Tatanka

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tatanka

Heb je iets nodig uit een smartshop? Heb je niet de mogelijkheid om fysiek een winkel te bezoeken? Dan is de webwinkel van Tatanka wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Tatanka?


Tatanka is een online smartshop. Je kan in de webshop allerlei verschillende soorten producten kopen. Tatanka heeft eveneens twee fysieke winkels. De shops zijn gevestigd in Amsterdam. Deze shop stelt haar klanten een echte Amsterdam ervaring te bieden. Tatanka is een Indiaans woord voor buffel, een totemdier met het vermogen om mensen naar een sterke en onafhankelijke geest te leiden. Dat is precies dezelfde missie die de Tatanka Smartshop heeft. In de winkel vol natuurlijke producten heerst een sfeer van tolerantie en openheid. Of je nu op zoek bent naar verse magic truffels voor een intense, euforische ervaring, liquid-xtc voor een energieboost of kruiden om je seksleven te intensiveren: Tatanka stelt het te hebben.


Bestelinformatie


Iets bestellen is binnen een aantal stappen gerealiseerd. Er kan met of zonder klantaccount besteld worden. Er kan gekozen worden uit een aantal diverse betaalmethodes. Volgens Tatanka zijn deze allemaal discreet en veilig. Op de website staan alle mogelijkheden beschreven. Zo kun je kijken welke betaalmethode het beste bij jou past. Betalen via iDEAL is volgens dit bedrijf de snelste en gemakkelijkste manier om een betaling te doen. Je doet dit via je eigen bank en doorloopt automatisch de stappen uit het betalingsproces. Er wordt aangegeven dat de betaalprovider zorgt voor een veilige betaalomgeving. Als de betaling is ontvangen zal je daarover direct een bericht ontvangen. Via de e-mail word je op de hoogte gehouden van de status. Voor alle betaalmethodes kun je het beste zelf een kijkje op Tatanka.nl nemen. Heb je een vraag over je online bestelling? Wil je een opmerking of feedback doorgeven? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Dit kun je doen via het online contactformulier. Vergeet niet je ordernummer te vermelden.


Verzendinformatie


Natuurlijk wil je weten of iets naar jouw land kan worden verzonden. Op de site staat aangeven dat bestellingen naar de meeste EU-landen worden verstuurd. Deze staan aangegeven in een tabel op de website van Tatanka. In Nederland worden pakketten bezorgd door PostNL. Voor alle andere Europese zendingen wordt UPS ingezet. Deze vervoersdienst is volgens het bedrijf erg betrouwbaar. Nadat een bestelling onderweg is zal er een track en trace code worden verstuurd. Hiermee kun je online bekijken waar jouw order zich op welk moment bevindt.


Retourbeleid


Wil je een retour in gang zetten? Dan is het goed om van een aantal zaken op de hoogte te zijn. Als klant heb je volgens de wet recht op herroeping. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na ontvangst van een product aan het bedrijf kunt melden dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Na het aanmelden heb je nog twee weken de tijd om iets terug te sturen. De terugbetaling zal binnen 14 dagen plaatsvinden. Je zal je dan wel aan de retourvoorwaarden moeten houden. Op de site staat welke producten zijn uitgesloten van het retourrecht. Als je iets terugstuurt zal je dat in de originele verpakking moeten doen. De verzendkosten voor een retour worden niet vergoed.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Tatanka? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb je bij deze online smartshop besteld? Wat vond je van de kwaliteit en prijs? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? We stellen het op prijs als jij je mening deelt via een bedrijfsreview op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)