OfficeCity

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OfficeCity

Ben je zoekende naar nieuwe kantoormeubelen? Dan ben je bij OfficeCity misschien wel aan het juiste adres. Voordat je dit weet is het raadzaam te lezen wat er al bekend is over deze organisatie. Lees hiervoor de reviews die zijn geschreven op deze pagina.


Wat is OfficeCity?


OfficeCity is een webshop met kantoormeubelen. De doelgroep bestaat uit zowel bedrijven als particulieren. Naar eigen zeggen wordt er een ruim assortiment aan artikelen tegen scherpe prijzen aangeboden. Volgens het bedrijf zorgen kwaliteit en persoonlijke service mede voor hun succes. Ook wordt er aangegeven dat ze al een grote groep tevreden klanten hebben. De leveringen vinden plaats vanuit diverse distributiecentra in Nederland en het buitenland. Producten worden vaak met grote kortingen aangeboden. Dit kunnen ze doen omdat ze niet met tussenhandelaren werken. OfficeCity stelt zich van andere online shops te onderscheiden. Ze zijn al jarenlang actief in de kantoormeubelen branche. De voorraad welke ze aanbieden wordt constant vernieuwd en uitgebreid. Heb je vragen, opmerkingen en/of feedback? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Je kan hier ook terecht voor vrijblijvend advies.


Kantoormeubelen


De mensen van OfficeCity laten weten het belang van een professionele en representatieve uitstraling te begrijpen. Er wordt dan gedoeld op kantoorruimtes en/of thuiswerkplekken. Een goede werkplek brengt nog een aantal voordelen met zich mee. Het zorgt voor productiviteit, werkplezier en een goede gezondheid van personeelsleden. De meeste kantoormeubelen zijn direct te verkrijgen omdat ze uit voorraad leverbaar zijn. Alle artikelen voldoen aan de ARBO-voorwaarden.


Bestellen en betalen


Online bestellen is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan als gast of met een klantaccount besteld worden. Voor een account zal je je eerst moeten registreren. Op de site staat vermeld dat er gratis betaald kan worden. Dit komt mede door een beveiligde SSL verbinding. Er kan op meerdere manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal en creditcard.


Leveringsinformatie


Bij ieder product staat aangegeven wat de leveringstermijn is. Ze stellen altijd hun best te doen een bestelling binnen deze termijn te leveren. Het betreft wel leverindicaties. Het kan dus voorkomen dat je jouw pakket (iets) later zal ontvangen. Leveringen vinden plaats achter de voordeur/ingang op de begane grond. Binnen leveren en monteren is mogelijk tegen een meerprijs. Er wordt gewerkt met diverse leveringstarieven. Ben je onverhoopt ontevreden over jouw bestelling? Heb je een andere reden om af te zien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De regels voor het retour zenden van een product zijn verschillend per situatie. Neem voor deze situaties en meer informatie een kijkje op de retourpagina.


Klachten


Klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel. Desondanks kan het eens voorkomen dat je ergens een klacht over wilt indienen. Iedere klacht wordt behandeld volgens een opgestelde klachtenprocedure. Een klacht moet tijdig, volledig en duidelijk worden ingediend. De verwerkingstijd voor klachten bedraagt 14 dagen. Binnen deze termijn wordt er een oplossing voorgesteld. Het kan voorkomen dat je je hier niet in kunt vinden. Dan ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kunnen klachten ook worden doorgegeven aan het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je klant bij OfficeCity? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke artikelen heb jij hier besteld? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijs? Wat vind je van het bestelproces? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)