Rad Power Bikes

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rad Power Bikes

Wil je graag met een elektrische fiets door het leven gaan? Wellicht is Rad Power Bikes dan een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Rad Power Bikes?


Rad Power Bikes is een merk en fabrikant van elektrische fietsen. Ze willen graag de manier waarop mensen en goederen zich verplaatsen actief veranderen. Er wordt gewerkt met een team dat passie heeft voor E-bikes. De fietsen zijn volgens de organisatie voor alle mensen betaalbaar. Mike Radenbaugh is de Amerikaanse oprichter van deze onderneming. Hij maakte zijn eerste elektrische tweewieler in 2007. Dit deed hij om als vervoersmiddel naar school te kunnen gebruiken. Omdat hij het zo leuk vond besloot hij Rad Power Bikes op te starten. Mensen in de buurt wisten hem al snel te vinden en binnen een mum van tijd werd het bedrijf uitgebouwd. De uitbreiding kwam tot stand door een samenwerking met zijn jeugdvriend en studiegenoot Ty Collins.


Waarden


Op de website staan de waarden van deze organisatie beschreven. Dit zegt volgens het bedrijf veel over hoe ze als onderneming zijn. Ze stellen zich verantwoordelijk te gedragen voor iedereen die bij Rad Power Bikes werkt. Er wordt op een betrouwbare manier en actiegericht te werk gegaan. Er wordt aangegeven dat ze doen wat ze beloven. Feedback is van harte welkom. Dit gebruiken ze om hun producten en dienstverlening te verbeteren. De organisatie wordt omschreven als inclusief en divers. Iedereen is welkom en ieders achtergrond en vaardigheden worden gerespecteerd. Ze geven aan origineel te zijn. Ze dagen zichzelf uit om constant beter te worden. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. De klant staat altijd op de bovenste plek. Er wordt op een benaderbare en sympathieke manier gewerkt.


Verzendinformatie


De kosten voor verzending hangen af van de aangeschafte artikelen. Dit wordt inzichtelijk tijdens het afrekenen. Voor vrachtbestellingen worden vaak extra kosten berekend. Bestelde items die op voorraad zijn worden in de regel binnen vijf werkdagen verstuurd. Ben je woonachtig binnen de Europese Unie? Dan ontvang je een verzendbevestiging op het moment dat je pakket onderweg is. Deze wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Er wordt samengewerkt met transportbedrijven DHL en UPS. Zij dienen ervoor te zorgen dat je aankoop schadeloos en op tijd bij je zal worden afgeleverd. Er kan niet naar postbussen worden verzonden. Het verwerken van orders met kortingsartikelen kan 48 uur extra duren.


Retourneren


Er is een speciaal beleid opgesteld met betrekking tot annuleringen en retourzendingen. Consumenten kunnen een beroep doen op het annuleringsrecht. Dat wil zeggen dat je iets binnen 14 dagen kunt terugsturen zonder dat je hier een reden voor hoeft op te geven. Deze bedenkfase gaat van start op het moment dat je jouw artikel hebt ontvangen. Als je een annulering of retournering in gang wil zetten zal je het bedrijf hier eerst van op de hoogte moeten brengen. Om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen zal er wel aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Zo moet een item niet gebruikt zijn en mag het geen schade bevatten. Een retournering zal zich in de originele staat moeten bevinden.


Klantervaringen


Heb jij weleens een elektrische fiets bij Rad Power Bikes gekocht? Dan horen we graag of jij tevreden bent met je aankoop? En hoe heb je de service eigenlijk ervaren? We stellen het op prijs als jij je visie over deze onderneming deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)