Junda.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Junda.nl

Ben je op zoek naar een bedrijf welke de webhosting en domeinregistratie voor je kan regelen? Dan is Junda.nl wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Junda.nl?


Via Junda.nl kun je onder andere webhosting en domeinregistratie regelen. Dit bedrijf stelt diensten en pakketten aan te bieden tegen eerlijke prijzen. Je kan altijd een beroep doen op de helpdesk. Ze willen klanten net dat beetje extra bieden. Dit bewerkstelligen ze naar eigen zeggen omdat iedereen binnen de organisatie zich enorm inzet. Alle personeelsleden hebben een aandeel in de onderneming. Dit zorgt voor betrokkenheid en inzet. Alles met als doel de klant een goede ervaring te bieden. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat eigen keuzes maakt. Ze geven aan eenvoudig te kunnen inspelen op marktveranderingen. Dit moet zorgen voor onderscheiding van andere webhosting bedrijven. Jij moet daar profijt van hebben.


Webhosting


Volgens Junda.nl kan webhosting een belangrijke rol spelen voor jouw website. Het is een goede basis voor een eigen webwinkel, website, blog of webshop. De pakketten die je kunt afsluiten worden omschreven als duidelijk. Er wordt aangegeven dat je een pakket tegen een eerlijke prijs kunt afsluiten.


Domeinnamen


Er worden allerlei services aangeboden met betrekking tot domeinnamen. Via een zoekfunctie kan je op zoek gaan naar de juiste domeinnaam. Deze kan vervolgens vastgelegd worden. Cloudflare wordt bij ieder domein geactiveerd. Zodoende kan er gebruik gemaakt worden van een snelle nameserver. Dit is wereldwijd een van de snelste servers. Domeinnamen kunnen vastgelegd worden met meer dan 1900 extensies. Doel is dat je je online positie kunt versterken. Vanuit jouw klantportaal kun je jouw domein beheren. Dit is volgens dit bedrijf eenvoudig te doen en gebruiksvriendelijk.


E-mail


Ook worden er diensten verricht op het gebied van e-mailhosting. Zo kan jouw domeinnaam als online visitekaartje gebruikt worden. Bij ieder pakket zit een gratis verhuisservice en er zijn spamfilters voor ieder mailadres. Je kunt schakelen met een helpdesk van professionals die ruim 10 jaar ervaring hebben in hun vakgebied. Er kan gekozen worden uit 4 e-mailpakketten. Volgens Junda.nl is een klant in staat om eenvoudig een professioneel e-mailadres aan te maken. Er kan gebruik gemaakt worden van diensten zoals webmail, beveiligde verbinding en back-ups.


WordPress


De diensten kunnen ingezet worden voor alles wat met WordPress te maken heeft. Via het platform kun je over de speciale WordPress Toolkit beschikken. Dit moet ervoor zorgen dat je zorgeloos je website kunt beheren. Er kunnen ook updates mee gedraaid worden. De kit kan eveneens ingezet worden voor een nieuwe versie van je site. Deze kan dan binnen een mum van tijd live staan. De beveiliging wordt als sterk beschreven. Klanten hebben geen stress meer door een staging omgeving.


Helpdesk


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Dan ben je welkom om contact op te nemen met de helpdesk. De helpdesk medewerkers zijn 7 dagen per week beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen. De contactmogelijkheden bestaan onder andere uit contact opnemen via e-mail of een chatfunctie. Ze stellen dat je binnen een paar uur een reactie kunt verwachten.


Klantervaringen


Ben jij klant bij Junda.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij webhosting en domeinregistratie via dit bedrijf geregeld? Zijn er andere diensten die voor jou zijn geregeld? Dan horen we graag of je tevreden bent over de samenwerking. We stellen het op prijs als je je mening deelt via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)