AirHelp

2.6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

20%

Zou hier weer kopen

AirHelp

Het kan heel vervelend zijn als er iets met je vlucht gebeurt. Misschien stijg je echt veel te laat op of kun je om wat voor een soort reden dan ook helemaal niet mee. AirHelp kan je hierbij vast wel helpen. Maar wat zullen ze precies voor je kunnen betekenen? Zal je echt zo makkelijk kunnen kijken of jij in aanmerking komt voor compensatie? Zullen ze wel eerlijk zijn over de vergoeding die jou misschien kunt verwachten? Hoe zal je er met een uitslag van AirHelp juridisch voorstaan? En zal de klantenservice van AirHelp je wel kunnen helpen als je jouw vlucht er niet tussen ziet staan? Alleen mensen die hun vlucht wel eens via AirHelp hebben opgezocht kunnen je hier wat meer over informeren. Lees hun reviews om een aardige indruk van dit bedrijf te krijgen. Hun cijfers, ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien of AirHelp iets voor jou zou kunnen betekenen.


Over AirHelp

AirHelp is een dienstverlener die je kan helpen om je vlucht te bekijken. Wat ze precies doen is dat ze kunnen zien of je compensatie kunt krijgen voor iets wat er mis is gegaan tijdens je vlucht. Er kan immers wel eens iets mis gaan wat helemaal niet jouw schuld is. Zo ben je misschien prima op tijd ingecheckt en al maar ben je overboekt en kun je alsnog niet mee. Of misschien vertrekt jouw vliegtuig wel meer dan een uur te laat vanwege technische problemen en mis je daardoor je aansluiting of een belangrijke afspraak met iemand in het buitenland Het kan ook zijn dat je vlucht door die technische problemen of iets anders helemaal niet vertrekt. En misschien hebben ze je bagage wel verloren ondanks dat je zeker weet dat je die goed gelabeld en aangemeld hebt. Hoe dan ook, zij kunnen je dus laten zien of jij vanwege vertraging of een gemiste vlucht compensatie kan krijgen.
Diensten van AirHelp

Je kunt via de website van AirHelp dus gemakkelijk controleren of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Je hoeft alleen maar je vluchtgegevens in te vullen. Ze willen graag weten van welke luchthaven je (uiteindelijk niet) bent vertrokken en wat je eindbestemming was. Je vluchtnummer kan ook erg handig zijn om je vlucht op te zoeken. Aan de hand van de gegevens van het vliegtuig en de vlucht zelf zullen zij dan kijken of de vliegtuigmaatschappij je geld schuldig is. Mocht dat zo zijn dan regelt AirHelp de rest en kun jij gewoon rustig wachten tot je van AirHelp het geld ontvangt. Er is nog wel een AirHelp klantenservice voor het geval er toch iets mis lijkt te gaan.


Klachten, Complimenten en Tips voor AirHelp

Heb jij je vlucht al eens gecheckt via AirHelp? Dan horen wij graag wat jij van deze website vind. Is de website makkelijk en toegankelijk? Hoe lang duurde het voor ze je het geld stuurden dat de vliegtuigmaatschappij je schuldig was? En was er een AirHelp klantenservice om je te helpen als je iets niet helemaal kon volgen? Laat je eigen AirHelp review achter en vertel ons wat jouw mening over deze website voor vluchten is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

AIRHELP - CLAIM SUPPORT

Very slow response time - no feedback - no help - claim closure without any explanation Papers are signed but the name is not filled in ... so they cannot make the link? They ask that our sons of 2 and 5 write the name themselves???? VERY unprofessional company

L

lex van hende

12-10-2023

0

AirHelp Plus

Ik heb vooraf betaald voor Airhelp Plus, dan krijg je volgens hun volledig gratis hulp ingeval van vertraging. Oke dus mijn vlucht bleek vertraagt met meer dan 4 uur dus dan heb ik recht op die 600 euro maal 2 (voor mijn partner). Uiteindelijk hebben ze mij €385 euro gegeven inplaats van €1200. Ik waarschuw iedereen tegen deze organizatie! Op andere websites hebben ze misschien beter reviews maar vertrouw daar niet op!

Y

Yassine

01-09-2023

0

Airhelp

Ik voel mij opgelicht door dit bedrijf. Ik heb ontzettend veel tijd gestopt in het indienen van alle benodigde gegevens voor mijn claim. Airhelp heeft vervolgens geen vergoeding voor mij kunnen regelen, maar een schamele 15% korting op mijn volgende vlucht met de betreffende vliegmaatschappij. Hier is 25,- voor in rekening gebracht, terwijl Airhelp belooft pas geld in rekening te brengen als ze een vergoeding voor je kunnen fixen.

A

Amber

23-09-2022

0

juridische bijstand

Mijn vlucht was vertraagd. Airhelp merkte dit 'automatisch' op. Waarschijnlijk omdat ze gelieerd zijn aan de ticketverkoper. Zij vroegen 35% fee. Uiteindelijk werd het 50% en het duurde meer dan twee jaar. Andere passagiers gebruikten een andere service en betaalden 25% en hadden hun geld binnen één jaar

M

Menno

19-08-2022

2

airhelp them selfe

Oplichters zijn het . geen zaken mee doen . wacht al bijna drie jaar. ja en inderdaad een heleboel standaard mail . Airhelp them selfe .

R

ron gorter

01-12-2021

0

Ticket Londen

Geen zaken meedoen. Wat al sinds 2017 krijg aleen af en toe standaard mailtjes

W

willem v Aperlo

24-09-2021

0

ticket Engeland

wacht al twee jaar. Wordt slecht (of beter niet) op de hoogte gehouden met als er al een bericht komt (maanden geleden).....steeds dezelfde standaard email. Ik geloof niet in dit bedrijf. Nooit doen!

W

wilma

08-06-2021

1

Ticket usa

Wacht al meer dan drie jaar. Geloof ondanks de toezeggingen niet meer in een goede afloop. Zoja...laat ik het U weten

M

Monique Schie

04-06-2021

0

Riekt naar oplichting

4 uur vertraging met Wizzair. Ik dacht dat Airhelp makkelijk was maar je moet en veel info aanleveren en je moet maanden wachten. Mailbox vol met standaardmails (heb geduld, we werken aan uw zaak en dat soort praat). Deze week een mail dat Wizzair niet meewerkt. Ik was het zat en heb zelf een claim ingediend bij Wizzair. Zo voor elkaar en ik krijg of 300 euro tegoed op mijn Wizzair account of 250 op mijn bankrekening. Had ik maar eerder geweten dat rechtstreeks bij de vliegmaatschappij een claim indienen zo simpel is! Tip dus voor iedereen die dit leest!!!

M

Maria

29-01-2020

1

Airhelp

Na invullen gegevens blijft dit bedrijf maar berichten en mails sturen. Heel erg vervelend ook na verzoek hiermee te stoppen blijven ze me dagelijks berichten sturen. Niet aan beginnen !

M

Marcel

08-09-2019

5