de verkoop staan. Deze profielen worden beheerd door de ondernemers of hun adviseurs. Ook nagenoeg alle bedrijfsovernamemakelaars zijn klant bij Brookz. Ook zij plaatsen hun aanbod op www.brookz.nl. Personen die een bedrijf willen kopen (of willen investeren) plaatsen een Zoekprofiel.


Diensten

Bij Brookz kun je een bedrijf in de verkoop zoeken. Via de homepage kun je een zoekterm invoeren en/of de filterfunctie gebruiken op basis van omzet, regio en sector. Op die manier vind je de voor jou relevante bedrijfsprofielen. Het profiel is een beschrijving van de onderneming (ongeveer ter grootte van een a4tje). Onderaan het profiel kun je door middel van een ‘reactiebox’ een reactie versturen naar de eigenaar van het profiel. Zo leg je het eerste contact. Brookz garandeert dat alle bedrijven op www.brookz.nl nog beschikbaar zijn en dat je binnen drie werkdagen reactie krijgt van de verkopende partij. 
Ook organiseert Brookz twee keer per jaar de Nationale Overname Dag (www.nationaleovernamedag.nl) . Dit is een event voor ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen. Ondernemers leren door middel van workshops en door te netwerken van ervaren ondernemers en adviseurs. Daarnaast wordt twee keer per jaar het Brookz magazine verstuurd naar alle ondernemers, investeerders en adviseurs in het Brookz netwerk. Brookz schrijft over strategische onderwerpen die van belang zijn voor ondernemers, zoals groei, financiering en fusie & overname.


Zelf een bedrijf verkopen

Bij Brookz kun je jouw onderneming anoniem in de verkoop zetten. Je kunt gemakkelijk en snel het profiel plaatsen. Daarnaast is onze klantenservice altijd bereikbaar en bereid om u te helpen. Na het uploaden wordt het profiel gevalideerd en staat het profiel ‘live’ zichtbaar. Ook brengen wij het door middel van onze slimme matching en onze wekelijkse nieuwsbrief onder de aandacht bij de juiste potentiele kopers.


Zelf een bedrijf kopen

Als koper kun je met een account onbeperkt op alle profielen reageren. Ook kun je een zoekprofiel plaatsen en verkopers op dit profiel laten reageren. 


Nieuwsbrief

Op www.brookz.nl kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van het actuele bedrijfsaanbod. 


Vragen / opmerkingen

Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kunnen klanten altijd contact opnemen met de klantenservice van Brookz. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 020 303 8730. Ook kunnen ze mailen naar info@brookz.nl.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Administratiekantoor verkocht via Brookz

Mooi platform en relatief goedkoop om een bedrijf te plaatsen, afhankelijk van het pakket wat je kiest. Het administratiekantoor van mijn man kreeg binnen een mum van tijd veel reacties van serieuze partijen. Na een aantal maanden hebben we verkocht aan een partij met grote tevredenheid! Een aanrader

M

Mandy

26-09-2023

0

Premium membership

Snel in contact gekomen met de ondernemer zelf van een te koop staande webshop. Nu al een deal gemaakt. Goede ervaring voor mij!

R

Rick

26-09-2023

0

Toegang tot platform

Het platform ziet er op zich prima uit maar de service en verkooppraktijken zijn niet best.

R

Rab

04-09-2023

0

Premium abonnement

Wat een waardeloze partij is Brookz.nl zeg. Ik wilde een half jaar kijken welke partijen zich op dit platform aanbieden. Ik vond de kwaliteit matig en keek er niet meer op. Totdat ik opeens een factuur kreeg voor een nieuwe periode van een half jaar. Toen ik hierover contact opnam kreeg ik te horen, dat in de algemene voorwaarden staat dat het stilzwijgend wordt verlengd. Hier viel niet over te praten, ik moest kortweg gewoon beter opletten. Het premium account waarvoor ik moest blijven betalen, was inmiddels wel inactief.

B

Bas

04-04-2023

1

Brookz

Bedrijf verkocht via Brookz.

N

Niels

10-01-2023

0

Brookz

Brookz heeft ons een aantal min of meer serieuze overnamekandidaten opgeleverd. Toch twee punten van kritiek: - Om te voorkomen dat Brookz je abonnement automatisch verlengt voor nog eens een half jaar, moet je *zes weken* voor het einde van je abonnement opzeggen. Geen coulance als je een dag later bent. Klantvriendelijk? Ik dacht het niet! - De website is waardeloos. Het aanmaken van een advertentie is een erg onduidelijk proces, waarbij je velden zonder duidelijke omschrijving in moet vullen, op basis waarvan een medewerker bij Brookz de daadwerkelijke advertentie opstelt. Zonder dat daar nog een controle slag gedaan kan worden. Chaotisch en inefficiënt.

F

Frank

29-12-2021

1

Groot platform

Grootste en meest complete aanbod van bedrijven & participaties. Op het overnameplatform worden zowel bedrijven aangeboden als bedrijven gezocht.

T

Thijs

21-09-2018

0

Brookz

Zowel de website als de medewerkers van Brookz zijn zeer klantvriendelijk. Ze zijn gericht op het verlenen van een goede dienstverlening voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen of mensen die een bedrijf willen kopen.

M

Mats de wit

21-09-2018

1

Brookz

Brookz faciliteert het contact tussen koper en verkoper. Dit vernieuwende concept maakt het mogelijk een onderneming online te (ver)kopen.

W

Wessel Kruijer

21-09-2018

0

Als je op zoek bent naar

Als je op zoek bent naar een bedrijfsovername is dit platform en zijn netwerk absoluut een aanrader!

G

Guido van Strien

10-07-2018

0