PlusDental

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PlusDental

Zoek je een beugel maar wil je niet dat deze zichtbaar is? Dan is PlusDental misschien wel een ideale uitvinding voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over dit product bekend zijn. Je leest via NederlandReview alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is PlusDental?


Via PlusDental kun je onzichtbare beugels kopen. Je kan het product zien als een moderne vervanging van de standaard vaste beugel. Niemand zal zien dat je een beugel hebt, zelfs jijzelf niet. PlusDental is onderdeel van Sunshine Smile GmbH. Dit bedrijf is gehuisvest in het Duitse Berlijn. De beugel hoeft alleen uitgedaan te worden als je gaat drinken, eten of je tanden gaat poetsen. Als je een aanschaf wilt doen kun je online een afspraak inplannen. Er zijn meerdere locaties in Nederland waar je terecht kunt. Alle steden zijn aangegeven op de website van PlusDental. Het bedrijf stelt dat je via hen de toekomst lachend tegemoet zal gaan. Binnen vijf stappen heb je meer zelfvertrouwen.


3D-scan


Je kan een gratis 3D-scan krijgen met bijbehorend advies van een deskundig iemand. Deze scan kan ingepland worden bij een van de 22 vestigingen die er in ons land zijn. Je krijgt dan een consult waarbij er een driedimensionale scan zal worden gemaakt van je gebit. Tijdens deze sessie kun je alles vragen wat je wilt. Er is ook ruimte voor opmerkingen en feedback. Het scannen verloopt snel en zonder pijn. Er wordt op een specialistische digitale manier naar je kaak en tanden gekeken. Via een scherm kan er meegekeken worden. Een afspraak is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.


Behandelplan


Na het kennismaken en de scan kan er een persoonlijk behandelplan voor je worden gemaakt. Dit zal via e-mail met je gedeeld worden. In de strategie is een 3D-simulatie opgenomen. Je ziet dan op welke manier je tanden verplaatst gaan worden en wat het resultaat zal zijn. Ook krijg je inzage in welk pakket van prijzen je bent ingedeeld. Dit doen ze op basis van hoe complex ze jouw behandeling hebben ingeschat. De vakspecialisten verwerken jouw beugels in een gespecialiseerd lab in Duitsland. Deze zal je per pakketpost ontvangen. In een pakket tref je alle benodigdheden die je nodig hebt tijdens de behandeling. Je kunt dan denken aan hulpmiddelen en alles om het jou gemakkelijker te maken.


Controles


Heb je eenmaal een onzichtbare beugel via dit bedrijf? Dan word je onderworpen aan onbeperkte controles. Deze vinden plaats in de verschillende praktijken. Ook wordt de voortgang bewaakt via een speciale app. Door deze onlinecontrole hoef je niet vaak in een tandartsstoel plaats te nemen. Tijdens je behandelfase is het mogelijk op ieder moment een afspraak in te plannen. Volgens het personeel van PlusDental ervaar je dat je tanden steeds rechter gaan staan. Dit brengt een zelfverzekerde lach met zich mee. Er kan aanspraak gemaakt worden op de tevredenheidsgarantie. Dit is wel gekoppeld aan een aantal te volgen voorwaarden. Zo moet je de app gebruiken en de beugels minimaal 22 uur per dag dragen. Mochten er dingen afwijken dan krijg je gratis een verfijningsbehandeling.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij PlusDental? Gebruik je bijvoorbeeld al een onzichtbare beugel via deze onderneming? Heb je op een andere manier te maken gehad met dit bedrijf? Deel dan je ervaringen via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform het meest betrouwbare op het gebied van neutrale bedrijfsreview kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)