Amberscript

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Amberscript

Ben jij op zoek naar een bedrijf welke diensten verleend op het gebied van ondertiteling en transcriptie? Dan is Amberscript wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Amberscript?


Amberscript is een transcriptieservice in Amsterdam. Deze onderneming stelt voor slimme transcriptie en ondertiteling te zorgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van artifical intelligence en menselijke inzet. Een andere dienst die wordt verleend is het toegankelijk maken van audio. Op de site wordt gedetailleerd beschreven hoe een en ander in werking gaat. Met deze vertaalservice kun je heel veel mensen tegemoetkomen, waaronder slechthorenden en doven. Zo houdt een bedrijf zich aan de regels die gelden voor digitale toegankelijkheid. Digitale toegankelijkheid wil zeggen dat alle mensen, ook personen die een functionele handicap hebben, op dezelfde wijze toegang hebben tot digitale content. Podcasts en video's worden veel ingezet in het onderwijs. Ook neemt de populariteit ervan toe in de entertainmentbranche.


Transcriptie en ondertiteling


Via transcriptie kan je audio- en videobestanden omzetten naar tekst. Kies je voor de transcriptieservice? Dan kun je volgens dit bedrijf gemakkelijk ‘clean read’ of woordelijke transcripten genereren. Dit is beschikbaar in 39 verschillende talen. Bestanden kunnen naar eigen zeggen eenvoudig beoordeeld worden. Dit kan tot op de minuut nauwkeurig. Informatie kan gedeeld, aangepast en gepersonaliseerd worden. Dit gebeurt in een Cloud omgeving die erg veilig is.


De ondertiteling kan toegevoegd worden aan video’s. De inhoud kan op deze wijze voor meer mensen toegankelijk gemaakt worden. Je kunt hiermee nieuwe doelgroepen bereiken. Je doet dit met captions en ondertiteling in 16 talen. Door te ondertitelen kunnen projecten sneller afgerond worden. Dit gebeurt met behulp van slimme technologie. Volgens deze onderneming gaat het om honderd procent nauwkeurige ondertiteling. Dit is inclusief alignment van audiosynchronisatie en tekst.


Voordelen


Op de website van Amberscript worden voordelen van een samenwerking met dit bedrijf beschreven. Snel, nauwkeurig en gemakkelijk zijn de sleutelwoorden. Het is mogelijk om een tekst binnen luttele minuten te bewerken. Een andere optie is om de professionele mensen van dit bedrijf het werk te laten doen. Heb je iets snel nodig? Dan kun je een spoedbestelling aanvragen. Jij ontvangt honderd procent kloppende transcipties en ondertiteling. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door kwaliteitscontroles en native speakers. Er zijn integraties beschikbaar waarmee je simpel workflows kunt opzetten en aanpassen. Ze zijn ISO gecertificeerd waardoor je in goede handen bent.


Bedrijfsoplossingen


Er worden diverse bedrijfsoplossingen aangeboden. Aangegeven wordt dat je jouw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen. Dit doe je door ‘spraak-naar-tekst’ oplossingen. Als je interesse hebt kun je een offerte op maat ontvangen. Vaak worden er volumekortingen aangeboden. Productiviteit van personeel kan verhoogd worden door specifieke licenties. In een workflow kunnen (aangepaste) spraakherkenningsmodellen geïntegreerd worden. Er kan verbinding gemaakt worden met taalmodellen of door samen te werken met een aangepast model. Heb je vragen of wil je offertes opvragen? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Dit kun je telefonisch doen of door een e-mail te sturen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Amberscript? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Op welke manier heb jij met dit bedrijf samengewerkt? Heb je profijt gehad van de producten/diensten? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform objectief en onafhankelijk kan blijven.


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)