Witteglimlach.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Witteglimlach.nl

Wil jij graag stralende tanden? Dan zijn de tandenbleekstrips van Witteglimlach.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en de producten die ze verkopen. Alle bedrijfsbeoordelingen die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Witteglimlach.nl?


Via Witteglimlach.nl kun je tandenbleekstrips pro bestellen. In een doosje zitten 28 stuks. De strips moeten ervoor zorgen dat je tanden 3 tot 4 tinten lichter zijn binnen 2 weken. Volgens dit bedrijf zal je altijd resultaat zien. Ook wordt er aangegeven dat er sprake is van een ‘niet goed – geld terug’ regeling. Bij een bestelling die voor 22:00 uur wordt gedaan, ontvang je jouw doosje de volgend dag in huis. Er worden zowel in Nederland als België geen verzendkosten in rekening gebracht. Volgens de medewerkers van Witteglimlach.nl krijgt je zelfvertrouwen een boost. De strips zijn honderd procent biologisch en veganistisch. Er wordt aangegeven dat Witteglimlach.nl peroxidevrij is en direct voor wittere tanden zorgt. Je kan thuis de tanden bleken. Binnen dertig minuten straal je met een witte glimlach.


Tandenbleek poeder gebruiken


Ga jij tandenbleek poeder gebruiken? Dan is het belangrijk dat je eerst je tanden goed poetst. Er wordt aangegeven dat je dit moet doen zoals je dat normaal doet. Het belangrijkste is dat het gebit schoon is. Daarna is het zaak om de bamboo tandenborstel een beetje nat te maken. Vervolgens zal je deze in de poeder moeten doen. Ze stellen dat je het beste resultaat behaald na 3 minuten poetsen. Na afloop moet er even goed met water gespoeld worden. Het eindresultaat moet een witte glimlach zijn. In het poeder zit charcoal. Dit helpt het glazuur sterker te maken. Met een potje tandenbleek poeder kun je een half jaar doen. Dit is wel afhankelijk van hoeveel je gebruikt. Er wordt aangeraden om charcoal vanaf je zesde te gebruiken. Het is sowieso belangrijk om je tanden goed te onderhouden. Dit kan enorm veel verzekeringskosten schelen.


Verzendinformatie


Orders die op werkdagen voor 23:00 uur worden geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd. Jij zal je pakket binnen 1 à 2 werkdagen ontvangen. Er wordt ook geleverd in Belgie. Vanwege dit feit worden er meerdere Belgische betaalopties aangeboden.


Retourneren


Ben je toch niet helemaal happy met je aankoop? Dan kun je je bestelling retourneren. Aan retourzendingen zijn geen kosten verbonden. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling zal er aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Zo moet het item bijvoorbeeld nog in de originele seal zitten. Deze mag niet zijn opengemaakt. Vanwege de hygiëne is het niet toegestaan om geopende of uitgeprobeerde producten retour te sturen. Ze vinden het erg vervelend als er sprake is van schade of als er een deel van de bestelling ontbreekt. Het verzoek is om dan een e-mail te sturen naar info@witteglimlach.nl. Er wordt aangegeven om in de communicatie zoveel mogelijk informatie door te geven. Dan kunnen ze je sneller helpen.


Contactmogelijkheden


Deze onderneming is niet telefonisch te bereiken. Het is wel mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp of e-mail. De exacte contactgegevens staan aangegeven op de contactpagina.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Witteglimlach.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij hier vaak een bestelling gedaan? Ben je tevreden met het resultaat? Zou je andere mensen aanbevelen hier een order te plaatsen? We waarderen het als je een beoordeling achterlaat via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)